5. hét - protasovki

Bulimik. Ez nem jött le?

Igen, bulimia tűnik nyugtató ital, szálljon le az ő protasovki és elkezdenek enni rendesen, de. idő, naponta 3-szor, egy és ugyanabban az időben, vastagság, zabpehely, főtt myasko, hal, zöldség, így eshte mindig, minden működni fog veled. fogyni jobb, mint ez a hülye protasovkoy

Zabliszt reggel, délben leves zöldségeket a hús egy kicsit, a második lehet egy kicsit rizs valamit vacsorára salátát és egy főtt tojást vagy halat. I például fogytam, de volt egy szörnyű bulimia, már annyira szenvedett, minden gondolat élelmiszer azután lőtt egyáltalán. elkezdett enni mindent (többé-kevésbé hasznos), de idővel

Lányok, köszönöm a támogatást. Annyira féltem egyidejűleg erősítést anyagcserezavarok. ha elolvassa az utasításokat ez a diéta nem olyan szigorúan félt, hogy még édességet nem lehet félni, hogy a hiba lesz, nos, olyan, mint, vannak emberek, hogy enni káposzta és a hizlalás. A legrosszabb egészségi állapotban volt, 2-4 óra után bontásban. Ma, a nagy nyereség nem, semmi sem fáj, ott szomorúságra a vékonybélben, de ez érthető. reggeliztem joghurttal, a vágy, hogy enni, hogy a kapott többé, bár a hűtőszekrény tör ízletes ételeket a család számára. Köszönjük a támogatást. Ezen a héten fog bevezetni gyümölcs- és zabkása a víz.

Lányok, köszönöm a támogatást. Annyira féltem egyidejűleg erősítést anyagcserezavarok. ha elolvassa az utasításokat ez a diéta nem olyan szigorúan félt, hogy még édességet nem lehet félni, hogy a hiba lesz, nos, olyan, mint, vannak emberek, hogy enni káposzta és a hizlalás. A legrosszabb egészségi állapotban volt, 2-4 óra után bontásban. Ma, a nagy nyereség nem, semmi sem fáj, ott szomorúságra a vékonybélben, de ez érthető. reggeliztem joghurttal, a vágy, hogy enni, hogy a kapott többé, bár a hűtőszekrény tör ízletes ételeket a család számára. Köszönjük a támogatást. Ezen a héten fog bevezetni gyümölcs- és zabkása a víz.

Volt egy bontás. Azt kizsákmányolni magunkat, és még sört ittunk. Ennek eredményeként, én telt el, és még mindig lefogyott ezen

Szóval őszintén maradt két hétig protasovke, ma május 1-jén nem bírta evés kebab és még ivott teát és süteményt. Most ülök és szenvednek olvasni, mint valaki, mintha könnyebbé vált.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): [email protected]

Kapcsolódó cikkek