2018 Hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett locale az Android
Androidok .help orosz Android-közösség.
Alapértelmezésben az alapértelmezett helye az Android rendszer az Egyesült Államokban, és saját nyelvén. De szeretnék az alapértelmezett helyét egy másik országba. Így a felhasználók fogják látni anyanyelvükön futtatásakor az első alkalommal, mielőtt a android.
Próbáltam változtatni a kódot (/dalvik/libcore/luni/src/main/java/java/util/Locale.java) módosítsa az alapértelmezett beállítás. De nincs hatása.
Meg tudja mondani, hogyan kell beállítani az alapértelmezett hely?
* Szeretnék android képet, majd rögzítse a készüléket, kogdaAndroid távon először szeretnék egy operációs rendszer nyelve nem angol, hanem más nyelveken is.
Top 5 Respuesta
Akkor lehet, hogy valami, amit szeretne telepíteni a helyi nyelv / ország / országok változata az adatokat.
U használhatja java.util.Locale
és eljárás alkalmazásával getISOcounty, getISOLanguage stb nagyon egyszerű.
Ez azt válaszolni a kérdésre. segítségre van szüksége, nyugodtan tegye.
Már ellenőrzött ezt a részt?
Úgy kezdődik, a sorban 212 Locale.java. Etochast ahol meg az alapértelmezett? Ha igen, kérjük, írjon egy kicsit, így tudtam megnézni.
köszönöm mindazt, amit mond.
Találtam egy módja annak, hogy változtatni az alapértelmezett nyelv.
csak megváltoztatni a fájl (build / core / Makefile).
meghatározott PRODUCT_DEFAULT_LANGUAGE és PRODUCT_DEFAULT_REGION kívánt telepíteni.
Azt, hogy az ügyfél szerelvényhez összeszerelés / target / termék / core.mkSamples. PRODUCT_PROPERTY_OVERRIDES. = Ro.config.notification_sound = OnTheHunt.ogg ro.config.alarm_alert = Alarm_Classic.ogg ro.config.ringtone = BirdLoop.ogg persist.sys.language = w persist.sys.country = CN persist.sys.timezone = Ázsia / Shanghai Ez az, amit csinálok, hogy egy egyszerűsített - kínai ügyfél szerelvény.