16 vicces, szörnyű, tragikus és szokatlan történetek a származási csillagok hegek Journal

Miután egy gyerekkori lupus erythematosus az énekes erő marad jellemző hegek az arcon. Külső megnyilvánulása a betegség gyógyítható művész. de a veleszületett immunhiányos nem teszi lehetővé a zenész élni gyógyszerek nélkül. amelyek támogatják a védő funkciója a test.

Andy Garcia

Színész. 60 éves

16 vicces, szörnyű, tragikus és szokatlan történetek a származási csillagok hegek Journal

Garcia született egy sziámi iker a vállát! Váratlan volt, a relatív mérete VOLANCHIK. úgyhogy az orvos nem volt nehéz eltávolítani. A memória nem született iker színész elhagyta a heg.

Lisa bojárok

Színésznő. '31

Mindegyik részt benne: a művész létrehoz portréi csillagok. Ennek nyalás

• Ashton Kutcher és Mila Kunis, és a többi csillag párok. ismerős gyermek- és serdülőkori

„A sebhely van az arcán - ez az én címke - mondta Elizabeth magát egy interjúban Cosmopolitan közel 10 évvel ezelőtt. - A 9 hónap, ültem anyám karjaiban. Hirtelen megfordult, és húzta a lámpát. amely tört darabokra. egyikük vágott arcomon. Anyu csendesen. nélkül hisztéria. Felállt, és azt mondta: „Jó. Megy. Fogunk „kár”, „Tartsa hűvös a kritikus helyzetekben -. Nagyon értékes minőségi tanultam édesanyámtól És azt hiszem, a sebhelye funkció -. Nem is igyekezett megszabadulni tőle, vagy fedezze fel krémek.”

Sandra Bullock

Színésznő. '52

A színésznő egy heg mellett a bal szeme - az eredmény a gyermek ugrál sziklákon át a folyón. Ezen felül. egy gyerek húga színésznő hit könyökét az arcát, és eltörte az orrát. Sandra ment sürgősségi plasztikai sebészet.

Owen Wilson

Színész. 48 éves

Hero vígjátékok körülbelül 10 évvel ezelőtt, megpróbált öngyilkos lenni. A színész nagyon mérges volt a szakítás Kate Hudson. társa a filmben „Ő. Me és Dupree. " Wilson megpróbálta megölni magát gyógyszerek. továbbá a színész vágni az ereit. de. szerencsére. idejét vitték kórházba. Ezt követően, a színész hegek kezét.

Vera Brezsnyev

Singer. 35 éves

„Van egy tetoválás formájában szív helyett a heg eltávolítása után a lágyéksérv” - egyszer elismerte színésznő. A másik oldalon a has Vera heg a császármetszéssel világra. amellyel a fény született meg második lánya, Sarah.

Joaquin Phoenix

Színész. '42

Gyakori változat szerint. Joaquin, mint a gyermek túlélte műtét a ajak-. de valójában a színész született már egy heg. Azonban. ez a pálya az úgynevezett mikrofilm ajak-.

Vilmos herceg

Örököse. '34

Gaspard Ulliel

Színész. '32

Híres sebhely van az arcán francia darab 6 éves volt. amikor úgy döntött, hogy játszani egy alvó Doberman.

Kaley Cuoco

Színésznő. '31

A csillag a „The Big Bang Theory” gyermekkora óta már lovas. és még sérülés nem visszafogja a szeretet Kaylee a lovakat. 7 évvel ezelőtt leesett a lóról. és emellett egy rémült állat lépett a lábát a színésznő. „Emlékszem, hátborzongató hang törött csontok,” - mondja Kaley. Az orvosok behelyezve a színésznő egy fémrúd. művelet maradt két hegek.

Sharon Stone

Színésznő. 59 éves

Egy másik áldozat a lovaglás! Mint egy gyerek színésznő ugrott a ló és nem vette észre a feszes ruhaszárító. aki meredt a lány nyakát.

Singer. '33 -as

„Azt akarom, hogy elmondja a történetet a hős. Védtem a gyenge és egyenlőtlen küzdelemben megsérült. De minden könnyebb: Én egy gyerek verik az asztalt „- viccel, mint egy művész.

Kylie Jenner

Valóság TV sztár. 19 éves

A heg a bal lábát szépség gyermekkora óta. „Amikor öt éves voltam. húgom és én játszottunk bújócskát. és én mögé a magas kapu zárva. amelyből kinyúlik éles fém botokkal, - mondja a húga a klán Kardashian-Jenner. - Kendall, én nem találtam. és meg kellett mászni a kapu fölött. Elestem. száma és a beragadt nekem a lábát. Próbáltam kihúzni. de átbujtatják a lábam. "

Catherine Zeta-Jones

Színésznő. 47 éves

Mint egy gyerek színésznő felkapott egy vírus. amely zavarja a légzést. A lány élete veszélybe került. és az orvosok úgy döntöttek, hogy működtesse a légcső. ami után Catherine nyak heg. Vegye ki - egy egyszerű dolog. de a színésznő alapvetően nem távolítja el a nyoma. „Ha nem a sebhelyet. Nem lennék most itt, - mondja. - Ő emlékeztet a törékeny az élet. "

Tina Kandelaki

Újságíró. '41

11 évvel ezelőtt Tina kapott a híres baleset Nizzában. Kandelaki ment Ferrari Enzo. vezérelt üzletember és Állami Duma helyettes Szulejmán Kerimov. Mi a teendő egy autó műsorvezető és egy oligarcha? Tina magának ezt a kérdést nem válaszolt. tehát törölte a tervezett interjú a rádió „Echo Moszkva”, utalva a disznó. Miután egy pár napig Kandelaki még meg kell erősíteni. hogy szenvedett a baleset. de tartózkodott a részleteket. Scars Kandelaki álcázott tetoválás: egy szimbólum Reiki a bal csuklóján, és a kínai karaktert a bal combján.

Jonah Hill

Színész. '33 -as

John nem rejti el a történetet az ő hatalmas sebhely a jobb karján, közel a könyökét. bár ez volt az eredménye a vakmerőség színész. Amikor John kamasz volt. Édesanyja küzdött a rákkal. határán imbolyog az élet és halál (szerencsére. nő visszanyert). Ez befolyásolta a karaktert, és viselkedése a tinédzser. akik elkezdenek lázadni. Ő szerezte az értékelésben. A helyzet elérte a csúcsot. amikor 15 éves volt. John és egy barátja ellopta a SUV. lovagolni. Srácok imbolyog az út mentén. és emellett John legyintett a nyitott ablakon keresztül. Ennek eredményeképpen, az autó felborult. és John keze húzta az aszfalton súlya alatt a gép. A kórházban Hill hallott. orvosok megvitatása alternatív amputáció a kezét. és az anyja sírt a házban. Abban az időben, John úgy döntött. elege lett. és adtam magamnak egy ígéretet, hogy soha nem hagyja le a szüleik. Arm megmenekült. és egy hatalmas heg napi emlékeztet a színész ezt az ígéretet.

← Kattintson a „Like” és kövessen minket a Facebook-on