5. fejezet

Jobb boka és a bal csuklóját közös.

Jobb térd és a bal könyökét.

A bal váll és jobb csípőízület.

A kezelés hatékonysága a rendszerben megfelelőség és a lábujjak a legkifejezettebb a betegségek esetében, amelyek lokalizált egy adott kis területen a test (a máj, gyomor, fül, stb ...) - Amikor kitett helyesen állapította megfelelő ponton nem egyszerűen fájdalomcsillapítás abban az esetben, fájdalomcsillapítót, és megszünteti a fájdalom okát, normalizálása az energia áramlását az érintett testrészt.

A kezelés során a szükséges pontosságot, alaposságát, pontos meghatározása pont helyét és megfelelést annak stimuláció.

Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő orvosi szempontból beteg szerv vagy a beteg testrészre, azt kell tudni, hogy a szervezet az előrejelzések a kéz vagy a láb (lásd. Fejezetben. II). Ez lehetővé teszi, hogy meghatározza a hozzávetőleges helyét a lényeg. Ezután nyomja egyenletesen a várt mérkőzés zóna, az enyhétől kihegyezett ceruza vagy különleges pálca diagnosztikai meg lehet határozni a pontos helyét a kezelés levelezés pont.

Terápiás pont mindig élesen fájdalmas!

Ha az elejétől megnyomja diagnosztikai bot túl kemény, akkor túlreagálni sok pontot, és nem tudja kiválasztani a leginkább fájdalmas, és így a leghatékonyabb.

Terápiás pont abban nyilvánul meg, hogy abban az időben a megnyomásával jelenik meg a motoros válasz (akaratlan mozgások miatt súlyos fájdalom).

A pontos definíció a lényeg - ez csak az érem egyik oldala. Ahhoz, hogy a terápiás hatás eléréséhez szükséges, hogy tudja, hogyan kell ösztönözni azt.

Ezt meg lehet tenni a különböző módon.

Masszázs kibír.

Miután megtalálta pont elég erősnek kell lennie, hogy kattintson rá egy diagnosztikai bottal (ahelyett, akkor bármilyen enyhe szerszám - mérkőzések, tollak vagy akár a saját köröm). Miután a fájdalom alatt diagnosztikai pálcát tartanak, akkor továbbra is a masszázs a lényeg forgását az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétesen, nyomja a bot egy kicsit erősebb. Teljes mértékben meg kell razmassazhirovat terápiás pont eltűnése maradék fájdalom és a megjelenése melegség érzés benne.

Ebben a kezelés lehet fejezni, mivel a tünetei az akut betegség át teljesen.

Ha a megfelelés területen Különféle éles fájdalmat pont, akkor meg kell következetesen fenti módszerrel kezelni mindegyik.

Abban az esetben, krónikus betegségek egyszeri expozíció, hogy nem elég pontot. Helyesen állapította meg azt a pontot, amire szükség van a hatalom masszázs 3-5 percig minden 3-4 órában minden nap, hogy javítsa. Több masszázs megfelelés zónák javulásához vezet feltételek bizonyos esetekben nagyon gyors. Erőfeszítéseket nem lesz hiábavaló, és hamarosan érezni fogja a csodálatos változásokat a saját egészségét.

Terápia magok.

Ez egy másik hatékony kezelési módszer.

Ez abban áll, segítségével rögzítő tapasz hajdina mag, rizs, búza és alma magokat m. P. kezelése pontot a kezek és lábak. Miután alapos masszázs pontot alkalmazzák őket magokat.

A legjobb eredmény, akkor nem ajánlott, hogy távolítsa el őket a nap folyamán. Időközönként (3-4 óra) van szükség, hogy készítsen egy masszázs megnyomásával a magok teljesítése közben forgómozgást. Viszketés, bizsergés, előfordulása fájdalom, melegség - ez az első jele annak, hogy a hatás, amely a természetes energia, a mag az aktív pontokat. Egy nappal később alkalmazott új magokat, és az eljárást meg kell ismételni.

Ez a módszer különösen hatékony a régi krónikus betegségek járó krónikus fájdalom, ízületi betegségek, csakúgy, mint a gyermekek kezelésére, mivel ezek nagyon érzékenyek ezt a hatást.

Lehetőség van alkalmazni az egyes magok érzékeny pontok vagy borítást megfelelő területen egy beteg testet. A magok kezelésére használják, legyen ép, friss, képes kicsírázni.

Emellett magvakat használhatjuk kavics, homok, jégdarabok, és a stimulációhoz használt más természetes és szintetikus anyagok.

