3 hónapos képzési központok MIA - MIA oktatási intézmények - a szolgáltatás

Jó napot! Mondja, milyen dokumentumok irányadó belső szolgáltatási ezekben a központokban. A feleségem, egy főhadnagy az igazság, tulajdonítottak, mint s végül polgári intézményt. Tehát van egy káosz az egész! Tanítványok (tisztek) hozott önellátó nézni rendezett épületek, kollégiumok és CPR. És 3 helyen őrszolgálat hatol csak 4 fő! Rekreációs elemi ágyas is, nem! Ezek aludni szőnyeg az edzőteremben a hálózsák! Ahogy emlékszem én utolsó kadét rendezett behatol a társaság legalább 3 fő részére 1 nap, amely megfogalmazta a Charta a belső szolgáltatást! Én magam vagyok a tanár a haditengerészet Training Center, és így már a diákok nézni a legénység a hajó nem hordoznak semmilyen, kötelessége a házak, valamint a sebességváltó a kadét és tisztek! Ezért az a kérdés merült fel. Ha van egy belső szervezet, amely figyeli, hogy ezen a helyen nem nyúlik alapokmánya belső szolgáltató a fegyveres erők, vagy valamilyen egyéb dokumentumot. Mi. Fáradt elviselni törvénytelenség, szeretnék panaszkodni az ügyészség!

Annak érdekében. CA nem barakk írja. Érdemes lehet írni egy jelentést, és hívja a szálló, ahol utoljára láttam egy élő vízvezeték 30 évvel ezelőtt. By the way, nem egy kollégium laktanyát. És amennyire emlékszem a laktanya tisztjei számára adhatók csak a rendelést tisztviselő esetében a leadott magasabb vagy a legmagasabb fokú harckészültség. Elvileg egyetértek, ha él a hostel-ott ruhák Carry! Csak 10 ember él ott ki 60. A csapágy a ruha semmi természetellenes és a büntető nem lehet látni, de ez a fajta rendőri élünk a Munka Törvénykönyvében, vagyis ruhát vagy egy napot, vagy pénzt. Kompenzációs szabadságban nem kap, ami indokolja hiányzások és a jelentés az nem írja alá. Az a benyomás, hogy ezek a főnökök fizetni ki a zsebéből! Plusz szervezet keletkezését öltözék nem felel meg sem ismert engem alapszabály (ha alkalmazzák a rendőrség). Normális őrszolgálati szervezet, ami egy normális szoba, tiszta párnák, amikor 3 ember egy bejegyzést egy nap, a rendelkezésre kompenzációs szabadságban vagy pénz, nincs kérdés, amit nem kellett volna! Csak az én képzési központ hajósok sorkatonák jobb körülmények között élni. És ott ápolják ezeket hajósok, mint az alma, a szem, mert az ügyészség folyamatosan érdekli, és nem hideg van az utastérben, stb Szégyen, hogy a mentorok tisztek, azaz prostu szakasz parancsnokok, és a tanító szakképzettség (mivel szinte az összes tisztek) nem tetszik a kollégáim, de a szarvasmarha! Feletteseinek kezelésére tiltják fenyegető kudarc szállítási záróvizsgák! Akkor mi nő ki a 20 éves hadnagy. Ugyanez Kukába a mentorok. És ezek az emberek ápolják és védik. Forráspont, senki sem akart megbántani!

azaz prostu szakasz parancsnokok, és a tanító szakképzettség (mivel szinte az összes tisztek) nem tetszik a kollégáim, de a szarvasmarha!

Munkatársam (a vizsgáló) bucked ugyanazon tanfolyamok tulajdonában róla. Ez végül is nem adott ez a diploma. Kizárták. A keretek dühös, és megígérte, hogy a tüzet.

Hajlandó vagyok élni egy olyan világban uralta férfiak, amíg én is ebben a világban egy nő.

Ha valaha is érezte magát, mint egy teljes bunkó, tudod, te kibaszott tökéletes nekem.

Re: 3 hónapos képzési központok Belügyminisztérium

3 hónapos képzési központok MIA - MIA oktatási intézmények - a szolgáltatás

Tengeralattjárós, és te, mint egy katona, emlékezni egyszerű szavakkal a katonai eskü „elviselni a nehézségeket katonai szolgálat?” Ahogy én látom egy bejegyzést a házastárs már - „a főhadnagy az igazság.” Ez - visel válltömése, megengedte különleges. de ugyanazt a címet. Ismét - ő végezte el a polgári egyetemen. Ez az egész, hogy nem a szolgálat költségét (és nem csak egy munka)? Bármely szolgáltatás magában foglalja egy sor korlátozást és feladatok, amelyek nem jellemzőek a civilek. Beleértve - és a szolgáltató a rendőrség (még a nyomozati egység). Azt fogja mondani, többet - miután a LAC akkor azt szolgálatban éjjel, gyakran túlórázik. És nem mindig ez lesz külön doplachivat.Tak hogy - gondoskodjon jogtanácsos felesége valahol Gazprom, és azonnal izcheznut ilyen jellegű probléma.

