1. végrehajtása során a szerepe James Bond, Daniel Craig volt a kiváltság, hogy az élettartam minden felhasznált Aston Martin szabad növény.
2. Adam West. Clint Eastwood és Burt Reynolds kaptunk idején egy ajánlatot, hogy játszani a James Bond, és mindannyian elutasították. Tekintettel arra, hogy James Bond mindig játszik egy brit színész.
3. Sean Connery parókát hordott mindig. amikor játszott szerepének James Bond. hiszen indult kopaszodó évesen 21 éves.
4. George Lazenby nem volt hivatásos színész. Vett egy öltönyt, Rolex és a haj kész. Találkoztam a termelő és leszállt a szerepe James Bond.
5. 1967-ben, a film-paródiája James Bond, eltávolítjuk. A film címe OK Connery főszereplésével Sean Connery testvére Neil.
6. P a szerződés. játszani James Bond, Pierce Brosnan-t nem szabad viselni szmoking semmilyen filmet nem Bond.
7. James Bond megölt 352 embert 22 film és Pierce Brosnan volt a leghalálosabb Bond. Megölt 47 embert GoldenEye.
8. Ian Fleming James Bond után nevezték el az amerikai ornitológus és szakértői, azt mondta, hogy ő választotta ki a nevet, mert azt akarta, hogy. Bond volt egy „nagyon unalmas, érdektelen ember ... Azt hittem, Isten, James Bond a legunalmasabb nevét. Amit valaha hallottam. "
9. Egy kérdésre válaszolva a rákról és a biztos haláltól. zenész Warren Zevon mondta: „Én csak élni akarok, elég hosszú, hogy a következő James Bond filmet. „Ő el ezt a célt, és elég sokáig élt ahhoz, hogy milyen is az, paradox módon, a sorozat címe:” Die Another Day”.
11. Sean Connery, a forgatás során a James Bond film „Never Say Never”, egy részeg harcművészeti leckéket vett az ő oktató. ami viszont megtörte a csukló Connery. Az oktató Steven Seagal.
12. A gyártó a James Bond film egy nő. Úgy dönt a sorsa a Bond. a lányok és a kimenetele a történet. Barbara Broccoli már az üzleti életben 30 éve. amely a legsikeresebb film franchise.
14. James Bond lett másolva egy igazi kém és elemzi Wilfred „Biffy” Dunderdale - MI6 ügynöke Párizsban. Barátja volt Ian Fleming és Dunderdale néhány történet jelent meg a könyvek Fleming.
16. A pisztoly a népszerű James Bond filmek, Walther PPK. ugyanazt a modellt. Hitler használt öngyilkosság.
17. A gyári Aston Martin használ egy robot ragasztására alumínium elemek együtt, az úgynevezett „James Bond”.
18. Két James Bond filmet ugyanaz a történet, „Never Say Never” és a „Mennydörgő”. Sean Connery játszotta James Bond két filmet szünet 18 éves.
19. Minden szereplőnek, aki játszott James Bond a múltban a növekedés 6,1-6,2 láb, kivéve a Daniel Craig. ami 5,1 láb magas.
20. Forgatókönyv James Bond film "You Only Live Twice" írta Roald Dahl.
21. 1965-ben a Brit Királyi Corps of Engineers kapcsolatba lépett a legénység a James Bond film „Mennydörgő”. megismerni a lehetőségeit rebreather filmben alkalmazott, szénből patronok és ragasztó.
22. James Bond 4662-ben kétszer lelőtték az pályafutása során.
24. James Bond egy erős dohányos - szívott akár 70 cigaretta naponta. Ian Fleming maga is a dohányzás akár 80 cigaretta naponta.
25. Egyes filmek jelen név Bond főnök M - Olivia Mansfield.
25 érdekes tény a rabok
Kapcsolódó cikkek