14 értékelés alapján körülbelül articoli Moszkva, Tver, piros négyzet, 3

Jó napot! Szeretném megosztani véleményüket a minősége a bolt szolgáltatások. Míg egy üzleti útra Moszkva látogatott Articoli GUM. Kellemesen meglepett a szakmai tanácsadóink, barát és természetesen a szép ajándékokat márka, az én vásárlást. Azt megosztották benyomásaikat a barátokkal. És visszatérve Szocsi, én kellemesen meglepett, hogy megtanulják az áruház megnyitójára városunkban. Azonban, mint kiderült, a szolgáltatási szint a szocsi ág (tengeri kikötő). további ›

Jó napot kívánok. Csak meglátogattam ma 28.04.14 in Articoli GUM Hermes és Byredo osztály. És köszönöm az udvarias tanácsadók és diszkrét hozzáállás. Hozzáértő tanácsot. KÖSZÖNJÜK!

Articoli - egy hely, ahol árulnak igazán jó minőségű és eredeti termékek. Nemrég került szembe azzal a ténnyel, hogy sok parfüm üzletek eladni egyenesen hamisítvány. A Articoli azonos erre szigorúan ellenőrzik. Érdemes megjegyezni, hogy a boltban is elég nagy, és megtalálja bármit, ami szükséges lehet - és dekoratív kozmetika és ápolási kozmetikumok és parfümök és ápolási termékek és a design körmök, és kiegészítők. Benyújtotta alacsony költségű és luxusmárkák. további ›

Jelenleg már a húgom születésnapja, és én úgy döntöttünk, hogy neki valamit a jó kozmetikai és meglátogatott egy boltban úgynevezett „Articoli”, amely a Vörös téren. Az üzlet elég nagy, és van egy hatalmas tartományban. Nem tudtam kitalálni, mit ad, és azt tanácsolta az eladónő, aki nagyon kedves és barátságos, hogy egy sor krémek testápolók ugyanabban bemenetét és több parfüm csövecske, mely a bőrnek funky ízű. Költség. további ›

Szeretem, hogy a Articoli. A parfüm a boltban meg lehet vásárolni az összes új terméket, és még az egyszerű ízek, hogy őket a kedvezményt. És hány drága, ritka és jelen szellemeket. Hamisítás Articoli nem találja.

2 nappal ezelőtt vettem egy parfümöt Articoli, GUM, ez volt az első és az utolsó vásárlás az intézmény. Szellemek voltak banális csalás, az illata párolog néhány másodperc után nyom nélkül. Parfüm Shiseido Zen, 30 ml 2-nél több ezer. Megérkezett ma a GUM és címzettjei az a probléma, hamar rájött, hogy a csillogó üzletek és idegen neveket nem jelent semmit: Azt a magunk módján, a szovjet elhangzott a bűvös mondat „árucsere és a vissza nem térítendő!”, Szintén nem volt hajlandó elismerni. további ›

Jó napot kívánok. Ma, 28/04/14, az elment a GUM. Úgy döntöttem, hogy lánya egy ajándék a 16. évfordulóját. Bementem Articoli. Átadás aranyos szép üvegek, a szemem esett a palackot a cseppek formájában, ezen az árverésen. márka La Prairie. Consultant azonnal odajött hozzám, és azt mondja: „ez drága” (vegye figyelembe, hogy az ár 5000, farka. Ez normális mennyiségű parfüm, de szükséges, és hogy az íz, mint nekem.) És bátran elvezet a parfüm árán 3000 rubelt. És kaptam, hogy engedelmeskednie kell ízét. további ›

Aveda / Aveda a GUM. Próbálta megoldani a problémát a haj díszítés, fellebbezett a Aveda / Aveda a GUM. A nyertes nagyon rosszul ismerik a médiában. Kiszabott, látszólag, színező sampon és kondicionáló. Valahogy foltot kondicionáló. De általában, Aveda rész hajfesték meglehetősen gyenge minőségű. Plusz, hogy válaszoljon a kérdésre, a szín, nem volt képes. Ügyfél egyszerű ruhát anélkül, címkéket is csekély érdeklődést. Ez vicces és szomorú.

Jó reggelt, tegnap voltam vásárolni a boltban, a pénztáros esett néhány állványra, és a vérben barátom eltörte az ujját. Vérzett, és egyik sem az alkalmazottak nem válaszolt, megkérdeztem alig szalvéták. Azt sokk meg az arcom elvesztette az ügyfelek. Luxus áruház egy helyen nem teszi, vagy rosszul tanítják a személyzet? Tudtak bocsánatot.

Jó napot! Szeretném megosztani véleményüket a minősége a bolt szolgáltatások. Míg egy üzleti útra Moszkva látogatott Articoli GUM. Kellemesen meglepett a szakmai tanácsadóink, barát és természetesen a szép ajándékokat márka, az én vásárlást. Azt megosztották benyomásaikat a barátokkal. És visszatérve Szocsi, én kellemesen meglepett, hogy megtanulják az áruház megnyitójára városunkban. Azonban, mint kiderült, a szolgáltatási szint a szocsi ág (tengeri kikötő). további ›

Elég gyakran megyek a GUM Articoli találkozik parfümöt. újdonságok. Nem először figyelni, hogy a munkát a nyertes márka Boadicea. A nő arra a pontra, a tapintatlanság és tolakodó, hogy úgy meglepte a fejét. Ragadja meg a palackot, hogy a tesztelni kívánt a kezét, azt állítva, hogy én egy illat egyáltalán nem alkalmas ( „illik” egyetlen, aki olyan, mint egy tanácsadó). A márka elég gazdag választék, de megfelelnek több nem sikerült. Lehet egy útmutató. további ›

Mérnöki Articoli GUM a nagyon arrogáns

Kapcsolódó cikkek