7 egyszerű lépésben, hogyan kell kezdeni a görkorcsolya

Pope Sergey továbbra is, hogy történeteket. Olvasni ... :)

1. lépés: Válassza ki a videókat

FIGYELEM. Kiválasztása klipek - nagyon fontos eleme a meghajtóba, és a biztonság!

Személyes tapasztalatom a következő. Összesen négy látogatók rollerdrome - és megyek elviselhető. És mentem először. 30 perc múlva én vezettem fordult és megállt. Soha nem esett. Most a helyén érzi, szinte biztos. Minden alkalommal voltam gördülő görgők és különböző minden alkalommal.

Az első görgőket, ha patkolt, óvatosan szorította a lábát, hogy szüntesse meg a terület két oldalán ... voltak mérete 45, ahol ez több, de még mindig nyomva. 30 perc múlva, ez tette olyan kellemetlen, hogy lovagolni merő kínzás.

Második reklámok torokszorító jobb. És a figyelem nem irányult, hogy az utazást és a környezet (rájössz, hogy milyen fontos az, hogy a nagyon korai időkben), és az a tény, hogy a láb szükséges kiderülhet, hogy kompenzálja a lejtőn a görgőket.

Harmadik hengerek nem az a hátránya, az első két esetben, de annyira szűk, hogy mi volt, hogy erőszakkal nyomja mozogni. (Rossz alváz). Fél óra múlva a lovaglás velem csak gőzölés. Negyedik hengerek csodálatos volt minden tekintetben, de valahogy helyezzük kissé off-center a cipő. Gyorsan megszoktam, de az elején az az érzés, némi bizonytalanság, mint például a elfelejtette, hogyan kell lovagolni. Aztán telt el.

Következtetés vagyok. Alaposan tanulmányozza a kérdést a kiválasztási hengerek.
Válassza ki a (megvásárolható hengerek) alatt a lábát. Ügyeljen arra, hogy viseljen. Ha fel őket sehova, és semmi sem kell nyomni.

2. lépés: Az első perc alatt a hengerek

FIGYELEM. Felállt a görgők a lábakon -nuzhno marad!

Te gumikkal. Ülj öt percig, de ne húzza kötőelemek. Hagyd, hogy a láb meleg cipő. Most húzza meg csavarokat, hogy a láb ne lógjon, de nem árt a rögzítő. Felkelni. Felkelni a görgők először, nem rohan. Nagyon nem kap ki. Kelj fel, támaszkodva test kissé előre, például görgők mehet előre és hátra. És ha egyenesen állni, mint a bot, és a görgők menjen vissza, akkor valószínű, hogy összeomlik a hátán.

Felkelést az első alkalommal, akkor jobb, hogy tartsa be, mert a görgők vagy elengedni valakit biztosítani. Nyomja meg a lábát a csípő a boka, hogy a hengerek nem számít Helyezzük a cipő közel egymáshoz, vagy helyezze egyik lábát vissza, merőlegesen az első szakasz a boot. Szokni ezt állapotban. Akkor váltak különösen a fenti, meg kell szokni. Ha tartós, éreztem egy kis kellemetlenséget cipő, üljön le, vegye cipő és újra Vásároljon cipőket. A kellemetlen érzés eltűnik.

3. lépés: A tanár vagy barát veled

FIGYELEM! Az elv a kiválasztás a tanár: „kedves fiú”, „szép lány” nem megfelelő.

Volt egy jó tanár, úgyhogy szinte az első pillanattól kezdve már ment egy kört, mintegy egy kanyart. Most látom a hibákat, amelyeket azok, akik a „tanár” barátja, aki maga is csak tanult lovagolni. Vagy valaki, aki jól megy, de ez nem az a tény, hogy ő meg tudja mondani, tanítani már az első lépésektől. És ezek az első lépések nagyon fontosak. Attól függ, hogy őket, akkor meg lovagolni öröm vagy feszült, és félt, egész idő alatt.

Milyen hibákat látok?
-Húzza a kezében;
-Tolja a hátsó;
-Nézzük a váll vagy a derék; (A lányok persze. Megértem, milyen ez kellemes mindkettő).

Véleményem szerint mindez ad egy biztonsági háló, így nem esik, de valójában késik a pillanat, amikor meg fogja tanulni, hogyan kell lovagolni. Azt, hogy gyorsan megtanulják, hogyan kell lovagolni, és biztos volt benne, úgy döntöttem, hogy összerakható tippek kezdőknek, mert ő csak telt, és gondolkodás minden friss a memóriában. Ne félj, hogy csökken. Csak azt kell tenni a védekezést.

4. lépés: Hogyan tovább?

FIGYELEM. Rollerblading egy nem korcsolyázni, és nem mozog a helyszínen nyomja a lábujj.

Tedd fel a lábad mellé, kissé megdöntve előre és kissé cipő egyik lábát szögben (toe ki). Készíts egy mozgás, mintha nyomja a földre távol van. Cipő míg kissé ferdén befelé felé a másik lábát. Mindössze annyit mentek. Leg, amely tolt vissza párhuzamosak az első emeleten, és nyomja a másik lábat, továbbá szögben. A remegés nem erős, egyébként is nagymértékben felgyorsítja egy pár gombnyomás. Mi fog megállni. Az ár csökkent, még mindig nyomja a földre.
Észrevetted, hogy beszélek a védeni kívánt területen. Ez nagyon fontos. Nem hisszük, hogy a lábak és a görgőkön. Csak az a tény, hogy van a lábad, nyomja a földre, és minden!

