5 Halálos network marketing kezdők hibáit - Mary Kay Novokuznetsk Irina Ilyina

„Mit tegyek, ha jelölt azt mondja” nem „? - Gondolod, hogy van. -Minden ugyanaz, nem vagyok benne biztos, hogy képes megfelelően reagálni a kifogásait, és válaszoljon a kérdéseire. "

Miért olyan sok, elsősorban azért, mert próbál Network Marketing, hagyni, mielőtt azok megfelelően fog működni, és lesz az első eredmény? A legtöbb esetben - mivel ők esnek egy vagy több, a hét halálos csapdákat kezdőknek - tarka gyűjtemény helytelen cselekedetek és nézetek, időpocsékolás és egy buta stratégia. Mindez garantálja a sikeres együttműködés Heff minden olyan törekvés, az MLM üzlet. Egyszerű elkerülve a hét veszélyek ad az üzleti jelentős versenyelőnyt.

Hiba №1: Attitude Business „Az elején volt egy világos elképzelése, hogy a cég fog kinézni, ha azt végül megállapított. Tudtam jóval korábban, mielőtt vált, hogy az IBM lesz egy nagyon nagy cég, és működnie kell, mint illik egy nagyon nagy cég. " - Tom Watson, az IBM alapítója.

„Sikerült nagy mértékben annak a ténynek köszönhető, hogy a tulajdonítottak a falon a pénzügyi nehézségek, mondja Mark Yarnell. - Még nem volt szerencsém utal az üzleti, mint egy ideiglenes munkát. Meg kellett kezelni, mint egy nagy üzlet. " Yarnell strukturált munkájuk nap, mintha egy cég, mint a Fortune 500-as Ő tervezett időben és programozott magának motivációs könyveket és szalagokat.

A reggeli után Yarnell volt más találkozók, aztán ismét elhagyta a házat, és elindult az utcán, akár 16 órán keresztül. „Én úgy tervezte, hogy mind az öt napján 06:00-20:00 - mondja. - bántam meg, mintha minden a régiben. " Az első 90 napon Yarnell elhelyezés 89 ember. „Én feliratkozott személyenként és naponta az első hónapokban a bűn. És a hét év hoztam létre egy hálózatot 311 forgalmazók. "

Hiba №2: Ne érezze magát egy idol „Ha nem akar az embereket az alapján alkotott képet, hogy meg személyesen tettek, vagy nem történt meg.” - Howard Solomon, a cég kvórum

„Az én szponzor maga írta alá a nap előttem, - mondja Yarnell, - így nem tudom, és nem tudott segíteni. Vajon követte a magasabb sorban. Hívtam a szponzor. Kiderült, hogy ő is már az üzleti életben egy-két hónap. Ezt követően, én csak hívott, és kérdezte, hogy ki, amelynek támogatója. Míg a végén, jött Richard Kell. Richard szerzett egy csomó, így biztos voltam benne, hogy ő tudja a dolgát. Felhívtam és azt mondta neki: „Segíts, kérlek. Mindent megteszek, amit tanított nekem. "

Attól a perctől Yarnell majd mindenki tanácsát Kell. Hívta Kelly volt, amikor ideges valami miatt, kérdésekkel bombázzák, amikor megdöbbentett. Amikor Yarnell találtam egy jó jelölt, ő találkozót szervezett a tagjelölt és mentor, aki jelen volt, és véste, hallgat a Call teszi a bemutatót.

A hagyományos üzleti, a legtöbb ember bizalommal keressenek egy mentor. Úgy vélik, hogy a forgalmas virágzó emberek nem találnak időt nekik. De a network marketing a vezetők pénzügyi érdeke segít. Akkor is, ha egy sokkal alacsonyabb szinten van, mint daunliniya (hálózati) a mentor, és ő nem kap jutalékot az értékesítést. A mentor tudja, hogy egy jó forgalmazó gyorsan meghaladják az értékesítés az emberek állt fölötte, és emelkedik a következő szintre, közelebb hozzá. Ennek eredményeként egyes részeinek a végén, akkor találja magát az ő daunliniyu (hálózati).

Így ma, Mark Yarnell dolgozik közvetlenül daunlinii Richard Kell, annak ellenére, hogy ő volt a hat szint alatti, amikor először hívta.

Mint egy álom, Cynthia jött a pódiumra, és megnyitotta az ülést. Eleinte úgy tűnt, nyolc ember a közönség is megdöbbentette, és nem tudják, hogyan kell viselkedni. De miután Cynthia elengedni néhány viccet a távolmaradásokról, akkor felmelegedett, és belépett a szellem a játék. Nagyon hamar, úgy sikított örömében és tapsolt, mintha több ezer ember volt a teremben. „Különben is, mi szükség van a gyakorlat, - mondja Cynthia -, és mindenki a forgalmazó szoruló újbóli bemutatása. És kiderült, tökéletesen. Mindenki jelen volt, hogy nem látogatja, és mi szükséges támogatást. A találkozó ihletett emberek újra. Mentünk este a vágy, hogy a munka gyorsabb. " Lelkesedés Wright megtartotta a hitet a rendszerben. A vizsgálati ponton támaszkodott a szponzor utasításai akkor is, ha mindenki kész volt, hogy fusson.

