7 Victoria Beckham csillag tippeket, hogy mindig meg tökéletes
Ebben a fejezetben a könyv „egy fél hüvelyk tökéletes stílus”, megjelent orosz Kiadó „Eksmo”, az énekes megosztott a titkokat a fényes megjelenést.

Ma bemutatjuk az olvasók a tény, mint az ex-borsot gondozó arc és a test bőr, a haj és a kisminkelés.
1. szám bősége smink - ez a legrosszabb, amit képes elviselni.
Elkezdtem smink egy meglehetősen fiatal korban. Eleinte volt egy időszak tiszta kísérletezést. Soha nem tudtam ellenállni a szivárvány és színjátszó. Mint egy gyerek gyűjtött flitterekkel és parfümös üvegek - azaz, valami színes és izgalmas, nőies. Hogy őszinte legyek, én nem sokat változtak azóta.

Másrészt, ez a korai tapasztalat smink nagyrészt problémái indokolják a bőrrel. Ahogy a bőr Mindig volt egy olajbogyó árnyék, télen, amikor a tan ment, lettem nagyon sápadt, és volt egy kis érintés fel az arc, hogy ne nézzen ki, mint egy igazi szellem.
Most néztem a korabeli fényképek Spice Girls, látom, sok kapcsolódó hátrányok smink. De nekem úgy tűnik, hogy ez egy gyakori probléma az összes popsztárok. Kemény munka vezet a krónikus fáradtság, és ez szükséges, hogy a több smink elfedhetik a stressz és a fáradtság.
Ennek megfelelően, a smink egyre vastagabb és vastagabb, és végül elkezdi nézni, mint egy lény a Black Lagoon. A bősége smink - ez a legrosszabb, amit képes elviselni, így soha nem festeni gyenge fényben is. Próbáld megtalálni a helyet, ahol a fény legalább szimulálni nappal.

Azokban a napokban, amikor már legalább egy kis időt, a reggeli rutin kezdődik a lélek és tisztítsd meg az arcát. Én is használja a tónusos hidratáló, nyak krém, krémet a szem körül, a krém a lábak és kezek. Ezt követi a make-up (ha fogok kijutni a ház).
Ugyanezt az eljárást megismételjük este - kivéve persze, smink. Szeretem arc. Azt próbálja meg őket, hetente kétszer. Úgy hívom őket elsősegély a csőben. De ezt az eljárást, szoktam tölteni a magányban, mint bármely arcpakolás megadja a megjelenés egy gyilkos ki egy alacsony minőségű horror film.
Én is, mint az ecset szervezetben. Én masszírozza a bőrt alulról felfelé, mielőtt le kell zuhanyozni. Ez nem csak fokozza a vérkeringést, hanem segít megszabadulni cellulit. Ezen kívül minden nőnek szüksége van egy jó csipesszel.
Hibát talált? Jelezzék hiba, jelölje ki és nyomja meg a CTRL + Enter
Még nem tag? bejegyzés