5 vékonyabb a szerencse az igazi nő, aki leesett több mint 50 kilogramm, kozmopolita magazin

Túlsúlyos - egy igazi „pestis» XXI. De ezek a nők megbirkózott a „betegség”, megnyerte az extra súlyt. bizonyítva másoknak. bármi lehetséges. Úgy szeretnék.

Rosie Mercado

5 vékonyabb a szerencse az igazi nő, aki leesett több mint 50 kilogramm, kozmopolita magazin

Eugene anya

• 5 vékonyabb a szerencse az igazi nő, aki leesett több mint 50 kilogramm, kozmopolita magazin
  • 5 vékonyabb a szerencse az igazi nő, aki leesett több mint 50 kilogramm, kozmopolita magazin

Hogyan lehet fogyni a nyár előtt: szétszedni népszerű étrend és kiválasztani a leghatékonyabb!

• 5 legbizarrabb módon fogyni: Megnéztük minden!

Jennifer Ginli

Amerikai Alvin Rhine soha irányítani a súlyát. Gyorsétterem. édes. állandó nassolás volt, hogy a normális étrend. Mérlegek dózisban több mint 130 kg. és a kalóriák számát elérte 5000 egy nap. de a lány nem volt kedvét. Alvin annyira vastag. hogy teljesen férfi dolog. Női ez csak nem illik. Vegyük az utat a „gyógyulás” nő van barátom (szerencsére pl.): Egy fiatal férfi nevű kedvenc ... „darab szemetet”! Szörnyen kiábrándító. de működött: Alvin öngyilkosságot követett el, túlevés. Leültem egy alacsony szénhidráttartalmú diéta, és elkezdte, hogy vegyenek részt az aktív sport. Összhangban a tervét. Alvin lefogyott 60 kg! Ma, a lány lett a tulajdonosa a tökéletes test, és ... szeretett férje! Az egykori barátja kisbaba mondja vonakodva, „Emlékszem. mondta. hogy ha feladja - még senki sem akar. Ő hívott értéktelen. szörnyű és biztos voltam benne. Nem tudok dobni, és kilogramm. akkor is, ha nagyon akarja. " Magát a „hős” nagyon sajnálom a szót, és még megpróbált visszatérni a kedvenc. mert úgy néz ki ma nem rosszabb, mint a hollywoodi csillagok.

Laura Michetich

Fiatal tanár Laura Michetich túlsúlyosak és súlya körülbelül 140 kg. Ennek oka az ilyen lenyűgöző acélsúlyból rohamok bulimia. akivel Laura nem tudott megbirkózni. Szerint a legtöbb nő. ő gyakran titokban tette az utat a hűtőszekrényből, és elnyeli az édes hatalmas adagokban. míg senki sem látja. A fordulópont a vágy, hogy változtatni magukat fájdalmas szakítás a barátjával után négy éves kapcsolat. De a fő ok az volt, a vágy, hogy egy példát a diákok számára. hogy. mivel úgy tűnt, hogy Laura. Nem érzékelt „kövér asszony” komolyan. Tanár váltott megfelelő táplálkozás. Azt aktívan részt vesz az atlétika és egy évvel később közel felét vesztette a súlyát. Ma az Instagram Laura nézte több mint 100 ezer ember. és ő boldogan mondta: „Most a fő cél. csak hogy boldog és egészséges. Imádtam az edzőteremben, és menj a súlyzós edzést hatszor egy héten. de most ez az én utam az élet. Nem szomjaznak, hogy lefogy. "

← Kattintson a „Like” és kövessen minket a Facebook-on

Kapcsolódó cikkek