5 Ways hogyan kell keresni a blog
Hello mindenkinek, ma azt mondani, hogy látom a jövedelem a blog, mik a főbb bevételeit a blog van, és mit kell figyelni!
Megpróbáltam mindenféle jövedelem és már tudom leírni ezt a listát.
Hogyan lehet pénzt a blog?
Jelenleg 5 bevált módszereket, amelyek bloggerek pénzt keresni. Az előnye az, hogy mindenki számára elérhető.
Az internet gyorsan fejlődik. Ha ez vonatkozik a 10% -ot az Egyesült Államokban, Oroszországban csak 3-4%.
A téma a kereset a hálózat aktuális ma, mint valaha. És azok az olvasóim, akik különösen figyelmes és folyamatosan olvastam - lehet ütni egy hely a nap alatt.
Létrehozza a saját web-forrás (blog) - ez a leginkább bevált módja annak, hogy kapok egy jó eredmény.
De hogyan lehet pénzt a blog, és ami a legfontosabb, hogy mennyi?
Ez a kérdés gyötörte lelkét, mint a frissen vert bloggerek csak kinyitja az ajtót, hogy a virtuális világban, valamint a tapasztalt kollégák, már volt ideje, hogy a pénz az első.
Mennyit lehet keresni a blog indul?
Annak érdekében, hogy a blog - ez nem elég létrehozni.
1. Minőségi tartalom.
A modern algoritmusok által használt keresők, e bekezdés a legfontosabb minőségi mutatói a SOM (az emberek a helyszínen).
Is olvasható: Mi Infobusiness
2. Célzott látogatók.
Hogyan lehet pénzt a blog, ha nem vesz részt? Logikája szerint a keresők, érdekes erőforrás kell magára a figyelmet. Ha látogatottsága alacsonyabb 300-500 fő. egy nap, akkor felejtsd el a bevételeit. Ezért blog és nem pénzt keresni!
3. puzomerki
4. használhatóság
Tehát mennyit lehet keresni a blog?
Ez attól függ, a fenti tényezők. És ők is teljesen más, ezért jövedelem változik az egyes web-projekt.
A kezdeti szakaszban, a nyereség 50 100 $ havonta. A részvétel nem kevesebb, mint 1000 ember egy nap, akkor számíthat a magas jövedelem.
Nem kevesebb, mint $ 300-500 havonta a munka.
Először meg kell érteni, hogy:
- a jövedelem a blog kell kezelni, mint egy komoly üzleti;
- bevételt web projekt áll 6 hónap után fennállása;
- hogy valamit kapjunk, meg kell befektetni;
Lásd még: bevonása áttételek: szabad módszerek
Így a legnépszerűbb fajta a nyereség a bloggerek:
1. Partnerprogramok
Nos keresnek egy affiliate program lehet, ha a blog érdekes és nagy látogatottsága.
Partner lehet letölteni a saját, vagy keresse őket egy speciálisan létrehozott e cseréjére, például Admitad, gameleads és mások.
Az is elég egy népszerű formája a jövedelem a blog. Vételi vagy eladási linkek lehetnek speciális oldalak, fórumok, és így tovább.
Íme néhány közülük:
- Webartex
- Miralinks
- Gogetlinks
- Rotapost
- Blogun
- GetGoodlinks
Úgy véljük, a legegyszerűbb és jövedelmező módon az online kereső.
Mennyit lehet keresni a blog ebben az esetben?
Itt minden ismét függ a minősége az oldalon. Átlagban, a jövedelem is $ 50-200 havonta.
4. Reklám
Forgalomba transzparensek is hozhat jó jövedelem, ha nem a legfontosabb, de ez elég jelentős. Helyen keresni a vásárlók számára:
Lásd még: Hogyan lehet pénzt Wordpress oldalon most?
Legalábbis akkor létre kell hozni, tele hasznos tartalom vonzza a látogatókat, hogy a TIC és PR.
Csak akkor tud gondolni bevételszerzési. Egyes bloggerek, annak érdekében, hogy az első nyereség, és egészen fél év.
Mások számára ez a folyamat valamivel lassabb, mert a fontos szerepet, amelyet a téma, célközönség, a szezonalitás, stb
A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy egy hozzáértő blogger, jövedelem - ez csak idő kérdése. Különösen akkor, ha tudja, mit írjak a blog, és tudja, hogyan kell csinálni.
Azok számára, akik nem tudják - Van egy csodálatos könyv kezdő szövegíró - Azt javaslom, hogy olvassa el.
És persze én persze, hogy hogyan lesz egy blogger. Ne feledje: hajlandó vagyok segíteni az olvasót és a tanítványainak.
Néhányan már kezdik még elkapni! Nem tudom, de ösztönözni, hogy dolgozzon gyorsabban!
Jelenleg ennyi.
Köszönöm mindenkinek a figyelmet.
Üdvözlettel, Denis Tumilovich.