A kezelés egy rugalmas gyűrű.

Mivel minden emberi test az előrejelzések a kéz és a láb, és minden ujj a kéz és a láb, hatékony módszer a betegségek megelőzésére és kezelésére, masszázs ujjak, kezek és lábak rugalmas gyűrűt.

A gyűrű kell fektetni a ujjtartót és masszázs megfelelő területet az érintett testrészt annak kivörösödött és előfordulása hőérzetet. Ezt az eljárást meg kell ismételni többször egy nap.

Megelőző kézmasszázs a kezek és lábak.

Index ujja gondosan vizsgálja mindkét oldalán a kezek és lábak.

Ebben az esetben, meg fogja találni a fájdalmas területet, különböző tömítések, görcsös izom-nak. Ez jelzi a kezdődő betegség a szervezetben.

Az ilyen zónák jól kell razmassazhirovat ujjait, amíg azok hőérzeti, fájdalom eltűnése és hardenings.

Ha tudja, hogy melyik az a szerv beteg vagy legyengült, majd óvatosan promassazhiruyte álló területen való megfelelés.

Ne feledje, hogy ez nagyon hasznos masszázs a lábujjak és a köröm lemezek kezek és lábak. Ezek a területek megfelelnek az agyba. Továbbá vetített őket minden emberi test formájában mini-rendszerek megfelel (vö .. Chap. IV). Ezért masszírozni a keze ügyében legyen hőálló érzés. Ez a jótékony hatással van az egész szervezetre.

Súlyos krónikus betegségek sújtó szervek és rendszerek, vagy nagy testrészek, meg kell fordulni képzett orvosok - szakemberek Su Jok terápia. Ők töltik metafizikai kezelés képes egyensúlyozni az energiát a test betegség, és rendelkeznek más alternatívák, amelyek hosszú szakmai tanulás. Ez pozvlyaet elérni a magas kezelési hatékonyságot és csökkentik annak időtartamát.

A megfigyelések Mr. Min Soo In, Korea.

Néhány nappal ezelőtt, a feleségem hirtelen elvesztette az eszméletét. Féltem a hirtelen szívhalál, és a gondolat, hogy azonnal a kórházba nem is jutott eszembe. Találtam a terület a szív levelezés a kezét, és elkezdte masszírozni neki az erő a hüvelykujját. Reméltem, hogy visszaállítsa a szívműködést. Két perc elteltével a kezelés, hirtelen kinyitotta a szemét, és az ő felkiáltás: „Stop, fáj” - megerősítette a helyességét én manipuláció.

szív levelezés területén

A megfigyelések Dr. Dong Joo Lee, Korea.

A beteg, Mr. Pio. '54

Huszonhét éves beteg megsérült a nyaka alatt egy ejtőernyős ugrás. Azóta kezelték különböző módokon, feküdtem a kórházban, de egyik sem a kezelés nem vezet helyreállítást. Mivel a krónikus fájdalom ő fejlesztette tortikollisz. Találtam egy fájó pont a nyak területén való megfelelés és felmelegítette kétszer micromoxas (moxibustion üröm pálca). Neck rögtön lágyabb, a fájdalom megszűnt, és egy idő után nem volt képes tartani a nyak egyenes. Mindketten csodálkoztak.

Su Jok terápia lehetővé tette azonnal és véglegesen megszabadulni a fájdalomtól, ami zavarta huszonöt éve.

Zone fűtés moxa

A beteg, Ms. Pak. 30 éves Chun-Chon.

Ez a nő hozzám panaszkodott súlyos fájdalom a menstruáció alatt. A kezelés ideje volt egy éles fájdalom a has alsó. Tettem a magokat minden pont a kezek és a lábak megfelelő alsó has, majd a fájdalom fokozatosan alábbhagyott.

Takarja a magokat már segített sok beteg menstruációs fájdalom. Az én tapasztalatom az eljárás alkalmazásával Seed Therapy eredményeket elérni, gyorsabb, ha kiszabott magok serkentik, gyakran kényszeríti őket.

Fájdalom kezelésére az alhasi

A megfigyelések Dr. Ki Seung Ahn, Korea.

Beteg 54 éves Chun-Chon Ms. Jeong

Fájdalom a térd és a könyök ízületek.

Ez a nő azt mondta, hogy ő bánt arthritis összes ismert módszerek, de nincs javulás. Emlékszem, hogy a feltétel javulni kezdett az első nap, nem kivetése után a magokat megfelelő zónák az ízületek. Tíz nap elteltével az állapota javult annyira, hogy ő nem nehézségekbe vezetés közben.