Fáradt elviselni törvénytelenség, szeretnék panaszkodni az ügyészség!

Tengeralattjárós? miért van az első? Várj mentovka schaste.vidish, hogy mi történik, akarnak ukorotit.na 20 protsentov.a akkor még pridumayut.ty megérteni Várj ott a kurzusokat, általában nem menty.takie azonos Podvodniki.nu is tankisty.vse ezek a tanfolyamok tisztán -Van katonai parancsnokok, mert a zsaruk vpadlu.podobnoe.a MIA Várjon 50 százalék, ha nem több, a csizma és rezidentov.nu lakosok egyértelműen közelebb áll a szűk gazdasági és csizmák valahol? Csak azok kursy.gde agyvelejét povy. ut novobrantsam.tak mondani, hogy feleség-let tartalmazza duraka.on az egyetlen módja annak, hogy fenntartsák kreténizmust és férget a létezés ilyen kursah.menya még egy, mint az I tanfolyamok nem zasylali.vidyat-voennye.nu és hogy küldje vissza? hagyja delyugi bíróság zagonyayut.tak mi otvertelis.no volt a rendetlenség a vremya.schas nem poluchilos.vprochem én és alakja tényleg nem volt fegyver nem volt zakrepleno.no ilyen, és nem kell bylo.ni mit.

És azt kell LAC csak jó emlékek. Az egyetlen dolog, ami zavarta, -in formájában őrmester Puskin otthon és vissza minden nap lovagolni. És a válás minden reggel a dísztér, ami után a felvonulás elvonult a legfőbb csapott felvonulás Slavyanka. És az emberek gúnyt a közeli házakat.
Pitertsy otthon lovaglás. Regionalisták, akik távol vannak, a laktanyában. három hónapig annak érdekében, hogy a PPC egyszer sétáltam.
És a többi, Lafayette. Az óra után a lányok a szakasz IPDN, a természet a parkban. Rákok a tóban fogott, és főtt egy vödör egy tűz és egy sört. Vagy labdarúgó vezette az iskolai bajnokságban közötti többi szakasz.
Tekintettel arra, hogy a vizsgálat küldték a szolgáltatást, a poszt Opera Hurrá, lehetett hinni, hogy a három hónap volt, majdnem a nyaralás.

Kanger EVOD IPOW2 + Vapeonly vair D16

Trooper00, az ő nyilatkozata teszel közötti egyenlőség a nehézségek és nélkülözések szolgáltatást jogszabálysértésre, újra elolvasta a bejegyzést újra. A feleségem és fél év szolgálatban éjjel, és általában éjjel-nappal dolgoztak, és ez nem ijesztő, és nem teher. De ha figyelembe vesszük, marha, nehézségeket nem lehet hibáztatni. Ne megengeded magadnak, hogy megszegjék a törvényt tekintetében beosztottjai. Azt volt a parancsnoka a szétválás a tengeralattjáró, az én osztály 28 személy, beállt tiszt, most is van beosztottak, midshipmen és tisztek, és több hadianyagot. Az árnyalatok dolgozó személyzet tudom. Vorchun, akkor nem egészen igaz. A képzési központ nincs háború. Riot rendőr, PPP-juh és vagyonvédelmi, diplomát távollétében Law Institute, akik tanítják a jogi alapot MIA és egyéb speciális tételek. Hasznos ott csak speciális képzést, önvédelem, tűz, stb Jogi képzés annyira gyenge, hogy még én is látom!

Nem, az emberek mindenhol ugyanolyanok. Valaki nélkül származású soha nem hagyta. Én maradtam az egész osztály, ha lenne valami sürgős csinálni, általában megkezdése előtt GEM vagy Felügyelőség Nukleáris Biztonsági. A hold szent! Sok kosyachit, amit semmi és elment! És mint a többi. Nakosyachil-válasz! Azt visszatér a képzési központ. Szégyen, hogy a hivatalos ad illegális megrendelések, rendesen viselkedett, és jól tudja, hogy ő a hibás. Tudja, hogy a megrendelések illegális! De ez nem akadályozza meg őt erre!
Általában van ez is. Man tüzelt illegálisan ment a bíróságra, elnyerte parancsnok köteles törölni a sorrendben. Ő lemondta minden. És ha a parancsnok egy illegális érdekében a kupakot lenne csapott, megfosztva bónuszokat vagy akár lefokozták, valójában megbüntették, majd a megrendelés nagyobb lett volna. Különben is, ez az én véleményem.

Kapcsolódó cikkek