001 Miért vettem Tiguan ...
Jó ideje, hogy bárki, aki bement az oldalamon. Hosszú akartam tartani a folyóirat DRIVE2, és végül, a megszerzése a harmadik autó, veled vagyok.
Kezdjük azzal, hogy az előző autó Golf VI, volt nekem egy bizonyos szintet, hogy megfeleljen az igényeimnek, nem volt vele, én, mint az összes többi autó, ami valaha lovagolni.
Második prioretety autók tartották Tiguan rám. A nyilvánvaló előnyei. nagyobb hasmagasság, nagy csomagtér, egy tágas nappali, egy jó ajánlat áron (a standard kedvezmény Traid A 80'000 rubelt. + extra kedvezmény a szalon + szőnyeg, mint egy ajándék), az összes lehetőség a Tiguan volt vagy egy annál nagyobb az én Golf VI. 1.4 TSI motor nem zavart, az előny volt lehetőség sokáig a vásárlás előtt, hogy lovagolni a Tiguan, a motor úgy, hogy pokpka nem volt „zsákbamacska”. Az alábbiakban azt kell többet mondani erről a motorról. Mechanics is nem bánom, nekem ez inkább egy plusz.
Tehát, úgy döntött, hogy a VW Tiguan Trend Fun 1.4 TSI (122) MT + Comfort + Technic + LD Portland R16. Szin - fehér, fekete után a Golf VI akartam fehér. Az ár az az ár, a vásárláskor: 1'194'330 rubelt.
A személyes tapasztalat működő Tiguan: 1.4TSI (122) nincs elég tolóerő kis sebességgel, de érezhető, csak akkor, ha elhúzódik, különösen a hegyen, és addig, amíg nem tud csatlakozni a turbina. Miután a turbina érkezik, a kép megváltozik - poyavleyatsya rezvozt, és a dinamika (mint lehetséges). Azt mondanám, hogy a Tiguan 1.4 TSI (122) MT utazik egy kicsit érdekesebb és dinamikusabb összehasonlítva a Golf VI BSE (102) MT. Megpróbálom leírni, hogy miért. Gain 20 lóerős (122/102 = 19,6%), viszonyítva a súlygyarapodást, a 423 kg-os (1580/1157 = 36,5%) nem okozott optimizmus - a Golf VI aránya lóerőt kilogramm tömeg 12,5% nagyobb, mint a Tiguan . De a legnagyobb nyomaték adni a súlya az autó - a Tiguan és a Golf egyenlő. Tehát a trükk abban a pillanatban. Szerkezet turbirovanie 1.4 TSI motor úgy van kialakítva, hogy magas nyomaték gyakran használják az alacsony fordulatszám. A maximális nyomaték 200 Nm sebességgel 1500-4000 ford / perc. Ie pillanat maximális és állandó nagyon széles fordulatszám-tartományban, összehasonlítva a légköri 1.6 BSE, ahol a maximális nyomaték 148 Nm szélsőérték 3800 ford / perc. Figyeljük meg az alábbi táblázatban. 1.4 TSI nem igényel állandó magas, mint a promóció 1.6 BSE.
Gyorsulás 100 km / h:
11.3 - Golf 6 1.6 BSE (102) MT;
10.9 - Tiguan 1.4 TSI (122) MT;
Összefoglalva, nagyon elégedett vásárlás, új autó minden tekintetben jobb, mint az utolsó. A terveket a különféle fejlesztések, fizessen;)
Ár kérdést: 1194330 ₽ Futott: 0 km