54 Egy kis elmélet

Meg kell jegyezni, hogy jelenleg nedzhment me-, mint szakma, mint tudományterület Stana vitsya valóban nemzetközi. Fejlesztési akár szisztematikus módon az egyes országokban, a tapasztalatok átadása nagyon értékes és hasznos, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, hogyan kell üzleti saját országukban és külföldön, hogy elkerüljék a hibákat helyzetekben, hogy történt a múlt és a jelen, de ez elég lehet a jövőben .

Nem ritkán mondják, hogy: „Idegen tapasztalat nem ez a helyzet, a tapasztalat csak az övé.” És tudod, én ezzel a mondás, elvileg egyetértenek. A tanulmány azonban a külföldi sikerek vagy kudarcok, ahogy azt találtam a gyakorlatban ez nagyon tanulságos, és természetesen, a tudományos és gyakorlati általánosítás, akkor-rabotki összességében sikeres gazdálkodás elveit, tipológiája annak különböző formái és feltételeiről alkalmazás neniya nagyon fontos a helyi vezetés általában és azt mutatják, különösen az üzleti szférával. De azt akarom, hogy a co-vet kezdő termelők: teljesen protivopo Casa mechanikusan tapasztalatok átadása a nyugati országok a show business a belföldi ry-nok, vakon követi a következtetéseket és ajánlásokat a külföldi tudósok azok szakemberek. De ahhoz, hogy tudják, hogy ötletek, elvek, módszerek, természetesen szükség.

Mi menedzsment minden

Most könyvesboltok és a standokon tele vannak irodalom menedzsment a különböző területeken aktivitás. Azonban a mai napig

Késlelteti a figyelmet az elméleti-nek viták és anélkül, hogy sok a különbség-CIÓ nyelvet, szeretnék javasolni a kifejezést kezelésével kapcsolatban a problémáink-én és elfogadta a legtöbb tudós.

MANAGEMENT - ez a folyamat planirova-CIÓ, szervezés, a motiváció és a kontroll kialakítása érdekében, és elérni a szervezeti célok a tudás és készségek mások.

Itt világosan látható újra pár fő szerkezeti elem - PLANIROVA-CIÓ, szervezés, motiváció, ellenőrzés.

Mi a kezelése show business?

A tudományterület, segíti a vezetés szerepe

Úgy vélem, hogy ez a meghatározás tükrözi együttes átmeneti állapot és a fejlesztés a show business az ország-nyak. Ez egyértelműen rávilágított két szerkezeti elem - az alkotás folyamatát lelki tsennos-mekek és a folyamat elősegítése művészeti termékek a piacon a kulturális szolgáltatások.

Kapcsolódó cikkek