3 lépés program Amway ARTISTRY essentials - „csalódott allergiás minden eszközzel”

Előnyök: Mert van

Hátrányok: - szörnyű allergia

Szeretek kísérletezni, ezért vesz egy másik krémet, a rendszer a arcápolási. Ha a rendszer költségeit nem drága, veszek egyszerre befejezése után, ha nem működik, valaki tesz egy ajándék, majd a költség a rendszer még harapni. Mesterkurzusok, ahol kipróbálhatja a termékeket, akárcsak Marykay tanácsadók Gerbolayf, nem. És most itt vagyok férfi 10 AMWAY tanácsadók azt mondják, hogy nem jobb. Megtanultam, hogy vannak olyan próbák, amelyek szintén nem olcsó.
A szett tartalmaz 8 kártyák szondák:
3 kártya próbákkal normál és száraz bőrre;
3 kártya próbákkal zsíros és kombinált bőrre;
2 kártyát próbákkal arckrém nyugtató hatása van.
Először elhatároztam, hogy kipróbálom a normál és száraz. Egyszer, mint egy jó ötlet, megtisztítja hidratál, de egy óra múlva ott voltak kiütések a bőrön. Futottam a kádba, elmosta egyszerre. A bőr teljesen megnyugodott csak minden második nap. Úgy döntöttem, hogy várjon egy hetet, és próbálja mások. Az eredmény ugyanaz. 2 hét múlva, a tanácsadók megkérdezte, miért nem futott rendelési rendszer. Persze, azt mondta, hogy az alapok nem jött hozzám. Számomra általában, amikor az eszközöket nem lehet megfelelő, mert bőr minden más, és ha valaki közeledett, ez nem jelenti azt, hogy illene rám.
Ezután kezdődött: igen, akkor valószínűleg rossz is alkalmazni kell, de te arctisztító rosszul mosott, stb stb Az eredmény az én hibám, nem az jelenti csoda. Azt is elmondta, hogy mielőtt az első alkalommal, amikor elkezdi használni az arcon legalább 10 napig nem kell a pénz. Akkor sajnálom, menj a „zsíros” bőr és nem mossa? Vicces. Gyilkos zombik tanácsadók.

Tatyana-1 nem ajánljuk a 3 lépésből álló program Amway Artistry Essentials

Kérjük, értékelje a hasznosságát a felülvizsgálat

Nem értek egyet! Tudja meg, mi bőrpróba és vegye fel, amit a bőre igényeinek. Ha Artistri nem számít, ott Byutisaykl.

Továbbra is csak vásárolni szondák és ízlés, és alkalmas lehet. Csak belehalok, hogy sokan azt mondják: Nem lehet, jöjjön fel, tévedsz, hogy tegyen valamit. Megpróbáltam egy csomó különböző eszközök és a különböző gyártók, valami használható, amelyek nem. De nem szabad hevesen reagál, ha valami valakinek nepodoshlo.

Először értesült a létezéséről próbák Artistry Essentials. A piacon, mint a pontos és nem volt.

Először is, van egy mini-rendszerrel, nem „harapós” az ár. Másodszor, mi nem workshopokat alkalmazásáról szóló, nem egészen megbízható. Nagyon profi szemlélet - hardver tesztelés és az összes uralkodók Artistry (személyesen voltam), hogy megpróbálja, és vettem egy mini-rendszer egy fillért + krém és maszk. Bastard (stabilan) a takarítási és szeles időben csinál hidratáló. kombinált bőrre (normál, néha egy kicsit kövér, de a normál tartományban a T-zóna), ezért nem tanácsos egyensúlyozási és hidratáló. Hónap - bármilyen kellemetlen érzés, de raskhodu- rendszer újabb pár hónap elég lesz.

Így ment át ez a krém. Van arcbőr nem fogadja termékek számos gyártók, de még mindig szeretné kipróbálni valami újat, ezért vesz próbákkal. Beszélj próbák „nem kusachay” ár. Városunkban meg lehet vásárolni az ára egy teljes rendszer bőrápolás (tisztító, tonizáló és hidratáló), de természetesen más gyártók. Tehát lehet, hogy az Ön számára, „nem harapnak” ár. De ha voltak más szondák a kozmetikumokat gyártó, amely lehet megvásárolni, csak kipróbálni. Mesterkurzusok, mi nem. Még mikor jön be a városba, csak a mester osztály, ahol én meghívást kapott a mester osztályt Mary Kay, így a termékek ezzel a márkával van a legtöbb (80%)
Ne vásároljon drága rendszereket egyszerre, mégis, és biztos, hogy ha nem fér vissza a pénzt, mert Én vagyok az a fajta ember, akit lelkileg nehéz visszatérni, akkor is, ha nem jönnek.
Ezért jön a városba, veszek minden próbákat, amelyek fogott az úton. És aztán eldönteni, hogy mit tetszett, és mi nem csak könnyebb és nem kell vissza semmit.
Így próbálja. Minden nő találja magát valami kedvenc.