49 Kg! Saját mágikus átalakulás fánk hudyshku! Köszönjük a támogatást! Saját fotó!

Ha azt mondjuk, hogy ezek halálra rémített, ez olyan, mint, nem mond semmit. Abban az időben a tömege körülbelül 102 kg magasságú 162 cm, katasztrófa volt, bár én nem a gyerekek, vagyis Csak razozhralas.

Eleinte vétettem, hogy én én talpra hormonok (Ülök hormonterápia helyettesítés), majd felnézett, eszem, és rájöttem, hogy az első dolog, hogy fordítson figyelmet az élelmiszer mennyisége és mit eszem.

Mint oly sokan, bepánikoltam, kiirtották a diéta az édes, zsíros és magas kalóriatartalmú. Körülbelül három hónapja egy fillért sem, ettem csak savanyú káposzta áfonyával, rák botok és konzerv zöldborsó, beiratkozott egy sportklub eredményeként három és egy fillért sem egy hónap múlva sokat változott, elkezdtem mérlegelni 62 kg, de még mindig nagyon gyors 6 kg és visszatért egy nagyon hosszú idő, azt lemérjük 68 kg.

Ate Szeretném ismét a súlya növekedni kezdett, de gyorsan reagált, és ment a diéta, egy japán hajdina, de az étrend általában hozni egy ideiglenes hatás, tapasztalatból tudtam, hogy nem változik az étkezési szokások, nincs semmi azt kell elérni.

Ismét étrend kezdett: hajdina (hajdina még mindig nem tetszik, de az utolsó 7 nap telt 2 kg), a japán Diet (Tetszett a 13 nap telt 2-2,5 kg). Követve étrend rendesen enni, akkor ott volt a nagyböjt, ez volt a súlya 61-62 kg, majd ismét a megfelelő étrend és súlya 63-65 kg, és aztán ott volt a diéta Protasov, dobta súlya 57 kg.

Így kezdődött a hosszú küzdelem - az átmenet a megfelelő táplálkozás, így nagyon nehéz volt, szeretem a hot dog, kolbász főtt, sladnoe, ventilátor csokoládét. Eleinte csak kínozni, eszik zöldséget és gyümölcsöt, halat, hanem a szokásos és nagyon finom kolbászt.

Ez a fázis beállítás a jobb étel, én kitört hat hónap, nagymértékben segítette villamosenergia-rendszer Kim Protasov. Eszem most megfigyelni böjt, kényeztesse magát a csokoládé, hot dog nem eszik az új évben, és nem húzza, bár néha egy napfogyatkozás, és hasonlók, de szenvednek.

Most azt mérjük 53 kg és nagyon elégedett, az első a cél a 52 kg, úgy vélem, hogy mérjük 52-53 kg az én magassága (162 cm), ez teljesen normális.

Sok lehet tudni, hogy mi történt a bőr, a bőr nagyon jól, kivéve egy szakaszon, vannak mindenhol a pápa, a has, a mellkas. Ez szomorú, de ne aggódj őket, megérteni, mi tette őket magának.

Most továbbra is megteszi hormonok, hormon-I szubsztitúciós terápia, súlya 53 kg. Tehát a lányok a kezedben. Senki nem fog csinálni az Ön számára. Igen, értem, hogy nehéz, zokogta három patakok, de az eredmény megéri, és az én kép egy példa.

Szeretném megköszönni a helyszínen Galya.ru >>>. köszönhetően ezen az oldalon, találtam új barátokat, és még egy barátnőm, akivel támogatjuk egymást, és mi mindig támogatni fogja. Ültünk együtt a diéta, örültek vetítővel. Köszönöm, kedvesem, hogy aggódsz, támogatását és türelmét velem.

Minden jó szerencsét és türelmet! Sikerülni fog! Ha kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba.

49 Kg! Saját mágikus átalakulás fánk hudyshku! Köszönjük a támogatást! Saját fotó!