4 Air Olga Gribacheva - vélemények, történetek, élmények - fórum TurTrans-vissza
Nos, 'Li Na.' próbálja este, amikor a show otthon. De a kérdések közvetlenül megkérdezni. könnyebb választ, mi érdekli.
Csokoládé Vanília, ossza meg tapasztalatait?
Mi érintett meg egy hajókiránduláson a Genfi-tó? Lehetséges, hogy a képek? Valahol rábukkantam az információt, hogy a csoport kerül csak az alsó fedett fedélzetén hajó és meg lehet fotózni csak a tat. Van elég hely mindenkinek?
Mentünk avtobuse.Bylo borult, és a víz kilátás nyílik a szőlők vonzza csak napos időben. Ja, és az a tény, hogy mi vagyunk egy kicsit. hmm..ravnodushny vízen járni. Nem tudom, hogy miért. Road vonz egyre véli, az ablakon túl a járművek. Köszönet (?) Időjárás nonsolar vélemények, hogy a csónak a genfi felülvizsgálat nagyon fukar. Minden fagyasztani. És ők voltak az alsó szinten. De megint nem volt zavaros. És láttuk szőlőültetvények közvetlen közelében a busz. Nem hiszem, hogy ez egy márka Genfi-tó partján. A napsütéses időben, talán volna lebegett.
Csokoládé Vanília. Legyen olyan kedves, hogy válaszoljon egy újabb kérdés merült fel bennem. Ki figyelte az időjárás-előrejelzés Ausztria és Svájc közötti időszakra a túra. Azt sajnos nem elégedett: szinte az összes esős napok. Így akartam tudni, mikor szükséges volt, hogy hozzon határozatot a nő a hegyekben: az elején a túra, vagy lehet tenni közelebb a gyógyulási idő. Szeretnék menni, de ha felhős, akkor a jelentése ennek nem lesz elég. És ez aligha lehet megállapítani, hogy a legelső napon a túra.
Azt akartam, hogy tudja, mikor szükséges volt, hogy hozzon határozatot a nő a hegyekben: az elején a túra, vagy lehet tenni közelebb a gyógyulási idő. Szeretnék menni, de ha felhős, akkor a jelentése ennek nem lesz elég. És ez aligha lehet megállapítani, hogy a legelső napon a túra.
Li Na. Majd adjunk hozzá egy pár szót, hogy az előző választ.
Mi egy hónappal előre a túra volt (csak Olga) fordulójáig 4A, ahol volt két csúcs - Pilatus és Schilthorn. A pénz a lehetőséget, hogy mászni a tetején mindkét, átadtuk előre. Mielőtt az első megmászása Olga válaszol a kérdésekre a „megéri-nem kell mászni”, ha reggel borult és felhős. Azt senki sem kényszerítette, hogy a döntést a nő, ez tette lehetővé, hogy tájékoztatott bennünket, hogy pontosan mikor adja fel túl késő lesz. Megtagadta a pénzt adtak ki napján feljutás a tetején, annak befejezését követően.
De megjósolni az időjárás „tetején” szinte lehetetlen. Még ha ebben a pillanatban a partra a sikló a „kép” egy web-kamera „adások” a felső, világos és napos időben, akkor nem biztos, hogy a jó láthatóságot marad addig a pillanatig, amikor a nő végre kell hajtani. felhő jelenhet meg, hogy a „fogás” a felső, burkoló neki, és a turisták számára.
Másrészt - a megjelenését a kép, míg a nő nem indul el - rossz, és amikor a csoport már a csúcson - az ég tiszta és kiváló láthatóságot körül # 33;
Ha a felső rossz látási viszonyok, azt kockáztatjuk, hogy egy bizonyos összeget. És ha nem akarsz emelkedni, mert az időjárás, és megállapította, hogy a nap volt a tetején, majd a mértéke sajnálom nem lehet mérni semmit.
Csokoládé Vanília # 33; Köszönöm szépen, remélem szerencsések vagyunk is, a tetejét sétánk # 33; Ha ez nem nehéz írni, amit vettem emlékbe a városokban jártunk? Ha ez nem titok, természetesen. És ez a téma a fórumon van egy ilyen „sótűrő” # 33;
írd le, mit vásárolt emlékbe a városokban látogatták meg.
Csokoládé Vanília # 33; Köszönöm # 33; I „illatszerek mániákus”, különösen nem vagyok, de én is érdekelt a minőségi termékek # 33; Ha lehet, máshol, ahol Ausztriában vásárolni parfüm? Így néz rám, miközben szórakoztató. a fórum annyira írtak róluk, de a kilátást „a közelmúltban szemtanúk” értékesebb # 33;
Így néz rám, miközben szórakoztató. a fórum annyira írtak róluk, de a kilátást „a közelmúltban szemtanúk” értékesebb # 33;
Írtam neked egy személyes
Ha lehet, máshol, ahol Ausztriában vásárolni parfüm?
Prompt, kérjük, ahol a svájci vásárolni kozmetikumok és LACREM Laboina.