17. fejezet kor irigylésre menyasszony

Hány éves Irigylésre méltó menyasszonyt?

Nagyon kétlem, hogy én képes lesz létrehozni a képet, nem egészen biztos jelenlétében az alkotó erejét. És a kor 43 év, plusz két kisgyerek - nem valószínű, hogy vonzó legyen egy milliomos. Tekintettel arra a tényre, hogy élek, egy kisvárosban, és különben is, nem megyek dolgozni (mindeközben az egészségügy), az esélye, hogy megfeleljen gazdag ember, azokon kívül, akik szeretnek, azt hiszem, nem túl nagy. Mégis, Megkockáztatom. Azt tervezi, hogy ezt neked során hat hónap.

Olvastam a sajtó, „hogyan lehet elvenni egy milliomos.” Olvass el egy pár kérdést a szkeptikus, várva, amit néhány olcsó „receptet”. És kellemesen meglepett az eredményeket a résztvevők. Azt, hogy egy okos és helyes dolog. Érdekel a kurzus. A problémáikat, szeretem sok résztvevő, és a válaszok alapján, hogy a probléma megoldódott. Nagyon sajnálom, hogy nem felel meg egy ilyen tanfolyam előtt.

Valójában az a kérdés 1. Ön a kurzus a korhatár? A formált buta, tudom. Talán helyesebb azt mondani, ha a diákok nő koromat, ha bármilyen valódi előrelépés? Én 40 éves. Bár én sokkal fiatalabbnak. Amikor én a fiammal (ő 20 éves), sok vigye a barátomat, vagy legalábbis a fiatalabb testvér. (Ez nem kérkedés, csak a jó genetika, valamint fenntartja a tudatos formában.) Ez természetesen nem az azonos korú, ha vannak romantikus találkozások, amelyek meghatározzák a nő boldogsága. Ezen kívül, a statisztika, sajnos, nem az én javamra. Ha van egy normális ember korombeli, ezek helyett inkább a nők sokkal fiatalabb.

Van egy másik probléma. Tehát volt egy élet (hosszú történet, hogy miért, és nem valószínű, szüksége van erre), nem rendelkezik saját ház, vagyis pénzt, hogy egy biztonságos helyre, és ahhoz, hogy élni, de Berendezett saját otthonában tűnik, teljesen irreális. Élek Moszkvában, tudja, hogy az általános helyzet ott is a helyi sajátosságokat - mind a lakásárak, és a kapcsolat az ember - nő. Voltak előzményei, amikor az ember csak eltűnt az életemből, tudva, hogy én bérelt egy lakást, és az ő nem. És, hogy érdekli az ember a nagy repülési, az ilyen problémák nem kellene. Tulajdonképpen talán nem kellett volna a pénzügyi problémákat. Ahhoz, hogy egy nő „szinten”, kell a pénz, sok pénz. Ahhoz, hogy ezeket, meg kell az üzleti, és tart minden időt és energiát - semmi sem maradt, hogy magukat és építeni egy kapcsolatot egy férfival. És ez érthető, hogy egy nő - egy üzlet tulajdonosa, vagy egy üzleti nő? A nő mint ilyen megszűnik annak lenni. Nos, hol van a kilépés ebből az ördögi körből?

Szeretem rám a férfiak, én egyáltalán nem probléma, hogy talál egy partnert a szex (inkább az ellenkezője - enyhén irtózik az ilyen javaslatok). De a hosszú távú bensőséges kapcsolat mindig nehéz. Úgy döntünk, válasszon minket, és az én esetemben, mint általában, nem ugyanaz. Nos, nem a férfiak vonzódom, és azok. éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, valahogy visszataszító. Azt foglalkozni vele nem. Próbáltam különböző típusú viselkedés, különféle szerepeket játszanak, eltérően viselkednek. De, sajnos, az eredmény ugyanaz.

Nos, és valójában 2. kérdés: ez a történelem, ha kell kezdeni a tanfolyam, vagy a beteg reménytelen. )

A tanfolyam tanulmány a nők sokkal idősebb, mint te, és az úton, hogy kiváló eredményeket. Sok levelet kapok az olvasóktól. Mindannyian beszélnek a jó eredményeket, és életkorát mozgott 17-60 év. Tehát az életkor nem akadály. És általában minden interferenciát, és a nagy, nem történik meg - mi őket a maguk kitalálni és telepíteni, majd velük együtt élni.

Hogyan lehet megoldani a problémát?

Bármilyen problémát meg lehet oldani csak egyféleképpen - azonosítani az oka annak eredetét.

Ha az igazi okot nem talált, lehetetlen, hogy megoldja a problémát.

„Ez biztosan nem az azonos korú, ha vannak romantikus találkozások, amelyek meghatározzák a nő boldogsága. Ezen kívül, a statisztika, sajnos, nem az én javamra. Ha van egy normális ember korombeli, ezek helyett inkább a nők sokkal fiatalabb. "

A lényege az azonosított probléma helytelenek, így oldja meg ebben a helyzetben lehetetlen, még ha egy plasztikai sebészet és fiatalnak néz ki húsz év.

