10. A Szabályzat írás alkalmatlan eladó forgatókönyvek szól filmkészítés
Tehát, meg kell írni egy rossz forgatókönyvet. Nyilvánvaló, hogy sok haszontalan hollywoodi filmek lőttek rossz forgatókönyveket. De még mindig filmre, így nem annyira haszontalan, mint egy rossz forgatókönyv, amely általában senki sem veszi.
Így, hogy nagyon rosszul, meg kell, hogy a szkript teljesen alkalmatlanok fejlődését. És eladó. Plusz, ideális esetben, és az olvasás.
Ha szeretné tölteni hónapok és évek, verejték és könnyek a nagy filmes opus, amely elutasítja az összes stúdió egyenként meg kell ragaszkodni, hogy csak a 10 egyszerű szabályokat:
1. Ne használja a Courier 12 pt
Az egyik oldalon a script körülbelül megfelel egy perc filmvásznon. Fontos szerepe van a méret és betűtípus. Próbálja Wingdings.
2. Ne hagyja az üres helyet oldalakon
3. Írja hosszú szkriptek
Egy nagyon hosszú. Ha az átlagos méret a forgatókönyvet - 100-120 oldalak (percenként oldalanként), meg a cél - a 4 órás script. 240 oldal elegendő.
4. ne aggódj a fejlesztés a telek és szerkezete
Ellentétben regények és disznó vicceket, forgatókönyvek szükség van egy bizonyos struktúrája és lehetővé teszik nagyon pontos keretet, ahol az események bekövetkeznek. Következetesen levelet bármi jött be a fejét - ez csak az egyik alkalmas módszer a számunkra.
5. „beszélni”, és nem mutatnak
Írj egy script minden, amit gondolnak hősök. Csakúgy, mint az összes, hogy ne próbálja leírni a párbeszéd. Film - ez csak egy rádió hasznos képeket.
Int. OFFICE producer - DAY
Producer - banális Hollywood sztereotípia. Úgy néz ki, mintha született napszemüveget. Lenéz asztalára.
TERMELÕI
Assistant, hogy nekem a forgatókönyvet, hogy a srác!
Assistant (ZK)
Mármint az egyik a ...
TERMELÕI
Igen, ez az. Köszönöm.
Ő kedves asszisztens gyorsan hozza forgatókönyveket. Leteszi az asztalra termelőknek.
A gyártó törekszik a forgatókönyvet, levelek rajta, mély levegőt vesz.
Assistant barátságos bólint és elmegy.
6. Tegye a munkát a rendező
Töltsük meg a forgatókönyv leírást, amelynek a rövidülés; kell lőni a jelenetet. Ez, természetesen, a rendező az esetben a problémák megoldásában. Tehát ... feldühödött őket! Magyarázza el nekik, hogy mit kell csinálni! Ne hagyja, hogy ez a követelőző rezhisserishke nincs kreatív szabadságot.
7. ezt a munkát a színész
Ugyanez a színészekkel. Szükségszerűen kell leírni mindent pontosan. hogyan kell játszani, és szavalni minden vonalon. Ők - csak a színészek, hogy tudják?
8. Győződjön munka termelő
Add meg ötleteit a jobb színész. Tudja sokkal jobb, mint ez a hírhedt üzletember, akinek nagyapja volt személyi titkára a fickó, aki eltávolította Gilligan szigete (pop-sorozat 60 - kb.). Zach Galifianakis - Batman! (Mit tudnak ...)
9. A mások szellemi tulajdonát
Mivel plágium - ez a legőszintébb formája a hízelgésnek.
10. „... és egy fekete lánc skuot őket”
Nyomtassa ki a remekmű, és zárjuk le a kötőanyag. Kívánatos bőr. Hogy mást mindenki tudni fogja, hogy a forgatókönyv más. Plusz, nem kell, hogy bárki normálisan másolatot készíthet, és elküldi a potenciális vásárlók, nem?
Int. OFFICE producer - DAY
TERMELÕI
(Tartósan kiabálva)
Assistant, hogy nekem a forgatókönyvet, hogy a srác!
Assistant (ZK)
(Érdekes)
Mármint az egyik a ...
TERMELÕI
(Irritáció)
Aki írta a testvére a lány, akivel tegnap este. Megígértem olvasni, és én vagyok a szavát, ez az, amit én fogok csinálni!
Assistant (ZK)
(Szenvedélyesen)
Így fogok, hogy te és a barátnőd forgatókönyv testvér!
Ő ASSITENTKA, gyönyörű szőke, Gemini horoszkóp, jön és a kezében testvére barátnője Gyártó forgatókönyv.