100 dolog, amit szeretnék megvalósítani az életedben
Készíts egy listát a 100 dolgot szeretnék csinálni
A pár megjelent még:
- A férjem és én gyalogos vagy kerékpáros túra. Kezdeni egyik szélét. A Köztársaság Sakha (Jakutföld). Látogasson Kyuryulyur, Bulus, Lena pillérei és egyéb főtértől. Azt akarom, hogy belevetik magukat a víz a Léna folyó és elfog a táj.
- Dolgozz nyújtás. A szakadások. Kelj fel a hídra.
- Programot dolgoz ki a fiát. tanulási készség egy bizonyos korban.
- Ismerje vyazat.Svyazat: kockás zokni, egy sálat.
- mester vitorlázó
- jóga
- Menj a megfelelő diéta egy hónapig
- Séta St. Petersburg
- Ide hangversenyén az orgona
- Gyűjtsük össze egy vödör ehető gombák
Összeállított egy listát a 10 esetben egy év alatt, azt gondoltam, hogy nem lenne nehéz megvalósítani, úgyhogy dobvlyu több célra:
- Van egy hónapban csak fapálcával
- Festeni a haját egy szokatlan színű
- vesz egy kerékpárt
- Felkészülés egy maratont. Elindításához.
- Időskorban álmodtam létre saját blogot, ahol minden felhasználó kérdezd bármilyen kérdése.
Reframe a vágy, hogy a cél.
Összeállított egy listát a 10 esetben egy év alatt, azt gondoltam, hogy nem lenne nehéz megvalósítani, úgyhogy dobvlyu több célra:
- Van egy hónapban csak fából készült pálca. Vásárlás szép fából készült pálca, és sok türelem.
- Festeni a haját egy szokatlan színű. Válassz egy színt, és egy jó fodrász.
- Vásárolja kerékpár. A modell megtekintése, válasszon egy cég.
- Futás. Kezdjük egy jel 100 km.
- Blog idős korban. Kezdés naplót az emlékeket hagyott fényes folt a memóriában.
szabad írás
Bármilyen formában leírja, hogyan fognak érezni, milyen változás fog bekövetkezni, milyen új funkciókat akkor, ha a cél eléréséig, ez az úgynevezett Free írásban.
Íme néhány vezető kérdés, hogy segít:
- Mi a környezet változásaihoz fog bekövetkezni, ha a cél eléréséig? Hogyan lesz észrevehető a többiek?
- Milyen új lehetőségeket nyit, hogy a cél elérése érdekében?
- Hogyan érzi magát, amikor a cél eléréséig?