4 fixáló sebességet szabályozó és a szelep tűzhely vázák 2108
szia mindenkinek. Végül megoldotta a problémát a kályha. Nem tetszik nem akar fűteni, és folyamatosan szivárog fagyálló mellbimbók különösen a csapból a sütő belsejét. Azt hittem, csak megváltoztatni a kályha szelepet, és ennek következtében változik a csövek. De ez nem érdekes. Úgy döntött, hogy megközelíteni ezt a problémát drasztikusan. A meghajtó látott egy csomó információt arról, hogy ő tegye a kerámia szelep 2108 és az a tény, hogy újratervezés a sütőben 4 sebességet. Gondolkodás nélkül kétszer döntött mindez valósággá váljon, és bement a boltba ... Ez megvásárolták:
Crane kályha kerámia vázák 2108 egy sor csövek, az ellenállást a kályha Chevy Niva vagy tizedik család, ő felgyorsítja kapcsoló a Lada Kalina, hőre zsugorodó cső és öblítse át a radiátor.
És értem, hogy működik (nincs minden rendelkezésre álló fotót a folyamat, de azt hiszem, és világos lesz):
Az első lépés részt vesz a daru 2108 Vágott felesleges műanyagot, és elkezdte beállítani a helyére.
Így csak a stroke-határoló daru nyitófüllel
Továbbá teljesen szétszedni a sütőt, illetve megmosta. Eltávolítva a szervezetből rub- fém tömítés amelyeket beszúrunk csövek a fűtőtest és futtatni a motortér és elkezdte, hogy állítsa alatt új csaptelep:
Bővülő a lyukat a tömítés, amíg szoros nem fog jönni a szelep
Azon a helyen jelölt lefektetése a nyitó csap, előre prikinuv hogy ezt az egészet fog kinézni. Biztosítottam a daru két M6 csavart.
Miután létre lehet hozni a daru.