10 viccet az iskola igazgatója, a magazin „School of Management» № 19

1. Iskolai tanár azt mondta, hogy egy kolléga:
    - Nem, a munka lehetetlenné vált! Félünk a rendező. Rendező - ellenőr. Felügyelő - az ellenőrök a minisztérium. Miniszter - a szülők. A szülők félnek a gyerekek. Csak a gyerekek félnek senki.
  • - Maryvanna miért a rendező olyan kevés haj a fején? Még mindig nem a régi egyáltalán.
    - Az a tény, hogy a mi igazgató úgy véli, sok aggodalmak, hogy az iskola.
    - Ez megmagyarázza, hogy miért van haja olyan sűrű!
  • Elmentem iskola igazgatója egy kimeneti egy halászati ​​út. Az egész napos, fogott csak egy kis harcsa, ránézett áthatóan, és vesd vissza a folyóba, mondta szigorúan:
    - Menj haza, és gyere vissza holnap a szüleimmel!

• Későn érkezőnek hallgató belép az osztályterembe. Azt nem mondtam, hello, kalapok nem távolítja el. A rendező látta mindezt káosz:
    - Kicsi Johnny! Azonnal menj ki az ajtón és menj újra meg kell!
    Kis Johnny:
    - A fenébe! Egyenes nem egy iskola, és néhány Windows-t.

• Kis Johnny hazatér az iskolából, és azt mondja az apja:
    - Bach, ne igazgatónőnk tetszett! Ő most, szegény, csak üvölteni sikoltozva: „Ez nem lehet folytatni! Szeretném látni az apád! "

• Igazgatója a brit School panasz érkezett az anya egy kis Billy: „A tanár, Miss Peabody kéri fiát, hogy a rossz házban problémája, amikor egy üveg whiskyt ér tíz shillinget. A férjem, mert ez nem tud aludni. Az éjszaka folyamán ismétli: „Igaz, hogy a kegyelem ideje?”

• - Nézd, Sidorov - Hot rendező - Veled vagyok a harmadik alkalommal a beszélgetés. Miért nem veszi át a fejedben? A végén, a tanításai még senki nem halt meg!
    - Tudom - mondta Sidorov, - de jobb nem kockáztatni.

• Anya felébred Vovochku:
    - Kicsi Johnny, kelj fel, itt az ideje az iskolába!
    - Ugyan ez! Ismét Petrov fog harcolni a mélyedésbe.
    - Kicsi Johnny, itt az ideje!
    - Ne menj! Ismét Ptitsyn fog dobni egy piszkos rongyot.
    - Kis Johnny, elkéstél!
    - Nem, nem megyek! Ismét Ivanov egy csúzli lő.
    - Kicsi Johnny, hogyan nem megy, akkor az igazgató!
  • Kapcsolódó cikkek