46 Bq leállt - Téma megtekintése

Ez szükséges ahhoz, hogy a gyári beállításokat. Most hogyan nem emlékszem, írok később, ha sürgősen, a fórumon atomerőmű Orion részletesen.

A fórum 11 éves

Hely: Peter a dél-nyugati, észak-nyugati

Kösz a tippet. Nem tudtam, hogy a helyszínen Atomerőmű Orion is van egy fórum. Olvastam, de semmi még megpróbálta.
Talán valaki segít, amíg a kezem eléri. Nulláz BC Orion: kapcsolja ki a készüléket, csipetnyi hosszan a felfelé vagy lefelé gombot, a tápot, a gyújtás ugyanakkor figyelembe kell venni.
Ismétlem, én még nem próbáltam magam, segíthet. És ez számomra ez a két BC Orion hazugság önsúly - BC-16 és BC-46.

A fórum 11 éves

Hely: Peter a dél-nyugati, észak-nyugati

Hands végül elérte. Tettem a fenti helyreállító. Pontosabban hívnám a másik - megnyomja a kívánt gombot, amikor a hatalom vezet bennünket, hogy a szolgáltatás menüt, ahol ki kell választania a vaku alaphelyzetbe. Ezt követően, minden a szokásos módon - üzembe a számítógépet a géppel vagy kézzel, és testre szabható. Majd vegye figyelembe, hogy a mentesítési nem történik meg az első próbálkozás, kaptam egy ilyen talán csak kilenc alkalommal.
Apa hat hónap telt hibákat vegye fel hárman, én most keresik, hogy mit jelent, aki segíteni akar hívni:
0327 - alacsony szintű a kopogásérzékelő jelet
0325 - kopogás érzékelő törés
1602 - feszültségcsökkenés A fedélzeti számítógép a hálózaton.
Nos, ő az utolsó kapocs esett valószínűleg ismételten.
És még - amikor leült a kormány mögött egy autó, és megkezdődött az első villant check endzhin és elégtelen olajszint rendszeres panel után újra újracsatlakoztattam BC 46, ahol minden elveszett - semmi bűnügyi nem világít, a hiba is, én nem törlődnek a számítógépről.

Kapcsolódó cikkek