4 Ways, hogy mozog a kapcsolatot álló helyzetből - a hivatalos honlapján a magazin cetré

Te nem együtt, de tetszik neki. Mondtad neki is, de valamilyen oknál fogva nem indul el. Hogyan késztesse, hogy fejest ugrik, és végül vigye az összefüggés még nem le a földre?

Képzeljünk el egy olyan helyzet, amikor ...

... minden nap és minden éjjel, de nem volt egy találkozót. Ne essen pánikba, zavarodottság és felháborodását, és természetesen kérdezni valami ilyesmit: „Fogsz behívni valahol, vagy mi a kommunikációt a többi az életét, hogy továbbra szemérmes csere sms” És ha azt hiszi, hogy te szemtelen és erkölcstelen lány ? Nem egyszer. Minden ember elismerni, hogy bátor lány - nagyon szexi, és ha nem kíséri szellemes és kellemes mosoly, majd kétszer. Nem, sőt hármas! 😉

Tény, hogy a döntő lépést, akkor szabadulj meg a bizonytalanság, és világossá válik, hogy bizonyos intézkedéseket kell hozni, különben uporhnesh, hogy egy vállalkozó ember.

... és a változás tervek az utolsó pillanatban. Óvatosan szidalmazzák neki: „Én ismertelek meg, talán a legfontosabb komolytalan minden férfi és nynezhivuschih ismert számomra.” Miért? Azt fogja látni akarlak újra és bizonyítja, hogy ez nem így van.

Találkozik ti ketten,

... de én nem mutassam be a barátainak. Mondja neki: „Te kijönnek olyan jól a barátaimmal, de csak most jöttem rá, hogy, és nem ismeri a tiéd! Jó lenne végre találkozni velük, n, lehet, hogy egy ok, hogy miért tette, és azt nem mutatja?”. Hatása: ha ő elvakította a szerelem, és csak nem gondol rá, akkor valószínűleg ő lesz kijavítani ezt felügyelet. Ha nem ... Nos, legalább tudni fogja, hogy ha jelentős, és készen áll arra, hogy belépjen az életedbe, bemutatva neki kedves emberek.

... de sosem hallottam beszélni rólad, mint egy pár. Mondd meg neki, hogy tetszik neki, de ... Mielőtt beszélünk igaz szerelem, meg kell tesztelni egymást egy kapcsolatban. „Nem akarom, hogy megzavarja a szeretet és a jó barátság” - valami ilyesmi lenne tapintatosan, de egyértelműen jelölje meg pozícióját.

Kapcsolódó cikkek