38. fejezet Puss in Boots vacsoránál Korchagin Irina olvasható online

Puss in Boots vacsoránál

Azt válogatott technikádra Puss in Boots, és úgy vélte, hogy hogyan lehet használni, hogy segítse a férfiakat találni vonzó munkahelyeket. És ugyanazt a technikát lehet alkalmazni, ha nem akarja látni az ember feküdt a kanapén egy sörrel a kezében.

Igaz, ez a módszer van egy jelentős hátránya - megköveteli, hogy nagyon nagy erőfeszítést igényel. Emlékszel, hogy felsikoltott Puss in Boots, hogy gazdája a diadal. És mellesleg ez volt az önkéntes választás, azt akarta csinálni. Végtére is, a macska - szabad állat, macska mindig séta a saját maguk által, és ez könnyen menekülni, de nem futott el, és elkezdte módszeresen húzza gazdája Everest siker. Miért Puss in Boots csinál? Úgy vélem, ő ragaszkodó a gazdájához, volt érzéseit neki. Végtére is, biztosan tudta, hogy a tulajdonos gyermekkora óta lettem ahhoz csatolt teljes szívemből.

Miért csinálom a hangsúlyt érzések? Mert fontos. Ha úgy érzi, a társad értelemben, ezért ezt ösztönözni fogja, hogy bravúrokat, hogy segítsen neki megbirkózni lustaság. Nevezetesen - elfoglalni, hogy valami az este, hogy a jegyes nem határozza meg a kanapén egy ölelés egy üveg sört.

Stop! Itt nem vagyok nagyon pontos a megfogalmazás. A baj az, hogy nem kérnek. Ők még nem hiszem, hogy mit kér egy alternatív találmány. Ez vagyok én, hogy kiássák a konzultáció során, mikor fordult pár. Aztán kiderül: a férfi igazán akar feleségével gondolni valamit, világít

Tehát, kedves, itt van még egy szabály:

Ne várjon a férfiak a segélykérelmek, fellebbezések, kitalálni mindent magad Puss in Boots, amit elkezdett, és nem az ő ura veje a király.

A technika Kota in Boots, akkor különösen, hogy egy tartalmas és élvezetes a vacsora. Beszédtéma általában kimerült, és mégis egy hét alatt - hét nap alatt! És minden este, valami, amit meg kell tennie.

Játssz férje a ivás játék - vagyis azok, hogy lehet játszani egy étkezés. Sok közülük. Például egy csomó szórakoztató játék az egyesület.

Hadd emlékeztessem önöket, hogy hogyan kell játszani. Az első játékos, hogy dolgozzon ki egy szót. A második - az úgynevezett szövetség, hogy felmerül a nevével kapcsolatban szót. Például, amelyben a „alma”. Egyesület - piros. Most jön egy egyesület a „piros”. Például tenger. Ön tudja játszani örökre, amíg meg nem fog unatkozni. Egyesületek vezethet édes emlékek és élvezetes beszélgetést, ezért a beszélgetés az asztalnál késni fog.

De mi lesz a gyerekekkel? De mi a helyzet a belügyekbe, kifogásolta a kritikus olvasó? A gyerekek játszanak ezekben a játékokban, hallja, ha még nem jött össze semmi. És vacsora után békét együtt veszi át a takarítási és más házimunkát. Higgye el, a férfi nem fogja a harcot, és segít, mert nagyon fáradt feküdt a kanapén egy sört, csak nem tudott másra gondolni.

Kapcsolódó cikkek