34 értékelés alapján körülbelül Yunident át Novogireevo ingyenes tájékoztatót, 30

Köszönöm a teljes személyzet a klinikára, hogy nekem a fogápolás fogászatban művészi ékszerek munka helyreállítani a koronáját, mert az összetett műtét implantátum koronák telepítés, konzultáció és a környezet, a kezelés, megfigyelés és tanácsadás a betegek számára, Head. Lydia Alekseevna klinikák, orvosok, nővérek, adminisztrátorok, klinikák, sebészek. Kívánok minden jó egészséget és sok sikert nemes ügy.

Köszönöm a teljes személyzet a klinikára, hogy nekem a fogápolás fogászati ​​művészi ékszerek munka helyreállítani a koronáját, mert az összetett műtét implantátum koronák telepítés, konzultáció és a környezetet. Szerint a kezelés, ellátás és tanácsadás a betegek fejét. Lydia Alekseevna klinikák, orvosok, nővérek, adminisztrátorok, klinikák, sebészek. Kívánok minden jó egészséget és sok sikert nemes ügy.

Szeretném kifejezni hálámat az orvosok a klinika Berkutova Irina S. Szaratov és Alexis, azok szakmai és figyelem a betegek számára. Köszönöm szépen!

Megtévesztette előmegjelenítést! Az elsődleges vétel azt mondta, hogy a beültetés költsége 8600 és ismételje látogatók ingyenes. Megkérdeztem az orvost 5 elsődleges szervezet kb. Én biztos, hogy nem lenne szabad. Így a rögzített szám 8600 rubelt, hogy egy találkozót, és egy fényképet. Konzultációra került sor, hogy egy képet, nyomtassa sima papírra (900 rubelt), és azt a gördülő ki a kezelési költségek 47.100 rubelt per egy látogatást. Azt mondták, hogy meg kell látogatni a klinikán. további ›

A Mount Yunident kezelés a dél-nyugati

Review of Dental Yunident! Saját felülvizsgálat hosszú, de olvasni végéig. Csak kár, mint az áldozatok, mint én. Semmilyen csábító akciók nem kezelik Yunident. Mindenesetre! Volt a meggondolatlanság, hogy foglalkozzon velük szem előtt Yunident környéken, hogy a házam. Ez csak azért történt, hogy a bennszülött felső szemfogak nőtt fel és feküdjön a felső ég. Volt elég nehéz manipuláció, amely állítólag köze Roznov sebész és fogszabályzó Kuzmina egyidejűleg (ahogy azokat biztosította). De valójában ez volt. további ›

Kapcsolódó cikkek