12 értékelés a rendelkezésre álló fogászat Ryazan g High Street, 40
Összességében jó, felesleges mutatja ki, az emberek tényleg őszinte. Jó szakemberek, ez a harmadik klinikán van. Míg ők a legjobbak. Nagyon tetszett az orvos Orlov.
Kiváló Clinic! Dolgozó szakemberek számára. Tetszett minden, az eredmény tetszett. „Megfizethető Fogászat” nincs a helyén, fejlődik. Kényelmes üzemóra, hogy nem mindig található.
Nagyon jó klinika! Félelmetes szolgáltatás, barátságos személyzet és ami a legfontosabb, kiváló minőségű munkát! Külön köszönet Dr. Orlova NV
„Megfizethető Fogászat” elégedett volt a szolgáltatással a klinikán. Barátságos, udvarias és ami a legfontosabb - nagyon profi személyzet. A közelmúltban a probléma az volt, hogy távolítsa el a fogat egy ciszta. Szörnyen félt, de minden nagyon jól ment, még nem fáj! Megkapjuk a kívánt tanácsot, minden világosan kifejtette, hogyan lehet felgyorsítani a gyógyulási folyamatot. Én is szerettem a tényt, hogy az orvosok úgy döntöttek, hogy ne csak a probléma, hogy már foglalkozni, hanem a tett ajánlásokat egészségi állapotát a fogam, és nem szolgáltatás nem kerülnek bevezetésre. további ›
Klinika szakemberei - igazi szakembereket - és nem csak a minőségi munka, de nagyon érzékeny és gondoskodó ember - ők nem félnek bízni az egészségre. És, persze, örömmel fogadja, hogy a klinika van szerelve kiváló modern létesítményekkel. Nagyon szép, hogy egy ilyen magas színvonalú szolgáltatást megfizethető áron. Köszönöm.
Vajon ez a fogászat Fish. Én nagyon elégedett. Rettenetesen félt fogorvosok, de a személyzet, hogy a fogászat olyan barátságos és udvarias, hogy minden félelem eltűnt. És ő vezette lányát kezelésére Tooth után a szörnyű szabad orvos w / d klinikán. Minden tettünk, és nagyon jól a baba nem is sírni. Nem bántam, hogy tetszett itt!
Gondjaim voltak az első fogak, tökéletesen elkészített tömések már az első fehér fogak! Köszönöm, hogy térítse el koronák, amelyek csak a kiszabott egy másik klinikán. Azt javaslom, barátságos emberek, és mindenki nagyon jól magyarázható.
Az orvosok, az irányítás, az ápolók-mind hazugság. Egyre diákoknak fizet nekik egy alamizsna, és ezek az árak magasabbak, mint más klinikákon. 2 év telt el, hogy azokat a fogat, amely már kifizetett - .. 5 hónappal később összeomlott, és a csap, és egy foga. És 3 havonta őket, mint a munka. A végén, a gyökér összeomlott, és most olyan implantátum kedvezmény 30.000, az orvosok nem rendelkeznek - mindezt valaki olcsóbb. Fogok menni a bíróságra.
Szia, meg akartam osztani a benyomásaim a látogatás az intézmény. Érintkezésbe férje kezelésére fogak. Kifogott a recepció és a lehetőséget, hogy megkapja a politika. A kezelés késleltette a három lépésre, és jött hozzánk két 10 180 p. Most, azokban a pillanatokban, hogy már zárva az út a fogorvoshoz. Felvett a helyszínen vár egy kevésbé gyors választ, de a visszahívás csak egy nappal később. Amikor egy beszélgetés egy aranyos lány megkérdezte a felvételi politika keretében. további ›
Azt hogy a pecsét. Egy nappal később kiesett. Amíg meg, ötször a fogorvos valami csepp, vidáman csevegett egy nővér. Talán csak szerencsétlen, de ott nem jön vissza.
Az orvosok, az irányítás, az ápolók-mind hazugság. Egyre diákoknak fizet nekik egy alamizsna, és ezek az árak magasabbak, mint más klinikákon. 2 év telt el, hogy azokat a fogat, amely már kifizetett - .. 5 hónappal később összeomlott, és a csap, és egy foga. És 3 havonta őket, mint a munka. A végén, a gyökér összeomlott, és most olyan implantátum kedvezmény 30.000, az orvosok nem rendelkeznek - mindezt valaki olcsóbb. Fogok menni a bíróságra.
Szia, meg akartam osztani a benyomásaim a látogatás az intézmény. Érintkezésbe férje kezelésére fogak. Kifogott a recepció és a lehetőséget, hogy megkapja a politika az. A kezelés késleltette a három lépésre, és jött hozzánk két 10 180 p. Most, azokban a pillanatokban, hogy már zárva az út a fogorvoshoz. Felvett a helyszínen vár egy kevésbé gyors választ, de a visszahívás csak egy nappal később. Amikor egy beszélgetés egy aranyos lány megkérdezte a felvételi politika keretében. további ›
„Megfizethető Fogászat” elégedett volt a szolgáltatással a klinikán. Barátságos, udvarias és ami a legfontosabb - nagyon profi személyzet. A közelmúltban a probléma az volt, hogy távolítsa el a fogat egy ciszta. Szörnyen félt, de minden nagyon jól ment, még nem fáj! Megkapjuk a kívánt tanácsot, minden világosan kifejtette, hogyan lehet felgyorsítani a gyógyulási folyamatot. Én is szerettem a tényt, hogy az orvosok úgy döntöttek, hogy ne csak a probléma, hogy már foglalkozni, hanem a tett ajánlásokat egészségi állapotát a fogam, és nem szolgáltatás nem kerülnek bevezetésre. további ›
Klinika szakemberei - igazi szakembereket - és nem csak a minőségi munka, de nagyon érzékeny és gondoskodó ember - ők nem félnek bízni az egészségre. És, persze, örömmel fogadja, hogy a klinika van szerelve kiváló modern létesítményekkel. Nagyon szép, hogy egy ilyen magas színvonalú szolgáltatást megfizethető áron. Köszönöm.
Vajon ez a fogászat Fish. Én nagyon elégedett. Rettenetesen félt fogorvosok, de a személyzet, hogy a fogászat olyan barátságos és udvarias, hogy minden félelem eltűnt. És ő vezette lányát kezelésre Tooth után szörnyű szabad orvos w / d klinikán. Minden tettünk, és nagyon jól a baba nem is sírni. Nem bántam, hogy tetszett itt!
Gondjaim voltak az első fogak, tökéletesen elkészített tömések már az első fehér fogak! Köszönöm, hogy térítse el koronák, amelyek csak a kiszabott egy másik klinikán. Azt javaslom, barátságos emberek, és mindenki nagyon jól magyarázható.