4. kérdés a motoron Dnyeper-11 (gyűrűk, csapok, címkék lendkerék)
4. kérdésre a motor Dnepr-11 (gyűrűk, csapok, címkék lendkerék)
Szia, összeszerelési folyamat tervezés véget ér, mi jön a fejét, hogy a javítás, és van esély arra, hogy a hétvégén én összegyűjtöm, és a fejét a Dnyeper)))
1. kérdés: Mivel én tegye kovácsolt dugattyú dugattyú elherdálta a 79 alatti 92 benzin
gyűrű fel kolbenshmid és az olaj gyűrű tárcsázó van, hogy tényleg nem érti, hogyan kell telepíteni a megfelelő nézve a tengelye a csap, és ami a legfontosabb, hogyan kell telepíteni egy összetett gyűrűje 3 elem a zár meg kell nézni egy irányba, vagy zár is kell külön telepíteni.

2. kérdés: a dugattyú úgy kell elhelyezni, hogy a nyíl mutatja az irányt eiőremozgását motorkerékpár?

3. kérdés:
Csapok, amelyek vonzzák a teljes szendvics lehet csavarni ujjak most, néhány nyomaték a teendő, ha az egység meg van csavarva, vagy csak ül a kék laktayd? piros nem akar 300 fok, akkor csap felmelegedés nem akarja, hogy kicsavarni.
4. kérdés: Hogyan kell beállítani a gyújtást? tag 1 c xs pont, 3 pont nem sok nem éri el a felső holtpontot (ha a maximális hengerek, hogy elérje a fej), hogy mely feldarabolva véső maximális hozam dugattyúk.

A válaszokat (4)
Csapok általában forog kis nyomaték akár 10Nm csak azt, hogy nem dovernul meghúzásakor az anyákat.
A legfontosabb dolog a lyukba, hogy semmi, de oppositi nincs ilyen probléma.
A gyűrű nem tudom, de azt hiszem, hogy a logika a zár ne legyen egy helyen.
Igen, mindenhol tű mindig előre, azt hiszem, itt sem kivétel.
Nem mindig. A Jupiter-5 például a nyíl irányított hátra
Nem tudtam, de nem emlékszem, hogy a sovkotsiklah nyilak Java legfontosabb dolog az volt, hogy csökkentsék a gyűrűk nem kap az ablakhoz.
1. A gyűrűk nem kérdez, magára SM hagyományos, doboz alakú kaparó (úgy gondoljuk, hogy egy adott működési hőmérséklet, ők jobbak), velük volt oktatás.
2. A dugattyú feltétlenül helyes.
3. táblázat alatt pillanatok rögzítésére

4. lépés a gyulladást ellentétek. Általában, míg a motor polurazobrannom létrehozása lendkerék, egy mikrofon és a dugattyú és a Knock legpontosabb TDC, távolabb, és a tánc.
Köszönöm, készült, csinálok egy pont thermo lakk és egy utolsó kérdés a gyűrűket)))
egy dobozban karikával oktatás legyen. és általában sok háttér információt a könyvben Kotova „javítása és karbantartása nehéz motorkerékpárok”. kiigazítási dugók - az utasítások szerint, hogy a könnyebb, ha nem a teljes időt. és ugyancsak mintegy irányadó To oppozit.ru jobbra)
AT dugattyúk - összehasonlítjuk a természetes? ők ugyanaz ... (szóltál magassága írta)
alatt 92 benzin szükséges emelni a tömörítési arány - proschityval henger / égéstér? Henger nyírni?
Azt is vette a gyűrűt tárcsázó - szemben ajánlani: ez jobb, hogy távolítsa el az olaj, mint a teljes (hiányában a negyedik (a második olajlehúzó) gyűrű ujján - a bél)
Három rész - ez csak egy kivehető és előfeszítő az első kettő. Van várak felderíteni egy kicsit, nem lesz felesleges ...
Dugattyú: ujj tengely viszonyítva eltolt helyzetben van a dugattyú tengelye a forgásirányt.
gyűrűk:
1 első kompressziós 0 °
2 a második kompressziós 120 °
3 a felső része a kaparás 240 °
4. A középső szakasz STEM 360 ° (0 °)
5. Az alsó része a kaparás 120 °
Mi a különbség a hengerben a dugattyú alatt csinálni?
és mit kell? Szerint a kézi 5 századik MT, én elherdálta 7 ...
Kétlem, egy kicsit úgy tűnik, hogy túl sokat lóg a henger :-)