7 Ways kialakulásának felfújja - egyszerű receptek

7 Ways kialakulásának felfújja - egyszerű receptek

Úgy döntöttem, hogy próbálja meg a 7 lehetőség kialakítására felfújja. Ezek mind nagyon egyszerű, és ugyanakkor látványos. A töltelékhez, vettem egy zöld alma cukorral és fahéjjal, és amikor elhagyta kevés hozzáadott vert banánt.

Mindkét lehetőség jó feltétek. Apple ismerős, banán édesebb, erősebb illata és állaga közelebb a lekvár vagy krém.

Tészta szedte fagyasztott leveles élesztő nélkül. Azt négyzetekre vágjuk, és a tekercs őket porított liszttel fórumon. Megfordult zavetrivsheysya oldalukkal felfelé úgy, hogy meglágyult a sütőbe, és a külső a tender elpirult szépen.

Süssük 10 percen át 200 fokos.

Ne felejtsük el, hogy a zsír a sütés tészta tojás. Félig felfújja elfelejtettem megkenni, és a kéreg nem okoz olyan öröm, mint fényes tojást.

összetevők

• tésztát, 1 PKG.
  • alma, 1 db
  • banán, 1 db
  • cukor ízlés szerint
  • fahéj ízlés
  • tojás, 1 db
  • porcukor ízlés szerint

előállítási eljárás

• 7 Ways kialakulásának felfújja - egyszerű receptek

Triangle kényelmes kirándulásokat a piknik. A töltelék nem szivárog, akkor lehet, hogy egy csomó. Zaschipyvaem szélén a villát.

Puff is kényelmesen magával viheti útközben.

De ez kell bütykölni, és gondosan át tepsibe, hogy nem omlott össze. És egy csomag egy medve kényelmetlen. De szép!

Ezt a szendvics jobb köze kolbászt. Csak csavarja a tekercs, és hajlítsa a patkó.

Puff, emlékeztetve Kenny származó "South Park".

Itt látható a rozetta először úgy tűnt, nem a legjobb megoldás, mert a kis mennyiségű feltétek. De amikor én a vak, tette hozzá a másik tetejére kanállal. Nagy!

Az önköltségi ára a sütés - mintegy 100 rubelt. Kevés időt töltött. Delight otthon garantált.

Az általuk készített. Nézd meg, mi történt

Kapcsolódó cikkek