25 új tényeket Madonna, a híreket
1. Mi a kedvenc dala a saját, persze, «Kurva vagyok Madonna». És legkevésbé kedvelt «Material Girl». Soha többé akarom hallani.
2. A kedvenc városa - Róma. Annyira szép. Az építészet szép, és az étel csodálatos.
3. Utálom gombát és csigák. Úgy, mint a takony, de nagyon drága.
5. Az utolsó alkalommal, amikor elmentem az élelmiszer egy évvel ezelőtt.
6. Nem hiányzik Michigan, ahol nőtt.
7. Legfőképpen Szeretnék találkozni Obama elnökkel. Ha ez valóban megtörténik? Ő itt az ideje, hogy hívja meg a Fehér Ház. Valószínűleg azt hiszi, én vagyok túl botrányos. Ha én egy kicsit szerényebb, vagy férje, Jay-Z .... Úgy néz ki, hogy a Fehér Ház, csak akkor, ha Jay-Z lesz rám, mint a felesége.
9. A legboldogabb pillanat az életemben -, amikor a gyermek született, és amikor megházasodtam, két alkalommal.
Madonna és férje, Sean Penn, 1987
10. A kedvenc részem a testemen - a szemem. Legkevésbé kedvelt - a lábaim táncos. Ezek csúnya.
11. Tudomásul veszem, hogy a házasság nem tart sokáig, ha egy fürdőszoba két. A fő előnye a magányt - senkinek sem kell kiűzni a fürdőszoba, ha azt szeretné, hogy visszavonul.
12. A legtöbb házas én nem szeretem, ha hívják a feleség. Szörnyű.
13. Kedvenc étel ez elrontja az alakzatot. - pizza, sült krumpli és a burgonya chips. Imádom őket!
14. Az utóbbi időben azt tapasztaltam, a félelem a csillag, ha Alain Delon hívott, míg én a koppenhágai közben zenei turné. Remegtem minden rendben, mert szeretem őt. Én őrülten szerelmes a serdülőkorban.
15. televíziót nézek egy kicsit. Csak szeretem sorozat „A törvény nevében” és a „Crash” Gillian Anderson. Ez annyira jó van.
16. álma - hogy randizni rapper Drake és megcsókolni.
17. A legkínosabb pillanat az életemben - esés a színpadon.
18. A legszebb dolog, amit valaha láttam - ez olyan, mint a lányom Lourdes játszik az ukulele és énekel egy dalt: «La Vie en Rose».
19. Az én titkos szépség-rituálé - tettem jeget szemem minden reggel.
20. Ha ott maradok egy lakatlan szigetre egykori vanília Aysom vagy Dennis Rodman, szeretném választani Dennis. Ő humorérzéke jobb. Plusz ő is mindig viselni a ruhát.
22. Nem tudok megnevezni legrosszabb kapcsolatokat. de sokan voltak. Kötelező minősége én ember - ő nem akarja, hogy tőlem több mint két hétig.
23. Van egy szörnyű klausztrofóbia. Nem szeretem, hogy a kis, zárt térben, vagy a tömegben.
24. Az én tökéletes napot - egész nap az ágyban fekve. Régi filmeket nézni, enni, feküdjön a gyerekek.
PHOTO Getty Images, REX