1. kérdés 310 4 t
Love - az érzés szabad, és ha úgy tetszik, a végrehajtás a ajándék veszélyeztetett (vagy megelőzésére) a fájdalmas halál, hol van ez a szabadság és hogyan kell szeretni Őt, aki olyan szigorúan felveti azt a kérdést? Miért teremtette Isten a földet, ha tudná, hogy a jövőben a bukás az emberek? Miért az Úr „fel” a paradicsomban tudásának fájáról a jó és a rossz?
Bármilyen kérdése a jövő sorsát, vagy sejtés, csak Isten ismeri. Miért teremtette Isten a kerub, ha tudta, hogy ő lesz az ördög? De ez a lényege a történet, amit Isten adott szabadságot és azt mutatta, hogy minden jóság, minden jóság van benne. Mint egy csepp víz tükrözi a nap, így minden lélek és láthatatlan szellemek, minden lelki teremtés lelkiismerete tükröződik Samosuschestvennaya jóság - Isten maga. Ezért Aranyszájú Szent János, és azt mondja, hogy az ember felelős azért, hogy szándékosan kényszerítette magát lázadnak Isten ellen, megpróbálta megdönteni a fennálló rend Isten és ez azt jelzi,, mint például, konkrétan bármely sin. Lelkiismeret - ez a rész a lélek, amely által Isten hangja hallható. A lélek természeténél fogva keresztény. Nem a mai természet, már sötétedik a bűn, de az egyik a paradicsom, amit elvesztett. Isten úgy tűnt, hogy lehet programozni az emberi jó teremtés, a különbséget jó és rossz között.
És most ez tükrözi az a tény, hogy a bűn szégyen csinálni, és megbánjuk boldogan. És a Sátán vált ebben a sorrendben: sin nem örömteli, szégyentelenül, és szégyellem bevallani, bevallom. A Szent Atyák azt mondják, hogy ha Isten nem ültetett a fa a tudás a jó és a rossz, majd Adam, az Isten szerelmére, kért magának, hogy valami ehhez hasonló fa, amelyen be tudta bizonyítani Isten iránti odaadását és teljes hittel mindent, ami azt mondja, Istent. Paul válaszol minden feltett kérdésre hozzá hű. De van egy kérdés, hogy nem csak a felelős, de hogyan sírni bezárja a száját a kérdező, mondván, mert olyanok voltak, mint ez: „Miért akar tudni a megismerhetetlen, ki vagy te? Te csak egy hajó, edény, korsó. Pofa be és ne vitatkozzon az Úr. " Romans 9: 17-24 - „Mert azt mondja az írás a Faraónak, erre a célra már emelt téged, hogy megmutassa az erőmet te és az én nevemet az egész földön. Tehát, aki azt akarja, könyörülj és akit ő is megkeményíti. Azt mondod: „Miért mindig talál hibát? Mert aki tud ellenállni akarata? „De ki vagy te, egy ember, hogy válaszoljon vissza Istenhez? -E a termék teszi azt mondják: „Miért engedsz engem így” nem a fazekas hatalma az agyagon, hogy ki, hogy a zhesmesi hogy egy edény lesz a becsület, és egy másikat a gyalázatot? Mi van, ha Isten, kérve õ haragját megmutatni és hatalmát megismertetni, elviselt sok hosszútûrést a harag edényeit készített pusztítás, annak érdekében, hogy ismert a gazdagság az ő dicsőségét hajók irgalom, amit előre elkészített a dicsőségre, akár nekünk akiket elhívott, nemcsak zsidók, hanem a pogányok? "
Meg kell tudni, hogy megalázza a kíváncsiságukat, bíznak Creator, mint egy gyermek bízott anyja, bár ő szeretné, hogy csökken a mellkasban, rejtve a kíváncsiskodó szemek. Ps.130: 1-3 - „Uram! Nem fölé emelkedik a szívem, és ajánlotta fel a szemem, és nem voltam egy nagy és magas nekem. Ő nem megalázta Soha megnyugtatja a lelkem, mint a gyermek, elválasztott anyja? Lelkem volt nekem, mint egy gyerek elválasztott. Bízzál Izráel az Úrban mostantól fogva mindörökké. " Ne legyen arrogáns, és hála Istennek mindazt, amit kiderült, hogy te. Is.42: 20 - „Te már sokat látott, de nem vettem észre; a fülei, de nem hallottam. " Sir.3: 23 - „Sok az osztályokra, nem gondoskodunk a felesleg: megnyit egy csomó emberi tudás.” 3Ezdr.4: 2,34 - „És monda a szíved túl messzire ment ebben a században, mit érvelni ezeket a dolgokat felfogni az út Vsevyshnego.Ne siet mászni, azt válaszolta, a fenti a Magasságbeli Mert siet hiába, hogy fölötte, túl messzire megy. " 3Ezdr.5: 33 - „Beszélj, mondtam, uram. És azt mondta nekem, te túl messzire ment a kíváncsi elme Izraellel; Mit szeretsz jobban neki, mint az, aki teremtette? "
Ha az emberek nem bíznak Istenben, aki megadja nekünk a legjobb, sőt, adott nekünk a megértést a jó és rossz, amikor kiválasztják egy ilyen személy úgy gondolja, hogy az embernek szabad követ dobott a levegőbe. Vtor.30: 19 - „Vosvideteli mielőtt hívja ég és föld az élet és a halál azt mondom, az áldást és az átkot. Ezért válaszd az életet, hogy az élő vagy te és vetőmag. " Sir.15: 16 - „Felajánlotta a tüzet és a vizet: mit akar, nyújtsa ki a kezét.”
Mit imádkozó szeretettel,
Mi becsben, mint egy ereklye,
A sorsa az emberi fecsegés
Profán elárulták.
A tömeg lépett, a tömeg tört
A szentélyben a lelked,
És nem tud segíteni szégyellem
És rejtélyek és áldozatot, hogy rendelkezésre állnak neki.
Ó, ha csak a nappali szárnyak
Lélek lebeg a tömegből,
Ő megmentett erőszak