1. Egy egyszerű módja annak, hogy a tartalomjegyzék (tartalom) a cikkek nélkül pluginek

Ami a kulináris blog Catherine, a jelenléti az elmúlt hónapban fokozta több mint 30 000 látogató. Jövőre lesz még termelékenyebb. Ki korábban kezdődik, annál gyorsabb az eredményeket.

Statisztika az utolsó hónapban az alábbiak szerint:

Az új évben azt tervezem, hogy átugorjuk a bár a 7000 látogató naponta. A növekedés a látogatók várhatóan mintegy 1-2 hónap. Az idő fogja megmondani!
Ami a támogatása különálló csoport, akkor ez nem helyes. Helyes generál forgalmat a webhelyére, nem a társadalmi. hálózaton. Blog kell és vonzza a látogatókat a keresés és a szociális. hálózatokat.
Offline 01:00
Van valami. Ezzel szemben, a csökkenés ment (900 naponta (((Úgy látszik, őszi betakarítás ugrott átmenetileg, de most már nem releváns, és hogy eljött 1400. Valami várhatóan nem csökkennek (
válaszEz az ideiglenes! Ezért fontos, hogy a hangsúly nem csak a szezonális igényeinek, hanem állandó
Nos, megpróbálom, és azt, de sok ez szezonális írta), általában tapasztalat), bár ez érdekes, hogy az Adsense még mindig növekszik a nyereség
Talán azért, mert az a tény, hogy problémái vannak az oldalon, vagy üzemelteti. Mikor bementek a cikk, első hiba „oldalán ez a link nem elérhető, vagy elköltözött”, majd csak nyitva. Talán egy átirányítást beállítani?
Egy másik kérdés, hogy mennyit kell fizetni ezt a téma jön a nap Adsense
válaszRinat, azt veszi észre ezt a hibát Catherine rá helyszínen?
Megnéztem újra, és megkapja ugyanazt a hibát. Made bőr, ha szükséges, tudok dobni egy képet az e-mail.
Denis és látod? Ez komoly? By the way, újra, 1000+) Hurrá!
válaszIgen, én észre a hibát. Ez az oldalán a házigazda. Mivel a tárhely!
Kiderült, az őszi volt egy hiba miatt, és ő mögül caching bővítmény, próbáltam), tettem el, és minden visszatért)
válaszEzért használat caching kiegészítőket? Nem látom értelmét. Különösen a fiatal, fejlődő weboldalak. néha felesleges plug-inek, vezet rossz következményei. Utolsó alkalommal levágta több mint 20 extra plug-inek az ügyfél telephelyén, és úgy gondoltam, hogy mivel sok ilyen helyzeteket, és a tulajdonosok nem veszik észre, hogy az egyik nap, akkor lehet baj, mert a dugó. Ezzel kell, hogy legyen óvatos. Fontos, hogy megértsük! egy időben, elvesztettem a pozíciómat és éves helyszíni tett le a kereső, a részvétel 7000 naponta miatt egy programozási hiba az egyik modul (plug-in).
Denis, kérem, mondja meg, hogy megfelelően fog kiadni a cikk tartalmát, horgony?
Anchor címet, mint
HEADING1
Érdekli az a kérdés, hogyan kell alkalmazni a Yandex, hogy a H2 fejléc ezt a kódot id = »rész-1
Tehát a kiadatási Yandex van érvényben a szokásos leírás, ez ad egy tartalomjegyzéket.
így az azonosítót nem helyezhető el a fejléc, és mielőtt a főcím. És ez nem hiba szempontjából SEO, hanem éppen ellenkezőleg, a kényelmet, a látogató
Tehát nagyjából ez az id, és mielőtt elindulna, csak arra a következtetésre jutott H2. Mindenesetre, a kód vettem a jó és a meglátogatott oldalak. És ha még mindig id kell megjeleníteni előtt H2, akkor szükség van egy kissé eltérő kódot, vagy mi a fix? Egyszerűen fogalmazva, ha id = »rész-1" és megjelenik előtte a címsor. És milyen közel nem értem, és nem jó benne. Ha hozhat egy élő példa.
válaszmég mielőtt a id legalább egy címen belül - nem számít hibának
válaszNézek, hogy ezt:
válaszde lehet közvetlenül hozzárendelni id fejléc azonnal, vagy bármely más elemet:
válasz
Köszönöm, Dennis!
És még egy kérdés, és az úgynevezett „sandbox” fiatal oldalakat mítosz vagy tényleg valami ott? Észrevettem, hogy róla gyakran mondják.
A több beszélgetés. Ezek lényege, beszélgetések létre naplopók, akik rossz, vagy túl lusta írni, hogy a webhely, és nem látja részvétel. És okát, hogy hibát a kereső algoritmusok. De ha elkezd jobbra, és nem hibázni. És nem szándékosan, hogy elérjék a célt, nincs szűrő egyáltalán! Egyszerűen, van idő szükséges fejlesztés a helyszínen. Úgy hívom így)
válaszSzívesen - szívesen segítünk, Irina!
Én is csináltam, és működött! Köszönöm, Dennis! Már Kérdeztem, de nem kapott választ. Most reagál?
Hogyan tegyük egy horgony másik cikket?
Ez tudom, hogy egy horgony az olvasó egy cikket a blogomban hamarosan beáll a helyes információkat egy másik cikkben namo azonos blog.
válaszDennis, köszönöm az információt. Bár keveset érteni, csak ki kell próbálni, hogy egy hasonló navigációs egyik cikkében. Mellesleg ma azt tervezi, hogy az írás az egyik nagy cikk. Így lesz egy esélyt, hogy próbálja ki! Ügyeljen arra, hogy levelet, hogyan történt!
válaszKiváló Margarita. Továbbá, ez lehetséges, és keret nélkül, és színes, hogy nem. Azt is korrigálni! Mindenesetre örülök, hogy megtörtént.
Minden az első alkalommal tette. És még minden szerzett). Köszönöm. Denis, vezet közvetlenül a fogantyú