100 K január 2
A lehető legrosszabb pillanatban inkább elfogy a pénz, ez a válasz kínált a válaszadók többsége, és ez tartozott összesen 40 pont.
A második sorban megjelent az időben, ami szintén mindig rövid, és ezt a lehetőséget kapnak további 80 pont.
Ha azt mondod, a rossz idő véget ér só, megnyílik a harmadik sorban az eredménytábla és a játékos kap 120 pontot.
TV-sorozat vagy film is letörhetnek a rossz idő, és ez a 160 pont.
Az ötödik helyen nem ideje, hogy befejezze a WC-papír, amely pedig 200 pont.
A hatodik sorban a válasz körülbelül vodka, ami nem számít, mennyit kell vásárolni, még mindig fut kétszer is hivatkozik a 240 pontot.
Ahhoz, hogy nyissa meg a következő sorban, meg kell tárcsázni szalvéták, míg az eredményjelző táblán megjelenített szó álom, és ez egy újabb 280 pont.
És végül, meg kell nevezni a benzin, hogy fog keresni a maximális 320 pontot.
Mobile változata a játék Száz az egyhez kérte a játékosokat, mit gondol, hogy talán valóban eredményezheti a legjobb erre alkalmatlan pillanatban? Szeretnék választ az időben, mert a nap huszonnégy órában, és néha nem minden probléma megoldható a napi és üzleti peredelany.I, amikor szükség van a fény nap, jön noch.No játék pontot lehet kapni, ha adsz itt vannak a válaszok a témában:
Pénz - gyakran végül a rossz idő és a válasz hoz 40 pont.
Time - ez gyakran nem elég, és ez a legértékesebb dolog az emberben, és a válasz eddig 80 pontot.
Salt - róla is említi róla, és a válasz, hogy a játékos a 120 pontot.
TV-sorozat vagy film -, ha azt szeretné tudni, hogy mi fog történni, és választ hoz 160 pont.
WC-papír - és ez véget ér a rossz idő és a válasz ad 200 pontot.
Vodka - ez általában nem elég, hogy teljesen elégedett a válasz fog a játékos 240 pontot.
Alvás - a legjobb orvosság az egészség és hozza a 280 pontot.
Benzin -és neki 320 pont.
Személy szerint én a rossz idő véget ér körömlakklemosó szögekkel, és maradok az elért eredmény részben. játékos Responses to „100-1:” az én verzió nem tartalmazza, mivel hirtelen ezek futnak:
Pénz - 40 - és némelyikük kiszámítható mindig hiányzik, és néhány, a válság egyre több;
Idő - 80 - és az ír hisszük, hogy Isten teremtette őt elég
Salt - 120 - ebben az esetben vannak szomszédok és a kisboltok;
TV-sorozat vagy film - 160 - az eljárás után csak várni a végső sorozat;
WC-papír - 200 - meghatározza a nyilvános WC;
Vodka - 240 - ha elfelejti, hogy azt vele horgászni, ez nem ért véget;
Dream - 280 -, hogy dobja az ébresztőórát, és az álmok végtelen;
Benzin - 320 -, de ez nem tudom elképzelni. Nos, ha a pénz elfogyott. Vagy a világ olaj- tartalékok.
Akik nem a fellegekben, általában végződik tervezik.
És akkor soha nem ér véget, mert van egy készlet.
De hány köztünk ilyen átgondolt, őszintén?
Ily módon a felső sorban a mi slágerlista - pénz. Ők minket terhelő összesen 40 pont.
Pozishn a Namba - időben. és ez mi kap 80 pontot.
Sol (jó, egyikünk sem fut utána a szomszéd?) - 120 pont.
Series. film (na jó, a legérdekesebb hely is!) - 160 pont.
WC-papír (a fenébe, hogy így ez minden alkalommal ugyanaz.!) - 200 pont.
Vodka (hiszen nem megvenni - még meg kell futtatni) - 240 pont.
Aludj (jó, megint nem tudom, mi van az ajtó mögött?) - 280 pont.
Benzin (jó, azt hittem, tartsa be a töltelék, amíg semmit.) - 320 pont.
Valószínűleg mind egy hang azt mondta, hogy a végén mindig a legalkalmatlanabb pillanatban PÉNZ.
Még időben tlzhe hirtelen jön a fordulat.
Továbbá, só jó, hogy vannak szomszédok.
Tovább sorozat, egy érdekes kérdés, talán, így mehet a végtelenségig, és hirtelen ér véget.
Nagyon szép válasz - ez toalettpapír.
Még mindig ott van feltétlenül vodka - ott és akkor - már nem csak egy kis ízelítőt is.
DREAM is váratlanul kilép.
És a benzin - itt általában a történelem, különösen éjjel és rossz idő, és lesu.320.
Az első helyes válasz - pénz - az első sorban hozza a 40 pont.
Második helyes válasz - Time - értéke válasz 80 pontot.
A harmadik helyes válasz - Só - jutalmat 120 pont.
Negyedik helyes válasz - sorozat vagy film - kap 160 pontot.
Ötödik helyes válasz - WC-papír = keresni 200 pont.
Hatodik helyes válasz - Vodka - a válasz kap 240 pontot.
Hetedik helyes válasz - Sleep - válasz egyre 280 pont.
Nyolcadik helyes válasz - Benzin - és végül 320 pont.

A legnépszerűbb és releváns minden alkalommal válasz - ez a pénz, persze. A második helyen időben soha nem észleli pontértéket. Harmadik helyen a népszerűsége a sót. Hogy őszinte legyek, nem állnak fenn. Negyedik helyen a sorozatok. És ez a sajátossága, hogy mindig a végén, hogy én akartam, hogy a következő epizód. Ezután jön a válasz, „WC-papír”, majd „vodka”. És az utolsó két helyen a rangsorban a népszerű válasz „álom” és a „benzin”.
De ez nem lehet, mi legyen „átgondolt és takarékos.” de tényleg - az egyik végére, majd a másikat. Általában a leggyorsabb pénz elfogy. És abban a pillanatban, hogy ez nem gyertyákat aroma lámpa, valamint annak szükségességét, hogy elkerülje, hogy megkeresse. És a „közösségi” jól, általában nagyon gyorsan meleg napok véget, igen. nincs ideje, hogy nézz vissza - már megint olyan hirtelen „megtörténhet” télen). És a játékosok úgy döntöttek, itt a választ, az érintett a saját szemszögéből -

Zöld Cheburechek [140K]
Vannak idők, hogy mi olyan szükséges ebben a pillanatban azonnal véget ér.
népszerű válaszok: