1. rész - számít - 010 - számít - én 2milaya - számít - 0inga berrister
Ahogy ment át a következő hetekben, Tracy csak nem lehet elképzelni. Ez idő alatt ő soha nem látta James, de a pletykák szerint, Clarissa vitték az Egyesült Államok és helyezzük egy kórházban egy szakember, ismert siker a ilyen betegségek kezelésére.
Azonban ez gyógyítható-e vagy sem, nem számít. Különben Clarissa nem engedte, hogy James egy másik nő, nem is beszélve, hogy Tracy. Amióta bejött élete veszélyben alatt Lucy. És nem számít, amit James mondott féltestvérét, ő nem tagadja.
Tracy hangulat mozgott mély és keserű kétségbeesés, amíg a lázas kitörés tevékenység, amely alatt ő még csak nem is megengedte magának, hogy gondolni, hogy ha tudta az ember nevű James Warren.
Lucy mélyen aludt az ágyában, és közvetlen kérdés, hogy történik vele, Tracy nem volt más választása, hogy ismerje el barátjának körül.
- És te nem volt hajlandó neki ... mert Clarissa! - Ann úgy nézett rá, mintha nem hitt a fülének. - De ez őrültség! Elvégre ez egy felnőtt nő, nem csak nő, egy férj és két gyermek.
- Lelkileg Clarissa függ szinte teljes egészében a James - mondta Tracy élettelen hangon, feldobás egy hajtincset, sápadt, lesoványodott arcát. - De ez nem csak azt. Ezt azért tettem, nemcsak azért, mert a női féltékenység. Nem szabad elfelejteni, Lucy. Nem érted, Anne? Ha az egész dolog volt nekem, én képes lenne megemészteni jelenlétében Clarissa James az életben. De mi a helyzet Lucy?
- Gondolod, hogy ez ismét megsérteni a biztonsági lányod? - kérdezte Anne együttérzően.
- Nem tudom. De azt folyamatosan gyötri az szereti gyanúját.
- Igen, természetesen. De talán, ha James megállapodott ...
- Mitől? Tény, hogy hagyjon fel minden kapcsolatot vele? Hogyan kérdezd meg, Ann? Mi felnőttek vagyunk. Nem tudom elmondani neki, akkor mondd, hogy szeretsz, akkor feladja a nővérek. Ez lenne tisztességtelen, és különben is, én soha nem bocsátanám meg magamnak, ha én kénytelen James, hogy egy ilyen döntés. Imádja Clarissa. Mondja meg őszintén, azt szeretni egy olyan embert, aki megtette volna a barátom, akkor képes lenne benne? Személy szerint nem vagyok az!
- Értem, mire gondolsz, de kell valami kiutat.
Tracy szomorúan megrázta a fejét.
- Gondolod, hogy én nem keresem, hogy újra és újra? Ha Clarissa nem volt olyan mentálisan kiegyensúlyozatlan, ha beszélni tudnának ... De még akkor is, ha jobb lesz, mindig fennáll a veszélye egy ismételt kudarc.
- Tudom, - vállalta, hogy egy barátom -, de attól tartok, hogy ez nem minden.
- Nem minden? - néztem rá meglepődve Ann. - Mi van még?
- Azt hiszem, terhes vagyok.
Miután felépült a meglepetés, Anne kérdezte aggódva:
- De azt mondtad, hogy, James? Joga van tudni!
- Nem, én nem mondtam meg neki - mondta Tracy. - Én magam még mindig nem tudom biztosan.
- De hadd? - Anne ragaszkodott. Tracy lehunyta a szemét fáradtan.
- Talán. Annyira kimerült, Ann. Szeretnék futni, és elrejti a világ elől.
Tracy sajnálta, hogy annyi mondta a barátja. Kíváncsi vagyok, hogyan fog reagálni Ann megtudta azt is, hogy minden este felébred a könnyek, és a neve James az ajkán.
Nyilvánvaló volt: Tracy James mesélni a terhesség, volna kapcsolva a menny és a föld rávenni, hogy meggondolja magát. És néha, pillanatok alatt a gyengeség, ő is ellenállnak a kísértésnek, hogy erre. A végén ő is joga van, hogy boldog legyen, miért ne? Gyermeke - a gyermek - joga van szeretni mindkét szülő. Lucy joga van a pályázat gondozása mostohaapja, aki imád, és kényeztesse őt.
Navigációs [1. rész 10. fejezet]
← 6. rész 9. fejezet.