6 egyszerű módszer, hogy javítja a memóriát és töltse fel az agyban

Javítja a memóriát, áll a zuhany alatt, és a tánc.

6 egyszerű módszer, hogy javítja a memóriát és töltse fel az agyban

Ahogy jön a zuhany, csak csukd be a szemed - talál samponok, zselék és szappanok lesz az agyad (különösen az a része, amely felelős a memória) egy jó edzés. „Célzás vak - egy egyszerű módja annak, hogy indítsa újra a figyelem és emlékezet” - Ron White azt mondja, kétszer nyerte az amerikai Memory bajnokság. Ha inkább félnek, hogy kutat az érintés a fürdőszobában, próbálja menni a konyhába. Csukd be a szemed, és próbálja megtalálni, mondjuk, egy tálka (de nem nyomást a kés).

Mozgasd a tested

Változás a működő kar

Legyen balkezes, ha jobbkezes, és fordítva. Közös műveletek (tartani a villa, kanál, fogkefe), rendezett egy szokatlan viszont már segíteni indítsa újra az agy, és megtanulják az egyszerű dolgokat újra. „Ha - mint a gyermek - megszokja, hogy mindig ugyanazon a karon, hogy egy feladatot, ez lesz a reflex - és hasznos” rasterebit „- tanácsolja Allen párkányok, a professzor a idegsebész Vanderbilt University Medical Center (USA). - Ha megváltoztatja a kéz, az agy aktiválódik, hogy az új területeken - ez egy nagy edzés neki. "

Get MMR asztalitenisz

„Ping Pong javítja a koordinációt ínszalag a szem-kéz, és ad az agy egy nagy edzés - mondja Daniel Amen, agykutató és alapítója a Amen Clinic (USA). - Általánosságban elmondható, ne feledje: amikor a szellemi képzés, az első szabály - a dolgok, hogy az agy nem tudja, hogyan kell csinálni. Minden új képzés - egy nagy edzés az agy és a pingpong ebben az értelemben nagyon jó. "

bevásárol

„Vásárlás - kiváló edzés az elme, - mondja Gary Small. - Ne menj vásárolni, akkor kontaktiruesh új embereket, akkor számított az ár. Mindezek az intézkedések kénytelenek dolgozni különböző agyi területek, és ők követik egymást - azt hiszem, hogy ez a fajta cross-fit az elme számára. Azonban nem kap végzett el a bevásárlást is - túl nagy kiadások stresszt okozhat, és fordítva károsíthatják a számítógépet. "

Tanulj meg zsonglőrködik

Váratlan néhány tanácsot, ez körülbelül megkapta a zuhany csukott szemmel. Én biztosan nem döntő, és gyakran kell zuhanyozni, hogy csukott szemmel, mert én nem szándékosan csinálni, egyszerűen kényelmes, és most kiderül, hogy + az egészségre! Általában kellemes volt. Általában szeretek táncolni és én jó benne! Így legalább azt mondja anyám. Egy lány, mint amely elkerüli a témában, de azt tudom, hogy anyám nem csalnak) valójában néha van egy vágy, hogy menjen a párt, tiszta tánc! És most már világos, hogy miért a test a tudatalatti igényel. A változás a táj változásának dolgozó kéz ez a feladat nem egyszerű. Nagyon régen olvastam valahol, hogy gyakorlása nem működik kéz, ha jobbkezes, bal írásban. Próbálj meg írni! Ez nagyon jó az önálló fejlesztés és önképzési! Volt egy javaslatot, hogy zoshit típus, és minden nap a bal kezével, hogy írjon a kívánságaikat. Ez jó gyakorlat! Zsonglőrködik kell tanulni, amíg a gyerekek nincsenek ott, és ugyanazt a szükségességére, hogy lesz valami, majd tartsa) üzletek is, ha van valami ichi és asztal, vagy nagy ez jót tesz az agynak a töltés vagy kisütés! Az összes fenti cikket meg kell próbálni! Biztos vagyok benne, hogy csak kifejezett megtisztelő önszerveződés, a test és az agy.

Nagyon jó gyakorlat) is hozzáadhat a „séta a folyosón a sötétben” - ebben az időben mindig emlékezni, hogy hol van), vagy „találja, ahol a tablettákat a gyógyszer szekrény”))) is jó memória a vonatok, és általában meg kell tanulni versek) hasznos és szép) szoktam gyakran tanított versek is emlékszem, hogyan nyúlnak mondja versek) ritkaság ma. De sok itt szkeptikusak memória képzés, és én vagyok itt a szkepticizmus nem értenek egyet. Van egy élénk példa a személy (a barátom), aki mindig mindent elfelejteni, abszolút mindent! Hol vannak a dolgok, hogy ő volt a hűtőben, hogy vásároljon néhány szükséges dolgokat ott minden nap - a tisztítás, a papír, a víz, és így tovább. És Csodálkozom először, és akkor kezdett őszintén bosszantó! Igen, talán nem a hibás, de szükséges, akkor mint az, hogy harcolni! Minden írva a notebook és vigye folyamatosan rendszeres újraolvasás. Én akkor azt mondta, hogy ő kell, hogy a vonat a memória. De ő azt mondja, hogy ez képtelenség. Nos, igen, ez könnyebb mondani, mint megtenni, és nem próbálja meg semmit. Csak azt nem értem, ő mindig nyafogás, majd minden kifogásokat. Nos, ez általában csak miután csak ilyen esetekben nem akar beszélgetni valakivel. úgy tűnik, elég felelőtlen!

Először is, időnként segít javítja a memóriát és a rendszeres testmozgás trenirovki.Polnotsenny aludni is jó orvosság javítása pamyati.Fizicheskie terhelést. Edzés közben javítja a hozzáférést a vér és az oxigén az agyba, és a megnövekedett izomaktivitás van rendelve egy szám hormonok, amelyek javítják pamyati.Raznoobraznoe és a táplálkozás pozitív hatást gyakorol az agyra és javítja a memóriát. A szakértők szerint a legtöbb hasznos vegyületek az agy szénhidrátok, amelyek szerepelnek kashah.V megkötését minden érdekelt, hogyan lehetne javítani a memória népi jogorvoslat, szeretném javasolni a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer: minden nap éhgyomorra, hogy friss gyümölcslé céklát és a sárgarépát, pre-mix őket egy aránya 4: 1.

a legszebb módja annak, hogy javítja a memóriát az úszás, 45 perc non-stop úszás legalább csúszás. bár vegyes stílusok, úszás a számos jótékony hatással szürkeállomány, úgy, hogy a jobb látás (ahogy visszatér az egység) .Nado mint a medence legalább 6-9 hónap, az eredmény fantasztikus lesz, de akkor veszi észre, hogy ugyanaz kezdtek gondolkodni 2 3-szor gyorsabb, mint korábban. De miután a medence csak nem ül a volán mögé, de miután fél óra -40 perc, hogy jobban ül a nappaliban, vagy egy italt egy kávézóban turmix. még jobb, miután egy út, amely nem iszik egy-két órát, majd 40 perc elteltével a sit and go. Miért nem azonnal kap az autó, mert a sofőr kiszáll szem becslés. és akkor oda a DCF, tesztelt sok. és újra visszatérni a normális, és akkor megy 40 percig vezető szem becslés.

Kapcsolódó cikkek