1. városi kórház Poltava - Page 61 - A kórházban Poltava - fórum anyukák és apukák Poltava -
Köszönöm lányok. Nevezett Denis, már regisztrálva. Az orvos Ljudmila Alekszandrovna eredetű Volonets (vagy valami hasonló), a ház akart 50 UAH, nem volt elérhető, tedd 100 UAH (de szeretem, hogy nem kértem). Az egyetlen különbség a fürdőszobában, és a helyét (50 UAH az ajtó előtt, és ott a szobámban).
A lányok és én elégedett volt a szülészet. Megvan az éjszaka megtalálták a két orvos. Szép volt # 33; # 33; Ápolók jött obsnyali, hogyan kell lélegezni jobban megy sidet.Rody súlyosak voltak könnyek, nem tudott járni, és most rettenetesen fájdalmas, nem ülhet 2 hónap. A brigád mindent megtett, ami Masya felmászott # 33; # 33; # 33; # 33; Köszönöm nekik nagyon. A szülés után nem hibátlan. Hanem csak valami rossz jön azonnal értesítse. Babe és folyamatosan nézd, én válaszolt a kérdésekre, sőt háromszor))))) Ápolók folyamatosan hallani a sír a baba igénybe kérdezzük, mi baj, mint segít. Az orvos tartott születés a következő általános jött még kétszer Kondicionáljuk érdekel. A tanács szintén 100 UAH díjat fizettem semmit perecha.Sil nem volt igen és hálás vagyok nekik
Lányok, és egy liter jar fedeles kell venni? Fent valahol meg van írva, hogy szükség van, és nem szerepel a listán.
Lányok, és a lista a kórház, hogy LCD vagy meg kell látogatni a kórházban előre, és megteszi a listán ott?
Lányok, és a lista a kórház, hogy LCD vagy meg kell látogatni a kórházban előre, és megteszi a listán ott?
List azonnal ragasztott a obmenkah. Her kérdés, amikor döntést hoz a számlájára. Az egész időszak alatt a terhesség megváltoztathatja a listán.
ps Nem egyszer nézett a feltételeket.
List azonnal ragasztott a obmenkah. Her kérdés, amikor döntést hoz a számlájára. Az egész időszak alatt a terhesség megváltoztathatja a listán.
ps Nem nézel közvetlenül a feltételeket.