47 Nyomásmérő nyomás mérésére az olaj és az üzemanyag a sín (a kezüket)
Jó napot, igen, valóban tettem mércéjévé mi lenne megérteni, hogy miért gidrigi zörög, van egy nagy nyomás nehezedik a forró 85 * Üresjárati nyomása 1,4 kg / cm2. Gidriki válogatós át az olaj, de ha már elhasználódtak, hogy még akkor is ha ott 1000 $ öntsünk olajat, továbbra is ütni. Számos fő oka kopogtat:
1) Alacsony olajnyomás üresjáratban rpm, és azt említettük, hogy a 85 * a XX nem lehet kevesebb, mint 1,3-1,4 kg / cm2 -prichiny alacsony nyomású, kezdje a legegyszerűbb (nem túl alkalmas olajat vagy folyékony rossz minőségű, gyenge olajszűrő - olajszivattyú nem nyomja át rajta olaj szárad chaslo gyűrű az olajat a serpenyőben, és a vevő helyett vaj olajszivattyú szívja be a levegőt, még mindig van oka ennek romlását a vezérműtengely vagy gyök laza levelek, nincs nyomás elvész)
2) A probléma maguk gidrikah, gondolom így oldotta meg a problémát egy puffanással volt magasztalt inna de a szemetet ... futott valószínűleg egy hamis (knock rám állandóan a meleg) Ha be van állítva az eredeti (a kék doboz) csak felvette tisztviselői Harmónia Központ, kopogás eltűnt.
3) A legszomorúbb dolog a romlás a hengerfej, nem gidrik ütés, ő lóg ki egy pohár hengerfejben.
Ez ... ha ez a levelet ... én szívesen segítenek)))
Prompt még mindig nagyon fontos. Én egy szerelvény egyik, nem tudom, hol, de jött. A barátja megkérdezi tőle, hogy össze a nyomásmérő, de a második ilyen shtutserochka én nem. Miért mellbimbó, ahol vásárolta meg?
A piacon vásárolt a mellbimbó, ahol kupac és menetemelkedés és az átmérő.))
és a tömörítés a hengerek is lehet mérni, én is fog szítani a nyomásmérő
Így biztosan nem mérik, elvileg lehetséges, de meg kell, hogy a szelvény 20Pa és ahelyett, hogy a szokásos gumicsövet kell venni a magas vérnyomás, vagy élesíti a vas szerelés.
és a másik szelepet, így az nem enyhíti a nyomást
Nos, és így lehet beállítani))
hogyan kell mérni a nyomás a vezetékben? ott a földi piptik típusú megcsapolási volánja tolja?
Csavaró az orsót, hogy a földi előtti vérzés nyomás abban a földi felhúzása tömlő, húzza meg a bilincset és mérésére))))