Szintén érdekes témák:
Rendben, csak mindent meg kell tudni, hogy mikor kell abbahagyni. Természetesen, amint a csomag egy napon nem eladni linkeket, de óvatosan. a megfelelő helyeken. különösen, ha a linkek tematichnye és csak kiegészítik a cikk - miért ne?
A hivatkozások - ebben a pillanatban elég nehéz, mint volt hajlandó lenne elég, a félelem látszik.
ehhez meg kell tanulni, hogyan lehet egy banner, de nem tudom, hogy ez hogyan.
Dennis, mit gondol, hogy fizetni a blogolás platform hatásaitól? Azt mondják, hogy a szabad platformok (például Blogger) nehezebb elkészíteni, mivel bizonyos típusú jövedelem egyszerűen nem áll rendelkezésre. És bizonyos forrásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a pénz a blog, egyik feltétele - a blog kell helyezni egy fizetett tárhely.
Ez azt jelenti, kiderül, hogy ebben a tekintetben, de még jobb létre online napló, például a motor WordPress?
De másrészt, támogatói az azonos Blogger # „Azt mondják, hogy ez nem az. A móló, természetesen kisebb előnye az online naplót, de ezek általában kisebb ...
Én nagyon szeretném tudni a véleményét ebben a kérdésben.
Ui A magam részéről már eddig is a választás - Ide WordPress. És mint írta egy interjúban, hogy lesz egy új blog, és nem tartalmi transzfer. Csak azt akartam, hogy ismét győzni a helyességét a választás)))
Régebben blogger tájékoztató jellegűek, így valószínűleg nem lesz képes válaszolni objektíven. De egy dolog biztosan tudom: ha a blogger lehetséges, hogy bizonyos határos, akkor az online napló, csak nem. És a szempontból a profik ... én még nem láttam olyan funkciót a blogger, hogy nem lehet megismételni a wordpress blog.
Ezért ahhoz, hogy továbbra is a blogger számomra - az ötlet erősen megkérdőjelezhető.
Blogger döntött először megérteni, hogy egy tábornok blogolást. Ezen kívül játszott Blogger platform biztonsági tényező - ez felelős a Google. Tegyen egy erős jelszót, ha szükséges, be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, és akkor aludni békében)).
De meg kell lépni, ezért úgy döntöttem, hogy „designer”, hogy menjen egy teljes motort. De a választás esett a WordPress))
Ez az, amit mondok, hogy még a rendszer nem fogadja el. Ami Adsense, akkor, mint már írva az alábbiakban Vadim, keresni itt most elég problémás ...
Attól függ, hogy milyen helyszínen azt hiszem megmutatta egy blogger irodájában Skype-on, így 20 $ Adsense minden nap volt, de ez az, amit hely nem azt mondta, azt mondja, egy titkos
Volt idő is volt a helyén a bloggerek. Ott, minden egyszerű és ingyenes, és elkezdett mozogni nem rossz, de hirtelen és megmagyarázhatatlan módon zárva volt, megígérték, hogy újjáépíteni, de nem tette. Azt kellett hagyni.
Azt is hallottam ezeket a zárakat, így most nem különösebben várjuk meg.
Egyetértek azzal, hogy a pénzt a blog alacsony látogatottsága szinte irreális. Ezért azok számára, akik szeretnék, hogy a blog - a fő feladat - ez még mindig növekedést jelenléti minden lehetséges módon, és akkor pénzt keresni, hogy ...
Igen, persze, hogy jó lenne valami új, már át a linket, és látszott semmi új, ismét Alexander Borisov, általános szóval, csak vesztegeti az idejét elveszett, aki hiába fontos információt adni, értem, az úton, én is ő regisztrált sokáig ...
Igen, láttam ezt a cikket.
Most mindenhol visszaesés. Coming valami új. Valami nagy.
Meg kell lépést tartani.
Már többször próbáltam tenni ugratások, jövedelem - fillérekért a különböző szolgáltatások megpróbálta
Yandex Metric használni. A plug-inek erre a célra, akkor nem kell 100%
Az aktivált Yandex metrikus és beépülő modul még nem eltávolítható - teljesítmény összehasonlítása! Kíváncsi vagyok, ha vannak különbségek!
Még különbségek a számlálók a különböző szolgáltatások jelennek meg, és a plug-in minden bizonnyal
Igen, vannak különbségek, és jelentős. A beépülő modul mutatja, hogy sok több látogatót. És a plugin látható hivatkozó források és Yandex, ez a mutató nem. Vagy én nedonastroila?
Valószínűleg nem csípés, vebvizor tartalmazza az összes szükséges és látható lesz
Elég, csak kijutni a spam folyamatosan. A gombra kattintva a „nem spam” - idővel változnak.
Szóval nem úgy, mintha csak egy újdonság. Minden már régóta vizsgálták ebben a témában.
Lesz kérdések - kapcsolat
Olesya, ez egy olyan téma egy egész külön cikket, de kérjük, ossza)