Ha Wright tört le, és lemondta a találkozót, akkor valószínűleg soha nem lett volna még egy kísérletet. Ehelyett továbbra is generál a jövedelem hat nullát, és később tartott ülésükön több ezer vendég. Természetesen a legtöbb hálózatépítő soha elvégezni egy ilyen nagy találkozó a szállodában, de ők is nem szenvednek, és egy ilyen hatalmas kudarc. De az elv, amely támogatja a Wrights hogy nehéz pillanatban, ugyanaz marad, függetlenül attól, hogy szervezünk egy kis házibuli vagy találkozik csak egy jelöltet. Hibák mindig romboló. Akkor megáll az ember, útban a sikerhez. Csak szigorú megközelítést a szabályok és eljárások tanított a megbízó - a legbiztosabb módja annak, hogy a bizalom és erőt, hogy lépni.

„Az egyetlen feladata -, hogy lehetőséget nyújt a siker elérése és a jólét annyi embert, amennyit csak tudsz - naponta 1-3 év - mondta Yarnell. - Ha ezt a számot fogja vigyázni magukra. "

Hiba №4: kiosztása emberrablók álmok „Soha nem szabad másokat is bevonni a beszélgetések iparunkat, - mondja Mark Yarnell - amíg te teljesen képzett, magabiztos, és kész ezt a beszélgetést.”

Ha elkezd egy ilyen vita anélkül, hogy jól felkészült erre, azt kockáztatja, hogy feladja „emberrablók álmok.” Emberek, akik megpróbálhatják szabhat neked a tévhiteket network marketing lehet a közeli rokonok, kollégák vagy bárki, aki tudja és tiszteletben.

Bizalmatlanság az ipar - az oka a több reménytelenség között az újonnan, véleménye szerint a tapasztalt hálózatépítő. Ha nem szeretné, hogy ebbe a szomorú statisztika, minden módon figyelmen kívül hagyja az „álom tolvajok”, és hogy a vállalkozások egy esélyt, hogy dolgozzanak ki és

kiállni maga. Bill Elsberg nagy hibát követett el, amikor átvette a rally Phoenix felesége Sandy. Ez egy tipikus cinikus New Yorker. Sandy nézett megvetően poliészter nadrág hangszóró és a cipő gumiabronccsal. A lány összerezzent, amikor azt ígérte a közönségnek, hogy tudnak keresni akár $ 28.000 havonta részmunkaidős foglalkoztatás.

„Azt szeretnénk vásárolni a Brooklyn-híd? - Sandy megkérdezte a „naiv” férje. - Ha úgy gondolja, ez a fickó, akkor bízz senkiben. " Mint sok gondoskodó házastársak, Sandy szerepét játszotta „tolvaj álmok.” Felszólalása szeretteiket az emberek arra kényszerülnek, hogy elhagyják sok Network Marketing, mielőtt megkezdte munkáját. De Bill rábeszélte feleségét, hogy adjon neki egy esélyt. „Csak adj hat hónap - kérdezte -, ha ez nem működik - vetem.”

Sandy neki hat hónap. De a pár nem volt egyszerű. Bill dolgozott éjjel-nappal. A hét minden napján, mint egy orvos, és esténként és alkalmi hétvégén vett részt a hálózati marketing.

„Amikor lefeküdtem, ez még mindig nem volt otthon,” ő -vspominaet. Sandy közös gondolatait az apjával. Mikor az első ellenőrzést csak száz dollárt, az öreg felrobbant. „Van egy barátnője - mondta az apa vasárnap. - Ki fog dolgozni 30 nap és 30 éjszaka mindössze száz dollárt? Béreljen autót és nyomelemeket is. " De Sandy nem sietett, hogy kövesse ezt a tanácsot. A második hónapban, Bill szerzett 300 $. Csak egy hónap múlva már hozta haza $ 500. „Azt mondta: Bill, abba ezt a tevékenységet, - mondja Sandy. - Soha nem vagyunk együtt. Nem megyünk sehova. Ez egy reménytelen vállalkozás. " De Bill nem elismerni. A hatodik hónapban a bevételek nőttek már akár $ 3800 havonta.

Attól a pillanattól kezdve, vasárnap kezdtem nézte üzleti eltérő módon. Sőt, ő kezdett el dolgozni a hálózati marketing teljes munkaidőben. És amikor a betegség kényszerítette Bill nyugdíjba sokáig, hogy sikeresen váltotta azt. Ma, Bill és Sandy - sikeres forgalmazói Life Extension International. Ők sohasem sikerült volna, nem szünteti meg a fülét Bill az „jóakarói”. Rábízott hat hónapban megerősítették ezt.

