8. Szabad szöveges kaland okostelefonokra
4. mohón

„Önző” kis csepp ki egy választás: ez nem egy játék, hanem a könyvtár, egy könyvet, amelyben bemutatják formájában egyezések a kézbesítők. Annak ellenére, hogy a hiányzó interaktivitás, az alkalmazás ugyanaz a hatása, mint a szöveg küldetések: részvétel a történet fokozza a képzelet.
Az ingyenes változat az olvasási időről időre megszakad egy fél órát, amely alatt nem lehet követni a haladást a történelem. Ennek elkerülése érdekében, akkor vegyél egy előfizetést.

5. Object 17

Ingyenes alkalmazás Androidra nem fog elengedni, amíg a végén a játék. A teljes verzió is kell fizetni 30 rubelt.
Az ingyenes verzió a játék az App Store nem áll rendelkezésre, de az eredeti alkalmazást ROM játékokat lehet letölteni mindössze 15 rubel.

6. Hotel "Silence"

A felhasználó ebben a játékban hagyományosan működik, mint egy távoli megmentő. Ekkor a segítségre szoruló Alex - mosolygós srác rosszul kiválasztott szálloda.

7. járvány. Hazafelé

„Pandemic” - a kompromisszum a könyv és a játék. A telek, a fejlesztők biztos, mintegy 600 oldalnyi szöveget, és magában foglalja számos alternatív befejezés. Ha például egy gyermek szeretted a könyvsorozat Robert Lawrence Stine „Horror”, a „járvány”, akkor tetszik.

8. Memories. Kilép a szobába

Ez a küldetés vár segítséget Leo - egy karakter felébred egy kórházi szobában. A cél -, hogy ki a furcsa hely, és életben maradni.
A játék túlmutat a szokásos ebben a műfajban a keret: ez nem csak azért szükséges, hogy tanácsot adjon a karaktert, hogy végre egy műveletet, hanem megoldani rejtvényeket, vagy alkalmazni a szobában lévő tárgyak leltári tételek.

plista lista
Most olvastam
Yan Motion
plista cikkének
ajánlások
Érdekes, én kb szöveg küldetések is hallott.
De mi a helyzet az életvonal? Ártatlan? Ez a leginkább topovye szöveg küldetések, de itt, a tervezetet minden: „Nem emlékszem, hogy ki vagyok, nem tudom, hol, help”
Elfelejtett klasszikusok: Dungeons Fekete vár. A teljes szöveg RPG.
Játszottam a távirat 2 quest - "Hello, idegen" és a "Hello, idegen 2". Szerény, de fizetett, akár egy pontot ért el, és fizeti varangy megfojtották, nem kiszélesedő érdeklődést a folytatását ((