73 éves Angelina Vovk tett a ráncfelvarrás a 800 ezer
Népszerű TV állomás, a csillag a program „Az év dala” kedvéért a szépség és a fiatalság úgy döntött, hogy arcplasztika. Megfiatalítja a 73 éves Angelina Vovk ismert kolléga Dana Borisova. Egyes jelentések szerint, a kozmetikai eljárás díja 800 ezer rubel.
A népszerű televíziós műsorvezető Angelina Vovk, amely a saját '73 néz ki, csak finom, elismerte, hogy ő segített neki keresni fiatalabb drága kozmetikai eljárás. Csillagok döntött a facelift, mert azt reméli, hogy megfeleljen neki lovag. Dobj néhány évtizeddel Vovk köszönhetően volt lehetséges segítségével Dana Borisova.
Kiderült, hogy ez a lány, aki rábeszélte Angelina eljárás, amely a becslések szerint mintegy 800 ezer rubel. „Ez engem egy ajándék barátnak - Dana Borisova. Felhívtam, és kérte, hogy mennek keresztül természetesen a fiatalítás a jó barátja. Nos, mi nő nem akar jobban néz ki? Természetesen nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és elfogadták. Dana Borisova legközelebbi személy számomra, mint egy családtag, hívom a lánya. Dana Fehéroroszországból, és van egy nagymama onnan „- idézi a televíziós műsorvezető helyszínen,” Komsomolskaya Pravda”.
átviteli Star „Az év dala” hangsúlyozta, hogy a szakmájában csak meg kell, hogy figyelemmel kísérjük a megjelenésüket. „Azért választottam az eljárást anélkül vérveszteség nélkül bármilyen sérülés. Nem mertem menni a működési megújulást. Rájöttem, hogy az én koromban, hogy nézd meg a 20 év nem lehetséges. Talán egyszer a tudomány és jönnek erre, de eddig - sajnos. Ahhoz azonban, hogy néz ki a 73 évvel fiatalabb, mint ő éve, mivel a szakmám, természetesen nagyon fontos. Ahogy nézem a külseje, akkor ez - ez volt a régi és hirtelen egy fiatal fiatal - nem történt meg”- magyarázta az énekes.
Azonban lehetséges, hogy a folyamat Vovk döntött nemcsak azért, mert a munka. Televíziós műsorvezető még nem hagy reményt, hogy megfeleljen neki lovag, és létrejönne egy személyes életét. „Tudod, van egy nagyon nagy igény a férfiak. És az első férje, a másik pedig gyönyörű, intelligens, tisztességes. És most nagyon nehéz találkozni valakivel, aki megfelelne a követelményeknek. Uraim, hogy jöjjön hozzám korban, érdekli a fiatalabb nők, különösen a gazdag emberek. És nem kell valaki, aki nem a személyes élet és semmit sem ért el. A fiatalok nem vonzanak. Szükségünk van egy személy, közel áll hozzám a lélek. Az én koromban már kevés fellebbezést szexi oldalát a problémát, és most jön le, hogy ... Nem azt mondom, hogy korlátozni kell a plátói kapcsolat, de a szex - nem éppen ez a lényeg. Ezért, hogy a lovag nehéz és figyelemmel az én állítások, és figyelembe véve a trendeket az idő „- panaszkodott a csillag.
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.