10 fényes újságírás szabályai, Esquire
történetek | Esquire 10
2. a titka a sikeres fényes rejlik a mágikus egyensúlyt a méret és a kreatív tartalom. Beugrottam - és megfulladt projekt. Menj szépen egy húr - egy esélyt, hogy a történelem.
3. Hozz egy jól ismert fényes egy új lakóhely nélkül nem lehetséges egy átfogó tanulmányt a levéltárak - van egy kimeríthetetlen gazdagságát a győzelmek és a hibák, karakterek és kéziratok, gondolatok és történetek a vágás. Biztos mind fejből tudja, és ne csökkentse a bárban.
4. „Gloss halott, éljen a fényes” - optimista, de nem egyszerű szlogen azoknak, akik dolgoznak ebben a szakmában.
5. Fordítsa fényes kiadvány a vastag füzet átírt sajtóközlemények könnyebb, mint amilyennek látszik első pillantásra. Vigyázni kell.
7. A legjobb fényesség hamarosan elhagyja a digitális, majd egy mezőt megműveletlen és nemerenoe lehetőségek száma. Ne hagyja ki!
8. Csak egy csapat, amely (legalábbis főszerkesztő / art director / kiadó), töltött meghajtó, a szakszerűség, a kölcsönös tisztelet és megértés pillantásra van esélye, hogy egy sikeres fényes termék.
9. Kedvenc közmondás: „Az úgynevezett? Nem jut át? Elutasította! "
10. Best Glavred fényes - bölcs zsarnok.
Mi a kérdés? Ah, a lány a foka jelölt filológiai tudományok is kegyesen fényes? Igen, adtam 11 év munka Tanszék Angol Nyelvészeti Moszkvai Állami Egyetemen. Ez nagyon fontos volt. Csakúgy, mint a vágy, hogy jól olvasható, és már nasmotrennost kielégítetlen vágy erre.
És Vogue, rábukkantam a munkát a British Council. Úgy döntöttem, hogy most divatos azt mondani, kulturtregerskih kérdéseket. Például, hogy hogyan, hogy Moszkva kiállítás „Alive hidak” a londoni Royal Academy of Arts, létrehozni, „folytatta az orosz” - majd fordulni a Tretyakov Képtár volt Gorkij Park!
Persze, tudom, hogy Victor Pelevin írt fényes «Empire V»! Mi okozza a szenvedést fényes elszegényedett csúnya lény, amely úgy látja, a borítóján a szuper-gazdag szépség, és hogy ennek köszönhetően a nyomorúság utolsó pénzt. De ez teljesen okostojás. nem képmutató. Nem rossz nyilatkozatot. Mivel Pelevin szeretett fényes, olvastam a fényes, csillogó keresett találkozók lányok, és nagyon sok épül fényes. Tehát ez a tipikus Pelevin „paci-jé”. Emlékszem, hogy Pelevin nagyon komolyan az interjút, és lő a Vogue, és hogy nem volt könnyű meggyőzni, hogy távolítsa el napszemüveget. Ha snubbed fényes, nem érte volna magasba annyira.