8 féle vélemények az fikbuke

Cikkek - újságírói szöveget a rajongók, vagy író art

Röviden arról, hogy az igazság kiderült.

Közzététele más oldalakon:

Itt az ideje, hogy felfedezzék a teljes igazságot az olvasók és a vélemények.

Type 1-es szám: "Vélemény-skorostrel"

Gratulálok. Most azonban rajongók kapnak.

№ 2-es típusú „Kétes romantika”

Key kifejezést ál-romantikus: „A szöveg vált a fejemben”, „Szeretem ezt a munkát, mert élvezetes írás”, „Mi a varázsszó játszani ...” stb

№ 3. típusú „Valódi szerelem”

Feature: őszinteség.

Típusa 4-es számú, „felülvizsgálata Barbara”

Ui Ez nem azt jelenti, hogy a vitás kérdések ellenjavallt. Néha kell, hogy tisztázza a helyzetet, de ne vigyük túlzásba - nem kap Barbara, majd gyorsan és tisztítsák meg az orrod.

Típus szám 5: „Részeg felülvizsgálat”

Ezek általában szavakkal kezdődik: „elnézést kérek előre a későbbi nonszensz, mert most nem tudok írni valamit a megfelelő,” jól, rohantam. Ezek az olvasók általában nem figyelni, hogy bizonyos szabálytalanságokat, mert teljesen fixated néhány lenyűgöző chip munka, vagy sokkot rendkívül szokatlan fordulat. Általában tartalmaznak egy szőnyeg, zavaros minket puszta muglik, melléknevek, amelyek véleményük szerint tökéletesen leírja ezek a dolgok. Egyik végletből a másikba, mint felkiáltójelek és sapkák. Hogyan kell kezelni őket? Semmi. Örüljetek, hogy árad őket pozitív. Ők néha még vicces viccek csökkentette - alkalmat a kikapcsolódásra után két nappal a non-stop írásban és eladási örülök, hogy legalább valahol sikoltozik örömében.

Félni őket is, nem szükséges - ők aranyos, csak túl érzelmes.

Típus szám 6: „A kritikus autodidakta”

Mindazonáltal, ha találkozott vele - Válasz rövid „köszönöm”, mert a győztes ebben a csatában értelmiségi valószínűleg pontosan akkor.

Típus szám 7: „A szakmai kritika”

Ui Ha megnyomja a munkát nem fognak, akkor lehet igazán szép, hogy chat. Ezek az emberek is, és szerencsére nem szörnyek.

Típus szám 8: „A megnyitó a lélek”

A szokásos túl kevés, így megragad, két kézzel, és ne hagyja válasz nélkül. Azt akarta, hogy lássák.

Köszönjük a figyelmet!

> ** ** Animeshka_Tanya
> Mi az irónia - én borravalót a pro vélemények> _<Я как-то раз попала под огонь критика. Было больно, обидно, и я даже не знала сначала, как ответить ему, но взяв себя в руки, я его поблагодарила и села переписывать.Забавно то, что я сталкивалась почти со всеми типами отзывов, хоть и не к своим работам. В себе же я вижу "критика-самоучку", а иногда и пишу "отзывы-скорострелы" к работам с одной одностраничной главой, которая вроде и заинтересовала, но в то же время сказать о ней нечего.Ваша работа мне очень понравилась, она забавна, для меня в каком-то роде необычна, так как именно с таким типом статей ещё не сталкивалась. В общем, Вам большое спасибо, пррдолжайте писать дальше, удачи Вам и вдохновения!

Ó, nagyon szép, minden azonos típusú megjegyzések nem származnak az ujját, és az olvasók, például, ha találkoznak, és megerősítjük, hogy ez az egész tényleg igazi. Minden, amit nem mindig ragaszkodni egyféle, és gyakran függ a hangulat, és maga a mű.
Így természetes, hogy akkor kapcsolódnak magát több egyszerre.
Nagyon köszönjük a visszajelzést :)

Ó, tényleg? Hogy nyissa ki a lelkeket? Hízelgő, de tényleg.
Köszönöm a szép szavakat:

Igen, persze, még mindig van egy csomó fajta, ez nem titok) Lehetetlen, hogy mindent a polcokra, ebben az esetben - mindenki más, és néha össze is az ilyen típusú megnyitása újakat. Például én is nem tudja magát valami egy, bár minden attól függ, a hangulat.

Köszönöm az őszinteségét: s

Köszönöm a hasznos és érdekes cikket, nagyon tetszett. Nem tudom, hogy milyen típusú hozzáállás, írt más. Egyszer volt olyan őrült, hogy a nagyon vicces)
Nem írok túl hosszú, csak rámutatni, hogy véleményem szerint a típusok vannak jelölve nagyon pontosan. Egy szokatlan és szép (igen, szép).
Ismét köszönöm) kívánok ihlet, engedelmes zene és csokoládé)))
Üdvözlettel, KA

Nem tudom elképzelni, ahol én is magam.
Eleinte azt hittem, hogy a harmadik típusú.
Aztán felismeri magát az ötödik és hatodik, de a nyolcadik van belőlem.