Milyen korban egy romantikus találkozás? Minden, hiszen négy vagy öt év, és befejezve a százötven, vagy több. Lásd még szélesebb körben a kapcsolat egyáltalán. Ezek közé tartozik, és a barátság, és ugyanazt a életfelfogás, és a vágy, hogy együtt létre, és a kölcsönös vonzás (nem csak szexuális). És ez történik öt és százötven éve.

Láttam a nagymamám, aki házas, hogy hetven éve. És jól, mellesleg, kijöttem. Úgy néz ki, az ő korában (egyetlen erő van több szem ragyog - érzett szeretet az élet). Azt nem mondhatjuk, hogy ez superkrasavitsa. A férje öt évvel fiatalabb. Romantikus! By the way, a romantika - ez nem a szex, mint sokan gondolják. Romance - az a képesség, hogy kommunikálni, és kap ízletes szellemi orgazmusukat érintkezik egymással.

Romantikus jön közösségben férfi és a nő, ahogy csodáltam intelligencia, erő, nagylelkűség, stb a listán. Azaz, a nő kapott valamit az ember (például, kinyitotta neki az ajtót), és csodálta a gondozás és bátorság. Egy férfi kedves volt, mert csodálta nő. Ez az egész titkos románc. Ha arra, hogy megcsodálják a férfiak, romantika (és persze, romantikus férfiak) az életben nem lesz sok. Ez azért lehetséges, öt és száz és öt év. Ez lehetővé teszi az emberek példátlan öröm. És a szex - csak kívül minden mást. Ha nem volt, sőt lehetetlen kapcsolat minősége nem szenved. Az egyes vallások, sőt éppen ellenkezőleg, azt feltételezzük, hogy a kapcsolat minősége szex nélkül lényegesen magasabb, mint amit lehet érteni teljesen, alaposan gondolja meg.

De! Ahhoz, hogy a romantikus találkozások voltak lehetséges az élet egy nő, ő legyen képes megszervezni ezen ülések (mint készség, sajnos, nagyon kevés nő).

Sok nő panaszkodik, hogy már nagyon romantikus kis nő az életükben. Általános szabály, hogy a Cavaliers jobban érdekli a szex (és rögtön elkezdik utalni is rá), mint a romantika, a virágok, a gyengéd érintés, a kezek, a költészet a holdfényben, stb

Mindez nem igaz! Az igazság az, hogy egy nő nem képes létrehozni a romantika egy kapcsolatban. Az ő képessége csak annyi, hogy érdekli az ember, mint egy tárgy a szex.

Ember, én miután megismerték az ifjú hölgy, egy idő után rájön, hogy ő nem különösebben érdekes. És az egyetlen dolog, ami vonzza, így a szex. Itt ő és ajánlatok. Mi mást lehet tenni, ha a legkisebb képessége, hogy „érdekes nő”, ő nem rendelkezik?

Kadett Dao „Út a nők” után három hónapos tanulmányi levelet, hogy kiderült, a férfiak „e”, és nem kell! És még éppen ellenkezőleg, az emberek nem kevésbé romantikus, mint a nők!

Mit jelent ez? Az a tény, hogy meg kell tanulni, hogyan kell létrehozni a legromantikusabb kapcsolatot egy férfival. És hogyan kell csinálni, megmondom az alábbiakban.

„Tekintettel arra, hogy élek egy kisvárosban, és különben is, nem megyek dolgozni (mindeközben az egészségügy), az esélye, hogy megfeleljen gazdag ember, azokon kívül, akik szeretnek, azt hiszem, nem túl nagy.”

Tény, hogy feleségül egy milliomos, egy nagy elme, vagy bármilyen különleges képességek nem kell. Minden egyszerű. A legfontosabb dolog -, hogy fejlesszék kreatív gondolkodás, jön különböző módon, hogy vizsgálja meg a hihetetlen. Sok kadétok, és még mindig sikerül kihasználni ezt, és hozzon létre egy üzlet. És ez így van rendjén, hogy az alapján a hatékony gondolkodás - a maximális eredmény minimális költséggel.

Annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan kell gondolkodni, meg kell cselekedni céltudatosan. Az eredmény nem függ, hány éves vagy, hogyan néz ki, és milyen oktatási ne van, annál is inkább, mert az életben gyakran a legintelligensebb és gazdag emberek, akik nem rendelkeznek semmilyen speciális oktatás.

Nos, szép nők, mint tudjuk, az emberiség történetében nem volt még elég a nők. Egyszerűen, ezek a hölgyek tudják, hogyan lehet kedves, és ez, ahogy felfedezték, meg kell dolgozni a gondolkodásmód és az emberekhez való hozzáállásukat.