Helyek szóló a magokat fájdalom a térd és a könyök ízületek

A beteg 45 éves Chun-Chon Mr. Kim

Fájdalom az ülőideg.

Három évvel ezelőtt, a beteg meg fájdalom az ülőideg. A vétel, nehéz volt állni, vagy akár ülni. Nem tudott aludni, mert a súlyos fájdalmat. Mivel a jobb láb jobban fájt, találtam egy területet a jobb középső ujját, és a harmadik ujját a jobb lábát, a hozzájuk csatolt egyik a másik után, hosszú szénláncú magokat. Három nappal később a beteg jött jelenteni, hogy a fájdalom teljesen elveszítette.

A megfigyelések Dr. Joffe SE Minszk.

A beteg 37 éves I.

Panaszok: migrén esetében 10 év.

Utolsó migrén tartott 4 napig. Különösen erős volt a fájdalom éjjel kezelés előtt.

Kezelés: masszázs pont egy percen belül elegendő volt, hogy megszüntesse a fájdalmat. Egy mosoly, csillogó szemekkel az arcon és a beteg. Ő nagyon meglepődött, és azt akarta, hogy tanulmányozza a Su Jok terápia, amely hozhat enyhülést és a boldogság azoknak, akik szenvednek.

Páciens T. '53

Az elmúlt négy hónapban, a beteget kórházban kezelik az ágyéki isiász. Sugárzó fájdalom a láb, fennáll, annak ellenére, hogy továbbra is a kábítószer-használat. Ezek felerősödött, amikor a beteg feküdjön le, üljön vagy emelkedik egy székre. Találtam néhány fájdalmas pontok levelezés a main hand levelező rendszer, és tegye a mágneses csillagok.

3-5 percen belül, azt nyomni a mágneses csillagok, beszél ebben az időben a betegnek.

5 perc múlva kértem, hogy álljon fel. Felkelt, és nem érez fájdalmat. Elkezdett sovány az oldalra, leülni és felkelni, nem hiszem, hogy nincs fájdalom, és egyáltalán, hogy ő teljesen gyógyítható 5 percen belül.

A megfigyelések Dr. Klevitskoy, Minsk.

A beteg - egy fiú 5 év

Zhaloby.Neproizvolnoe vizel minden este.

A kezelés. Az alap rendszer megfelelőségi találom fájdalmas pont megfelel a húgyhólyag és a húgycső, és ezek a pontok stimuláljuk diagnosztikai tampont 20-30 másodpercig mindkét gyerek kezét. Ezen az éjszakán, az ágya száraz volt. Ezt követően, a három nap alatt fel ugyanazon a mágneses csillag pont (3 óra), majd tegye a babot egy éjszakán át. A szüleim segítettek, hogy meggyógyítsa. A fiú vissza.

A beteg - egy fiú 10 éves

Zavarják fájdalmak köldöktájékának és kellemetlen érzés a szájban. Anya kapcsolt állapotban a fiú ételmérgezés. Diagnosztikai botot találtam az érzékeny pontok megfelelőségét a tenyerével és promassirovat őket az óramutató járásával megegyező irányban. A fiú úgy érezte, ez a „mozgalom” a területen a fájdalom. 15 másodperc után masszázs mindkét kezét fájdalom nélkül, és nem megújítható.

Megfigyelések orvosi iskola tanulói Bogushevich S. Minszk.

A beteg - én. '21

Ébredés, úgy éreztem, egy éles fájdalom a nyak több, mint a bal. A fej már hengerelt a baloldalt, mert a fájdalom, nem tudtam tartani egyenes. Tettem moxa a fájdalmas pont megfelelő a nyak a nagy ujjak és lábujjak. A fájdalom eltűnt teljesen. Nagyon meglepett és boldog.

A megfigyelések Dr. T. Tymoshchuk Szurgut.

A beteg - egy nő 32 éves

Burn a jobb tenyér.

A nő megérintette a forró vas. Éreztem fájdalom, égő érzés. Volt bőrpír és duzzanat a bőrön ecset 3x2 cm. Elkezdtem szerint kezelendő alap levelező rendszer, így a masszázs a fájdalmas pontok diagnosztikai botot. Egy perc múlva a fájdalom elmúlt. Vérbőség és ödéma szeme kezdett csökkenni. Tettem két mágneses csillag 2 órán át. Ezt követően, a tünetek el nem múlnak teljesen.

Dr. Vladimir Novikov megfigyelés Moszkva.

A szemináriumon rájöttem, hogy még keveset tudnak a módszer egy kezdő is nagyban segít magukat és másokat.