Ezután megtanulni lovagolni, mint egy kacsa, kacsázó a lábán. Tolchok-, és lassan visszatér az első lábát. Ebben az időben, eszünk egy lábon. Feltöltött egy láb. Nyomja meg a másik lábát, és lassan vissza az első lábát. Ebben az esetben a test súlypontja áttevődött a lovas ütemben. Az a rész, hogy kissé kacsázik egyik lábáról a másikra, mint a kacsa. Eleinte láb gyorsan és teszi az egyik lábát dobsz fél másodperc. Idővel ez az idő hosszabb és ez a mozgás ad izgalom!

Miután 3-4 kört húzza a csipkék megfelelően, ha úgy érzi, hogy a láb nem annyira mereven rögzítve. Ajánlása húzni a fűzőt, miután az első 5-10 perc vezetés.

5. lépés: Hogyan kell lassítani?

FIGYELEM. Hadgyakorlat - a legjobb módja annak, hogy elkerülje az ütközést.

Az én tapasztalatom az, hogy az első utasítás lassítani egy kihívás. A tanácsom a következő:

Meg kell lassítani a két esetben. Ahhoz, hogy elkerülje az ütközést, vagy megáll, és pihenni.
Állnia pihenni küld mindkét zokni belsejében cipő. Figyelmet a szervezet. Ha az arány magas - ne csináld. Várjon, amíg a sebesség csökken. Jobb majd lassan visszatérni arra a helyre, ahol úgy dönt, hogy pihenni.

Ahhoz, hogy elkerülje az ütközést, a fék hatástalan. Clash of the manőver kell kerülni. Így néz mi történik előtted és oldalra. Láttam, ahogy egy tapasztalt lovas fékezett így. Ő leguggolt. Az egyik láb kinyújtva kis szögben a padlóra előre, és a fékek mind a négy kerék. Fékezés nagyon hatékony, de tudja, hogy az ütközés az eljárás nem alkalmas. Sok időt kell állítani, mert másodperc 3. És hogy egy lábbal előre, hogy lehet, hogy valaki akadályt.

6. lépés Hogyan forog?

FIGYELEM. Ne kapcsolja elején megtanulni korcsolyázni.

Tehát, megelőzve az első körben. Kezd fordulni előre kis sebességgel. Ahhoz viszont, hogy a bal vegye ki a bal lábát kissé előre (általában görkorcsolya az óramutató járásával ellentétes), egy kicsit leülni és dönthető a törzs balra tolja a padló jobb lábát, rögtön. És vegye ki a bal lábát kissé előre, majd nyomja meg a jobb és a másik, és egy másik. Minden alkalommal Endure m bal lábát kissé előre az összes - akkor fordult.

Amikor a forgás elsajátította, akkor lesz egy nagy öröm!

7. lépés: Biztonsági

FIGYELEM! Ride védelem. Tartsd szemmel a helyszínen a gyermekek számára. Minden rollerdrome utasításait a biztonságért - tanulmányozzák.

1. Ride védelem. Ne fukarkodik ezt.

2. a lábukat az első alkalommal a görgőket, semmit tartani.

3. Bár nem elsajátította a technikát fordult, esztergálás, nem eloszlassa.

4. értékeli a helyzetet a helyszínen. Ha látsz előtt a tömegben az emberek, stop vagy elfordul a manővert.

5. Figyelje a gyermekekre. Néha hirtelen csökken. Sokkal jobb, ha távol vannak előre vagy hátra.

6. Ha Ön férfi, nézni a lányok (nem papok és a lábak). Nézni ahogy lovagol. -Ez jobb, ha minden jól. Ha rosszabb, vigyázz rájuk, mint egy gyerek, mert van a test különböző súlyok és az ütközés nagy tömegű ad nagyobb gyorsulást. Röviden, a lányok megbetegszik, ha partner srác ütközés.

7. értékelje a helyzetet, előre és oldalra.

8. Legyen tudatában annak, hogy egy tapasztalt korcsolyázó akkor megy körbe, és ne essen pánikba, ha rohan rád.

9.Otsenite újoncok a terület, akik szeretnek lovagolni. Közeledik hozzá, viszont a figyelmet.

10.Roliki nem korcsolyázni, nem nyomja a lábujjak.

11. Ha állni, és nem tesz semmit, a görgők dobhat előre és hátra. Jobb, hogy maradjon.

12. A legjobb módja annak, hogy elkerülje az ütközést egy manőver!

Ez az utolsó jó tanácsot, és ő nagyon jó. Ne félj az eső. Van egy nagyon jó orvosság. A rollerdrome mosolygok. Azért csinálom ezt, mert jól érzem magam, de ugyanakkor tudom, hogy a mosolyom mondom univerzum: „Örülök, jól érzem magam!” A boldog ember nem kell esni. Ő kap több boldogságot vonzás törvénye - A boldogság, az öröm és a harmónia a test vezetés közben!

Mosolygó barátok és gördeszka esés nélkül!

Az „Apa Szergej!”