7 ok, amiért az emberek felkelni a hegyi síelés

És senki feltalálta volna a síelés.

Ez annyira lírai bevezetés. De érzem, mintha azt mondanánk, hogy „köszönöm”, hogy azok, akik jöttek fel, hogy lovagolni a hófödte hegyek síléc! Minden síelő vagy snowboardos, valószínűleg támogatni fogja nekem ez a vágy!

Azok számára, akik még mindig nem tetszik a tél, itt van 7 ok, amiért érdemes barátkozni síléc vagy snowboard

Az 15 szezont mentem síelni különböző sí cégek különböző üdülőhelyek a különböző országokban. És rájöttem, hogy a különböző emberek és dealny pihenésre a hegyekben máshogy néz ki.
Mert valaki az ünnepi emelkedés a 08:00 elkapni a legelső lift, a végtelen sorozata kapaszkodók, ereszkedés, vissza a szállodába (lakás) lezárása után a pályák, ebéd, inkább a korai visszavonulás és az ismétlés ebben a ciklusban az egész nyaralást.

7 ok, amiért az emberek felkelni a hegyi síelés
Bizonyos, hogy a kiutat a felvonó közelebb a vacsorát, egy kényelmes reggeli böngészi a reggeli híreket az interneten, valamint számos „nassolás” a hegyen, felváltva egy pár hármas fut egyszerű lejtők, térjen vissza a szállodába, vacsorázni valamikor étterem majd egy hosszú kampány bárokban vagy diszkókban.

Bizonyára valaki felveszi a listára néhány saját okok és indokok. És ez jó, mert mindannyian különbözőek vagyunk! Ez azt jelenti, hogy mindenki megtalálja a maguk számára a saját válasz arra a kérdésre, hogy miért az emberek fel a hegyi síelés.

Viszlát a lejtőn!

Kapcsolódó cikkek