A feleségem gyakran panaszkodott fájdalom az alsó háti gerinc. Felvettem egy fa bottal, és ellenőrizte a levelezés pont a gerinc fő levelező rendszer. Találtam három pályázati pontot, promassazhiroval őket egy fa bottal, és tedd az éjszaka alma magokat. Reggel a felesége kezdett, hogy megköszönje, a fájdalom elmúlt.

Ms. Marcsenko felügyelet MI Moszkva.

Kezelés unokája Masha

Homlok sérülés körülbelül 5 percig, mielőtt én érkezéskor az iskolában: a sápadt arc, fejfájás, súlyos duzzanat, kékes színű (vérömleny). nem volt ideje gondolkodni. 5-10 perc múlva, mintha otthon lennének. Homlok ne érjen - erősen fáj. Elővettem a hűtőből és a hó kezdett fordulni előírni a homlokon vetülete a köröm phalanxán majd balra, majd a jobb kezét. 10 perc elteltével a sérülés helyén csak enyhe duzzanat. Miután ez a sérülés Mása nem hagyja iskola egy napra. A hét folyamán megjelent időnként fejfájás, amely gyorsan eltelt stimuláció hatására levelezés pont.

A megfigyelések Dr. Ten VB Alma-Ata.

A beteg - egy ember. '34

A beteg - egy tanár, aggódnak az állandó fájdalom.

Régebben a mini-rendszerek a harmadik ujját a bal kéz (amely megfelel a láb). Seed Therapy végre érzékeny pont. Fájdalom eltűnt, amint elkezdtem, hogy ösztönözze a pontot, és soha nem megújítható.

A mini-rendszerrel kezelés betartását

Néz Dr. Arymbaevoy, Alma-Ata.

A beteg - a lányomat. 7 év

Ill reggel és este erős volt a fogam. enyhe duzzanat a bal arcát. A vetőmag kezelésénél a kezelés alkalmazott módszer a levelezés pontban. A fájdalom eltűnt 5 percen belül.

Duzzanat az arcon tartották néhány órával később.

A fő levelező rendszer kezelése

A megfigyelések Dr. Shingysovoy FS Alma-Ata.

A beteg - egy ember. 35 éves

Ennek eredményeként a sokk az a beteg szeméhez van egy éles fájdalom a jobb szeme, túlzott könnyezés, bőrpír, duzzanat, és nem tudta kinyitni a szemét, és nézd meg a fény.

Ha keres megfelelő pontot a Yang-felület hüvelykujj ő erősen reagál, egy kiáltással ő tovább csökkent manipuláció. Nem meggyőzés rá nincs hatással. Ahhoz azonban, hogy meglepetésemre és a meglepetés a beteg fájdalmat csökkent mintegy 80 # X25;, hamarosan megállt könnyezés, bőrpír és duzzadás ment két napig bármilyen további kezelés nélkül. A beteg visszanyert után gyorsan egyetlen stimulálása pont megfelel egy diagnosztikai bottal.

megfelelőségi rendszer kezelés „típusú állat”

A megfigyelések Dr. Vladimir Goncharenko Alma-Ata.

A beteg - egy nő, 68 éves.

Panaszai fájdalom a jobb vese 40 nap, károsodott vizelet kiválasztás.

Találtam rezkoboleznennye pont a jobb vese a primer és szekunder rendszer megfelelőségének. Miután a stimuláció diagnosztikai stick 10 percig a fájdalom csökkent, miután 25-30 perc - telt 90 # X25, és egy órával később kezdődött a vizelet kiürülését.

Dr. Merganskoy kamerafigyelő Ukrajnában.

A beteg - az apám. '82

A nyári apja súlyos fejfájás, majd orrvérzés három napig. Megkért, hogy segítsek. Előtte nem hisz a Su Jok terápia. Tettem a tűt szempontjából megfelel a fej és az orr, majd - a mágneses csillagok. Egy munkamenet elég volt ahhoz, hogy a fejfájás és vérzés felett. Volt egy vágy, hogy segítsen nekem - ez volt a természetes megnyilvánulása a belső öröm. Csak személyes tapasztalat segített neki, hogy hisz a módszer Su Jok.

A megfigyelések Dr. Lee, AI, Taskent.

A beteg - egy fiú 5 év

Panaszkodott súlyos fájdalom a húgycső, rosszabb, amikor vizelés közben.

Négy köles vetőmag én csatlakozik a megfelelő listákból ragasztó pont. Egy nappal később, a szülők azt mondta, hogy a fiú vissza.

Kapcsolódó cikkek