13 ok, hogy csatlakozzon a twitter most megjegyzi blogger Night

Nos ... kezdődik!

13 ok, hogy csatlakozzon hozzánk a Twitteren!

2. Mindig tartsa a kapcsolatot.

A Twitter felvett sok híresség, akik az ő mikro-blog. Mert az ő elfoglaltsága ez nagyon kényelmes rövid szöveges üzenetek írását 140 karakter, és lehetősége van arra, hogy megtudja, mit csinálnak, és mit éreznek.
Itt akart volna tudni, hogy mi teszi a bálvány most, ahol tegnap volt, és mivel a időt töltött közvetlenül tőle, és nem egy hír? Természetesen, megtenném!

Ha ezt olvasod, valószínűleg téged is érdekel, amit írok, ezért javasoljuk, hogy olvassa el a Twitter.

4. Azonnali információhoz való hozzáférés.

Twitter lehetővé teszi, hogy kap információt azonnal. Én ezt a segítségével a fent említett programok Tweetdeck. Amint az ember, akinek én aláírt valamit tvitnet (hagyjon üzenetet), rögtön tudom róla.

5. Az a képesség, hogy megosszák tudásukat.

A Twitter oszthatja tudását másokkal. Tegyük fel, hogy egy profi, hogyan kell kezelni a háziállatok. Ön folyamatosan ad szakértői segítenek, hogy mindenki, aki elolvassa akkor, barátkozni a háziállatok, és azokat fel rendesen.

Ha érdekel valamilyen kérdés, akkor kérheti, hogy a Twitter és az emberek elkezdenek küldeni a véleményüket, és tanácsot a kérdés, hogy ez nagyon kényelmes.

Én gyakran írnak a Twitteren, hogy csinálok, vagy mit fog csinálni, hogy az olvasók a Twitteren is tudja. Azt akarom, hogy az olvasók érdekes volt nemcsak a blogomban a tudat, hogy adok nekik, de én magam, mint egy ember.

Erről a még nem is gondolt korábban. Segítségével a Twitter egy csomó ember talált munkát. Valaki azt írta: „Szükségünk van egy ilyen ember, olyan tudást”, és akkor tud válaszolni az üzenetére. Nem rossz, ugye?

9. Ne felejtsük el semmit.

Ha hagyjon üzenetet a Twitteren, hogy nem lehet törölni, ami azt jelenti, hogy üzeneteket hagyhatnak magad, majd nézni, hogy mit szeretne tenni az adott pillanatban.

Ne feledje, a kifejezés „rövidség - a testvére tehetség”? Twitter, akkor nem lehet üzeneteket írni több, mint 140 karakter, amit nem rövidsége. Egy ilyen keret, hogy az emberek megszabadulni a víz a jelentéseket, és írjon a lényege, hogy a legérdekesebb. Gyakran előfordul, hogy ez a „legérdekesebb” lehet egy remek ötlet, vagy tolja a másik személy.

11. Twitter nem áll még!

Ez a szolgáltatás folyamatosan fejlődik, és nem statikus. Folyamatosan vannak kiegészítőket és további funkciók, amelyek javítják az használja ezt a szolgáltatást, hogy minden felhasználó számára.

12. Az információk terjesztése.

13. Twitter - ez divatos!

Ez minden. Úgy vélem, hogy mindenki, aki ellátogatott az erőforrás kell a Twitter, hogy közelebb legyenek az olvasók.

Ha szeretné megkapni a cikkeket a postaláda, iratkozz fel a blog frissítéseket. Azt ajánlom, ezt a hamarosan induló következő versenyre, ahol nagy nyereményekért!
Rendben, ideje, hogy elbúcsúzzon. Addig is, a szerencse és türelem! Soha ne felejtsük el, hogy - „Hogyan lehet egy rettenetes hideg, és nem volt az éjszaka, a nap felkel minden reggel, függetlenül attól, hogy az éjszaka!”. Bye!