5 tipp fotók menyasszonyok

Dale és felesége, Jill Lempa - fotósok a North Carolina. Cégük «Lempa Creative» specializálódott forgatás esküvők és fél, hogy megünnepeljék az eljegyzés. Ha te is egy esküvői fotós. akkor elképzelhető, hogy stresszes és hektikus esküvő napján lehet.

Bár néha az ünneplés nagyon csendes, de nem a menyasszony. Ez tapasztalható mindig. Dale és Jill megosztott tippeket, hogy mit gondolnak a menyasszony esküvői fotózás, és mit akarnak mondani nekik, de félénk.

Fogalmam sincs, hogyan jelent forgatás közben. Miután a fotós - ez te, nem én. Azt kellene tudni, hogy a külsőm. Ha nem, fejtse ki részletesen, hová forduljon, és hogyan dönti a fejét, fogok állni természetellenes mosoly, mert a bizonytalanság. Szóval várom, hogy a pontos utasításokat, milyen helyzetben lehet venni.

A legjobb dolog, amit tehetünk -, hogy megszabaduljon a menyasszonyt a gondolkodás a kellemetlen érzést. Állítsa meg valami mást, hagyjuk, hogy pihenjen. A fénykép világos lesz, ha a menyasszony élvezi a folyamatot.

Mindig tartsa fenn, és ha ő jön létre a különböző pózok és jól néz ki a keretben - biztos, hogy elmondja neki róla.

Tegyük fel, hogy a képek gyönyörű. Ha a forgatás soha nem hallottam, hogy minden kiderül, tökéletesen, én kezdik elveszíteni bizalmát benned.

A menyasszony nem tudja, hogy mi folyik a fejedben. Megnyugtatni, mondván, hogy ellenőrizzék a folyamatot. Meg kell mutatni, hogy elégedettek vagyunk minden keret és saját ötleteit.

A menyasszony nem kell tudni, hogy mik ezek a gondolatok már használta a múlt héten. Hadd lássa, hogy a barátságos és leleményes fotós lefektetett teljesen.

A jól begyakorolt ​​viccek nem vicces, hogy hogy kényelmetlenül érzi magát. Jobb, ha nem viccel egyáltalán. Kérjük, legyen őszinte, ha nem vidám - nem szörnyű, csak nem próbálja meg.

Képzett undorító vicc. Ha úgy gondolja, hogy megszólal az eredeti, akkor téved. Ehelyett a munka révén egy pillanatra a kapcsolatot a pár megmaradt közvetlen.

Egy őszinte párbeszéd nyugodt légkört. Ebben az esetben a testbeszéd és arckifejezések, a menyasszony lesz természetes, hogy javítja a képek minőségét.

Nem érzem jól magam fényképezett idegenek előtt. Keressen egy csendes, félreeső helyen egy fotózásra, különösen akkor, ha lőjön vagy a pár. Csók mindenki előtt kényelmetlen.

A legtöbb ifjú már kényelmetlen, mivel a nyüzsgés körül, ezért van, hogy őket egy fotózásra. Ez lesz fontos haladék őket, és valószínűleg az egyetlen napszak, amikor kérlek egyedül.

Miután egy pár kép, hogy egyértelműen, de udvariasan kérje meg őket, hogy távozzanak. Lehet, hogy versenyezni valaki, de ne feledje, hogy dolgozik a menyasszony és a vőlegény, de nem a család vagy a vendégek számára. Újak értékelni fogják, de csak akkor, ha teszik a kiváló minőségű képek!

Azt akarjuk, hogy több értelme a képeket, hogy nézne ki a természetes. Láttam pár érdekes fotók az interneten, remélem érted, amit mondok. Azt akarom, hogy nem ugyanaz, és tette szép.

Meg kell ismernie a jelenlegi tendenciák, akkor is, ha nem tetszik. Én szívesebben használják a saját elképzeléseit, de a menyasszony fog akarja megismételni, amit látott valahol.

Meg kell érteni, hogy mit értünk, és csinálni. Nem szükséges, hogy mindig a trendek munkája - ha csak azt, hogy a szükséges készségekkel, hogy teljesítse az ügyfél vágy.

Kapcsolódó cikkek