5 dolog, amit nem tud a szülők a facebook-on, a világ, a The New York Times - minden, ami méltó fordítás
Dan Tynan (Dan Tynan)
1. megtiltani nem lehet a gyermek regisztrálni a Facebook-on
2. Ne tegye a gyerekek kellemetlen helyzetbe
Szintén a témában: 12 dolog, amit nem tud sudentu a szociális hálózatok
3. Tartalmazza a gyerekek barátai azok barátlistádban
Valószínűleg azt szeretné, hogy a barátok a gyerekekkel a Facebook-on, hogy vigyázzon rájuk. De meghívót küldeni barátok a barátok a gyerekek - függetlenül a motiváció - egyszerűen megbocsáthatatlan. Ha megtalálják, és kérdezze friended őket, majd minden rendben van, és akkor a válasz „igen”. Csak nem szükséges ebben az esetben sem írnak, mint a falak (lásd №2).
4. Nem lehet kritizálni, hogy a gyermekek
Észrevételeket tehet, hogy a gyerekek a Facebook-on - ez nagyon, nagyon rossz ötlet. Csináltam ezt a hibát néhány évvel ezelőtt, szidtam a fiát, mit talált elég durva állapot, melyet hallottam az egyik általános felnőtt ismerősök. (Később kiderült, hogy ez egy idézet egy dalt a stílus rap.) Számos év telt el, ismét adunk, hogy a barátok. Most már értem, hogy ha kell beszélni vele offline és meggyőzni, hogy változtatni az állapotát, vagy legalább hagyja, hogy mindenki tudja, hogy ez - egy idézet, hogy a barátaim nevezhetnénk anyja Jay-Z és hibáztatni.
Lásd még: Mit gyakran hazudnak internetezők társadalmi hálózatok
5. Ne felejtsük el, hogy a Facebook - ez csak egy kiindulási drog
Egy hiba lépett fel. Kérjük, próbálja meg újra később.
jelszó visszaszerzés küldött utasítások
Szívesen.
Szívesen.
Profil törlése Biztos benne, hogy törli a profilt?
Az a tény, hogy a felhasználó bejelentkezik a RIA Novosti weboldalak, egyetért azzal, hogy ezeket a szabályokat.
Felhasználó köteles nem sértik a vonatkozó törvények az Orosz Föderáció.
Felhasználó köteles tiszteletben tartja más megjegyzésírók olvasók és magánszemélyek hivatkozott anyagokat.