Hiba №5: Operation szponzor Ön szponzora - a jeladó. Ő irányítja, hogy ösztönözze, hogy segítse az értékesítési és a toborzás. Ha elveszíti saját hibájukból segítséget a pro-ku szponzor - Azt hiszem, hogy te magad vágni az utat a sikerhez. Túl sok hálózati neofitákat sújtja a szponzorok végtelen panaszok, siránkozás és más érzelmi igényeit. Úgy tekintenek a szponzorok, mint pszichoterapeuta - szerepet, amelyek a fájdalom-shinstva aktív és sikeres forgalmazók sem az időt, sem a képzés, sem a türelem.

Mark Yarnell is megszerezte a szokás sír a válla szponzor, ha a dolgok nem mennek jól. Négy hónap után a kemény munka, a hét forgalmazói daunlinii (hálózati) átterjedt egy másik cég. Az állam a bénító depresszió Yarnell nevű Richard Kelly. Csak azt mondta: „Ne nyafogás és kap elfoglalt. Te időveszteség aggódni, akik elvesznek. Sokkal jobb, hogy öntse soraiba új vért. "

Sokszor az első évben, Yarnell azzal fenyegetőzött, hogy menjen ki az üzletből. Ahelyett, hogy könyörgött, hogy maradjon, a szponzor küldte a pokolba. „Soha nem volt egy szerető és gondoskodó - mondja Yarnell. - Csak azt mondta: „Ebben igazad van, Mark, és ez a te nem elég. Ne fáradj velem. " Mint ez. Én lógott rajta sokszor. Voltak idők, amikor dobtam a telefont, és megesküdött, hogy soha többé nem fogja hívni őt. " Yarnell tolerálható. Sőt, ő következtetéseket vont le ezekből a fájdalmas párbeszéd. Rájött, hogy a megbízó nem tudja megoldani minden problémát, és nem üzleti helyette. Elutasítása jogalapra Yarnell, Kell, mintha futott az üzemanyag munkájához szükséges, kitartás és eltökéltség, hogy sikerül. „Ő volt a hajcsár rabszolgák - mondja Yarnell. - De úgy nézett ki erős. Ez volt látványos. Ez volt

erre volt szükségem. És szükségem valaki, aki tudta megmondani az igazat. És az igazság az volt, hogy én egy gyáva és folyamatosan bocsánatot kért. " Sandy Elsberg büszke arra, hogy ez nem egy kemény és „nevelő”, a szponzor. Általános szabály, hogy nem támogatja a drasztikus megközelítése Richard Kell vagy Mark Yarnell - „kell vagy nem kell.”

„I - a kertész, nem egy vadász - mondta Elsberg. - A technika meghirdeti a nevelés, gondozás, dicséret és a motiváció az én forgalmazók. "

Azonban, ha a kezdő igényel túl sok, mint magától értetődő, még a tyúk, mint egy Elsberg, néha kénytelen viselkedni, durván a „csirke”.

Egy vasárnap toborzott egykori katolikus nevű szerzetes Daniel Bushnell. Bushnell, úgy tűnt, nem tud semmit az életben általában. Ő szegény vidéki nevelés és szerzetesi ima változott, hogy olyan mértékben, hogy Elsberg kéri „növelte a szegénységet tudat.” De Bushnell akartak változtatni, de kétségbeesetten félt, hogy pénzt. „Daniel azt mondta, hogy ő szeretne keresni $ 2,000 egy hónap alatt - mondja Elsberg - és azt mondta, hogy a munka bármikor, bárhol, és nem veszi semmi mást.”

Tíz hónap után, és még mindig Bushnell forgalmazott levegővel. Nem tudott dolgozni egy cselekvési tervet, és nem volt pa-bochego ütemtervet. Nem reagálnak az igényeknek a Elsberg növeli a kiskereskedelmi forgalom és a toborzás jövevényeket. Ennek eredményeként majdnem kihúzott egy csekket 200 $ havonta. „Tíz hónap - mondja Elsberg - Daniel nem követte semmilyen tervet.” Ennek Szilveszter Elsberg ült, vajon mit kell tennie a következő évben. Hirtelen valahogy akarta hívni Bushnell.

„Mondtam neki, hogy ő egy fenomenális ember, és szeretnék maradni barátkozni vele, amíg a végén az élet, de ő Sauveur-Chennault tetves üzleti partner, és az utolsó dolog, amit szeretnék megtartani a mi dolgunk, -rasskazyvaet Elsberg. - De mielőtt letette, megkérdeztem tőle: „Mit adott az anyjának karácsonyra?” Bushnell első sértettek a „kemény szeretet”. „Később azt mondta, hogy nagyon dühös volt az én hívás - mondja. - Abban az időben, megvetette velem. De a következő napon vezető nevezte, és azt mondta: „Én kész vagyok menni dolgozni.”

Bushnell ma - az egyik legjobb forgalmazók annak úgy unlinii (hálózati). Azt tanítja, kezdők szerint a saját filozófiája „kemény szeretet” Elsberg.

„Azt akarom, hogy segítsen tagjainak saját daunlinii (hálózat), mint szükséges - mondta Bushnell.

-Ellenkező esetben, ha csak lehet annak gondozója. Úgy vélem, hogy a legjobb módja, hogy vezesse az embereket például égés, hitek és szintű teljesítményt. "

Kapcsolódó cikkek