Például, Kleopátra volt az sasorr. A Sába hátborzongatóan szőrös lába, és még a pletykák, hogy ő volt a köröm láb helyett. De ez negyven éve érte el a csúcspontját, a szépség és báj. El tudja képzelni? Van egy nő negyven néha néz ki, mint egy nagymama, de ő még mindig egy lány, és a különlegesen szép (plasztikai sebészet nem csináltam, én személy szerint azt gyanítják, hogy a királyné gyakorolta a nyers étrend, szárnyalt a fürdők, stb Hogyan, hogy tanulmányozza ezt a kérdést, minden alkalommal, amikor talál egy új eszköz fiatalítás).

És hogy őszinte legyek, nincs titok hasonló eredmények elérése. Ez lenne a szándéka, hogy tanulmányozza az információt, hogy vizsgálja meg a különböző eszközök az élet javításának és természetesen jár!

Minden attól függ, a szándékai. Ha kíván maradni a fiatal, akkor az utolsó. Ha kíván találni egy jobb ember vált irigylésre méltó menyasszony. Ha kíván, hogy egy boldog családi élet, akkor megtanulják, hogyan kell helyesen építsenek.

Azt szeretné, hogy, akkor értem. Csak köszönhetően a hű szándék elkezdi, hogy a szükséges információkat, valamint az információs és kreatív energiát.

Régóta ismert: jól néz ki, a báj, a boldog házasság és a boldog családi élet - ez nem csak az ajándékokat a sors. Ez a napi munka a jó élete. Ez minden.

„Élek Moszkvában, tudja, hogy az általános helyzet ott is a helyi sajátosságokat - mind a lakásárak, és a kapcsolat az ember - nő. Voltak előzményei, amikor az ember csak eltűnt az életemből, tudva, hogy én bérelt egy lakást, és az ő nem az. "

Ismét helytelen nyilatkozatot a problémát. A lényege, hogy nem a pontos hím attitűdök nők, különösen a világot. Meg vagyunk győződve arról, hogy az emberek nem érdekelt nő, de lakásában. És ez a hit folyamatosan megvalósul az életedben - a férfi menekülni leghamarabb keresse fel a lapos nem.

Ha megvan a képessége, hogy kedves és értékes ember, akkor nem számít, van egy lakás, vagy sem. Különösen, ha egy tisztességes és tehetséges ember van egy pár lakásukat, így még egy házat a városon kívül. Mi a különbség tőle, hogy ő szeretett, és az ő kedves nők saját otthonukban? Látod, nem minden férfi is csatlakozik a rádió: „Én vagyok a felesége, és egy lakást Moszkvában, és a többi dob.” De vannak emberek, akik csatlakoznak a rádiót: „Én vagyok a felesége, jó szívvel, hogy ő boldog legyen.”

Ha egy nő csinos és nagy értékű, ez veszi körül a legtiszteletreméltóbb emberek (ítélve magam, általában a férfiak félnek, mert „tea és rágógumi” Nem ocharuesh nekem minden jót adni), így a hölgyek a gyürü gyémánttal, lakások , gépek, stb És ez igaz, mint az élet maga. Ha a nő is, nagyon sok Prigogine és értékes ajándékokat és a megfelelő érdemben.

Készítsen saját ilyen szándék: „vonzódom a férfiak, akik szeretik a szép lélek, a szeretet az élet, a képesség, hogy felemelje és inspirálja. Tulajdonságaim gazdagíthatja férfi, úgyhogy érte magas érték. "

Természetesen ez a szándék, hogy elkezd dolgozni, meg kell dolgozni keményen a jellemvonások a fent leírt, úgy, hogy megjelent a személyiség teljes.

Ha elkezdesz inspirálja és támogassa SMB. Bátorságát mások iránt, küldjön a szeretet és a szerencse az életedben jelenik meg egyre több ember a megfelelő minőségű találsz köztük egy tisztességes ember. És ez az ember tényleg nem érdekel, hogy van-e egy sima, akkor vonzani egy teljesen más dolog.

„Ahhoz, hogy egy nő” szinten”, kell a pénz, sok pénz. Ahhoz, hogy ezeket, meg kell az üzleti, és tart minden időt és energiát - semmi sem maradt, hogy magukat és építeni egy kapcsolatot egy férfival. "

Ezzel a megközelítéssel lehetetlen megoldani a problémát. Nézzük meg fogja határozni a lényeg. Ahhoz, hogy egy nő „szinten” nem kell a pénz, és a képesség, hogy kreatívan gondolkodjanak. És mégis! Egy pillantás „meg” lehet és ötszáz rubelt, ami nem probléma a nők számára a kreatív gondolkodás. És ez az életem tapasztalat. Nem vélemény. hanem komoly, tapasztalt és nehezen megszerzett tapasztalat. De a tapasztalat, mint tudjuk, mindig közelebb áll az igazsághoz.

Share az oldalon

Kapcsolódó cikkek