Nekem tetszett.
Ez így van.
Ez nagyon egyszerű és pontos.
„Nem a szöget a fején”, hogy úgy mondjam.

Üdvözlettel, antenna.

Ó, ez annyira csodálatos munkát, hogy megérdemel egy helyet a gyűjtemény. Ön minden olyan világosan kifejtette, és azt mondták, hogy ez lesz egy kicsit kényelmetlen. Miért nem tudok írni? (Mert egy lusta tróger, írj maxi, majd törölje őket!) Én nem is tudom, hogy milyen típusú minősítette magát. Valószínűleg, mindegy, hogy az ötödik: D. Most próbálok írni egy normális felülvizsgálat, mert úgy viselkedni, mint egy őrült a bolondokháza fáradt vagyok. Minden úgy van, ahogy lennie kell - a gyűjtemény, mint a kofetok (mert a cookie már javasoltad), piték, és szeretné, hogy Muse soha nem hagyja hagyja)
Sok szerencsét a következő fikah!

> ** Krouli_Korol Ada **
> Köszönöm a hasznos és érdekes cikket, nagyon tetszett. Nem tudom, hogy milyen típusú hozzáállás, írt más. Egyszer volt olyan őrült, hogy a nagyon vicces) nem írok túl hosszú, csak rámutatni, hogy véleményem szerint a típusok vannak jelölve nagyon pontosan. Egy szokatlan és szép (igen, szép). Ismét köszönöm) kívánok ihlet, engedelmes zene és csokoládé))) Üdvözlettel, KA

Köszönöm a kedves szavakat, inspiráció, a zene és a kedvenc csokoládé: s

Nagyon tetszett, hogy az olvasó megtalálja a munkám csak úgy.
Nagyon köszönöm :)

> ****
> Ó, ez annyira csodálatos munkát, hogy megérdemel egy helyet a gyűjtemény. Ön minden olyan világosan kifejtette, és azt mondták, hogy ez lesz egy kicsit kényelmetlen. Miért nem tudok írni? (Mert egy lusta tróger, írj maxi, majd törölje őket!) Én nem is tudom, hogy milyen típusú minősítette magát. Valószínűleg, mindegy, hogy az ötödik: D. Most próbálok írni egy normális felülvizsgálat, mert úgy viselkedni, mint egy őrült a bolondokháza fáradt vagyok. Minden úgy van, ahogy lennie kell - a gyűjtemény, mint a kofetok (mert a cookie már javasoltad), piték, és szeretné, hogy Muse soha nem hagyja hagyja) Sok szerencsét a következő fikah!

Ó, tényleg? Jobb a gyűjtemény :? D
Biztos vagyok benne, hogy írsz, mint én, így nem lehet terelték, kérje:
Csak lezuhanyozott finomságok. Így telt .o.
Nagyon szépen köszönöm :)

> ** gen.g **
> Ó, nagyon szép, minden azonos típusú megjegyzések nem származnak az ujját, és az olvasók, például, ha találkoznak, és megerősítjük, hogy ez az egész tényleg igazi. Minden, amit nem mindig ragaszkodni egyféle, és gyakran függ a hangulat, és a legtöbb raboty.Tak normális, hogy saját magunk is több srazu.Bolshoe kösz a tippet :) Ja, tényleg? Hogy nyissa ki a lelkeket? Hízelgő, pravda.Ogromnoe köszönjük a szép szavakat: Igen, természetesen, még mindig van egy csomó fajta, ez nem titok) Lehetetlen, hogy mindent a polcokra, ebben az esetben - mindenki más, és néha össze is az ilyen típusú, megnyitása újakat. Például én is nem tudja magát valami egy, a teljes igazságot függ nastroeniya.Blagodaryu őszinteséggel: s
Sok sikert kívánok a munkában.

Köszönöm a csodálatos beszámolót :)

Felismerte magát az ötödik osztályban. Nevetett, sírtak, és elment egy sört.

Nagyon pontosan észre „szolgáltatás” minden típusú, de én még mindig kész a pár.

9. típus: „Nézz magadra”

10. osztály: "Living Legend"

Type 11 "Expert kánon"

Szorgalmasan észre a figyelmeztető „CCA” hozott kritizálni a „rossz” viselkedés Canonicity hősök. Változékonyság - telt el a fejléc „AU”, és szétszóródtak a sérelmek a la „Hogy a középkorban autók Miért Drakula - elf?”

12. osztály: „megerősítés”

Kapcsolódó cikkek