29 értékelés alapján körülbelül Medsi Moszkva, Marino, Marshal Golovanov Street, 1,
Elmentem Marino. Voltak csak kedvezmények. Átadtam minden 4.550. Úgy vélem, hogy ez elég elfogadható áron. Ez az, amit pontosan nem érdemes megmenteni, így magam) I maradt a pozitív érzelmek. És nem csak azért, mert kiderült, minden rendben) Volt kellemesen meglepte a szakmaiság és a szolgáltatás minősége. Nem tudom, ha ez a nap akció érvényes, akkor jobb, hogy hívja, hogy megtudja, vagy a honlapon látni. Azt ajánlották ezt, amikor írok hívott.
Szeretném megköszönni a személyzet nőgyógyászati osztályának MEDSI. Rendszergazdák, ápolók, vezetője. osztály - a figyelem és a szakmaiság. Megfigyelt akkor minden régóta várt és bonyolult terhesség. Ő egy orvos, fej, és, sajnos, a beteg onkológiai központ Blokhin. Ezért külön köszönöm a doktor - Irina Fedorova. Bár a választás egy orvos a szerződés megkötése volt véletlen, és az ismerős nem volt a legkellemesebb az elején, mert én nagyon igényes. további ›
Szeretném megköszönni a sebész Patrikeyev Jurij Alekszejevics érzékeny és figyelmes magatartást. Felszólította a gyorssegély a klinikára, és megkapta az illetékes és szakmai segítséget. Köszönöm szépen! Több ilyen orvosok.
Ossza meg tapasztalatait. Ebben a klinikán a gyerekeimmel szolgálnak 5 évig nem durvaság van senki sem hallott. Olvastam a véleménye, és úgy tűnik számomra, hogy ez egy másik klinikán, vagy írjon az emberek a magas elvárások, mint pyatizdezdochnomu szállodában. Az elmúlt évben költözött egy másik gyermek klinikát, akkor még saját adatbázisában. De annak ellenére, hogy oly sok beteg, még mindig jól koordinált munka, egy nagy vétel adatbázis, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan alakot ölteni a recepción, kompetens és diszkrét rendszergazdák. további ›
Szeretném megköszönni Galina Yegorovna mert mind a 3 év, már ő figyelte, soha nem volt a vágy, hogy kapcsolja be valaki másnak (magam orvos, nagyon hipochonder, igyekszem, hogy ne adjon extra medicine egy gyermek). Kinevezések Galina Yegorovna mindig indokolt, és a kapcsolat a gyermek és a türelem, hogy a hipochonder anya ki a versenyt! Köszönöm, vagyunk 15 éve. )
Megfigyeltem a klinikán több éve. Semmi rosszat mondani nem tudok. udvarias és segítőkész személyzet, a előestéjén a nap biztos, hogy hívja a recepción, megkérdeztem jön a vétel, minden kérdésre a válasz lényegét. Között volt sok orvos, különleges unprofessionalism nem vette észre. Promotion a pénzt is. Mindenesetre, míg a klinikára - csak szuper!
Jó masszőr (közvetlenül a tréning után a gyermek feltérképezve). Egy jó gyermekorvos - Shatunova a szakember az összes választ, és egyszerűen egy szép ember (csatolni kell azt kellett próbálni, elmegy a ház). Neurológus - Sokolov - egy jó orvos képes megtalálni a kapcsolatot a gyermek és a megfelelő valamennyi kérdés.
Prlzovalsya a klinika szolgáltatásait. Minden azt mondhatjuk, európai szinten és a szolgáltatás és ellátás minőségét. Legalábbis nekem ez nagyon sokat segített, és úgy döntött, hogy inkább súlyos egészségügyi problémák. Én ajánlom a barátok és a család.
Nem ajánlom senkinek, hogy látogassa meg a gyermekorvos Lashkaryova Julia. Egyáltalán nem tetszett a hozzáállása az orvosok számára a pénzt, hogy töltse fel! Child nem igazán látszott, az összes fogoly, aki írta alapján a szavaimat! Megmosta a kezét, mielőtt ellenőrzési és nem volt rajta maszk. Más magánklinikák, valamint a városi klinikán egy ilyen hozzáállás soha nem tapasztalt!
Szörnyű hozzáállás, hogy a beteg, aki fizet pénzt! Azért jöttem, hogy a recepción, hogy a szemész Sapozhkova AA időben. Amikor megkérdeztem, „mikor lesz az orvos,” az alkalmazott válaszolt regisztrátorok „vár”. 40 perc elteltével a várakozás, még mindig hívja orvosát - azt mondta, hogy késik egy másfél órás hagytam (!). Senki sem kért bocsánatot, és azt mondta: „viszlát”! Elvesztettem egy nap. A munkatárs csendesen jövedelemhez juthatnak. És nem érdekel, hogy a fizetés - Ez az én pénzem és az idegeket.
Ma jött Medsi Marino az irányt a nőgyógyász Pregnil a szer befecskendezése. Mielőtt tette 2 alkalommal ugyanazon a helyen. Azt tagadta hivatkozva arra, hogy az irányt a nőgyógyász elfelejtettem írni, hogyan vágja, t. E. Nincsenek szavak intramuszkuláris injekció! Vele volt egy régi vonalat, ahol jelezte, és a gyógyszer maga az utasítás, amit az is jelez, mint a fasz. Azt kérte, hogy találkozzunk, t. Hogy. Esetleg már megvannak, és az orvostudomány kell aprítani egy bizonyos napon a ciklus, így nem fut. további ›
A Medsi 2 a Pirogov megfigyelt szükség van a különböző szakemberek - minden jó volt. A lánya az Zubko kialakított üreg (mi 1, 5 év) - foglalkozik a fogászati iroda Medsi 2. Doctor (Kurepina V. Anna) azt mondta, hogy meg kell, hogy menjen szürke, figyelmeztetett, hogy sötétedni fog - fogak fekete lesz, ráadásul később megtudtam, fogaink, hogy az ezüst lehetetlen volt, t., hogy. felénk 2 üregben, és 2 hasítunk, és a pénzt csak sima fogak foltok! Emellett az online Medsi 2 levelet, hogy az ezüstös. további ›