4 vélemény körülbelül Bár Pavel Astakhov Moszkva, kispolgári, Kuznyeck Bridge Street, 21
Dicsőség az emberek köpködni a gyerekek. Dicséret szakemberek, ezzel a gyerekek külföldön. Nézzük köpni gyermekeink juicier és mentse a másik oldalon a határ kupac. Hurrá! Ő gyermekei hez küldeni Finnországban. Csak ott várja őket védelmet Astakhov.
Panaszt a hatóságoknak a város Novorossiysk ellátás
Astakhov - érdemes! Sajnos hazánkban nagyon kevés tisztességes szakemberek, mint Pavel Astakhov! Okos, érett, kompetens, profi, aki nem jó, hogy a gyermekek és a nem PR, mint a többi senkiházi környező elnökünk!
Hála a személyzet
Dicsőség az emberek köpködni a gyerekek. Dicséret szakemberek, ezzel a gyerekek külföldön. Nézzük köpni gyermekeink juicier és mentse a másik oldalon a határ kupac. Hurrá! Ő gyermekei hez küldeni Finnországban. Csak ott várja őket védelmet Astakhov.
Panaszt a hatóságoknak a város Novorossiysk ellátás
Szia, Pavel! Sajnáljuk, de a levél nem tartalmazza ugyanazt az üzenetet. Továbbra: Végtére is, az irodában (regionális bíróság Kirov), esprit de corps „annak nem adja át.” Forduljon a recepcióhoz, az elnök a Kirov régióban az ügyvéd Mammadova ES (it kezeljük szimpátia és megértés, és még megvolt a képviselője a Fővárosi Bíróság), a bizottság Emberi Jogvédő a Kirov régióban - javasolta, hogy megoldja a problémát, csak a bíróság, azt írta, hogy elnök Putyin VV átadása „Man. további ›
Szia, segítsen kérem. A nevem Sveta, nőttem fel, egy árvaházban, a szülők elhagyott, amikor kicsi voltam. Szállás nem kaptam miatt az árva állapotát. Szeretném tudni, hogy van egy esélyt. Köszönöm.
Kedves Pavel Astakhov, fogadd el intézkedéseket Szevasztopol kapcsolatos gyermekekre. A rendező Momonova elpusztítja azt. A gyerekek durva, iskolából, a drogok, és ő volt, hogy semmi esetre sem. Ő az egyetlen hozza egy pszichiátriai kórházban szinte minden hónapban. Tanács rá a városban, kezd el vele, tapasztalt tanárok lőttek ok nélkül. Segítség, sajnálom gyerekek, elpusztulnak.
Szia, Pavel. Azért írok, mert már a kétségbeesés. Én mindenkinek az anyja, már négy gyerek 7, 5, 3, 3 A Guide 1500. éltem hét éves Csecsenföldön, ahol maradni, használtuk a szőnyeg. tőke, és a gyerekek csak 100 rubelt. Úgy döntött, hogy a Kuznyeck (Penza régió) költözött, de itt is keményen dolgozik, így a férjem kellett menni az északi dolgozni, van egy nagyon nehéz nekem, mert nincs elég pénz minden ruha, cipő, élelmiszer, volt egy csere, de nem lehet. további ›