6 iskola sportolók
az egyik legjobb kosárlabda iskolákban; könnyű megtenni; komoly hozzáállás általános oktatás és a magas pontszámokat, és a GIA USE
Követelmények: megfelelő életkor és a növekedési paraméterek. Fiúk, hogy 9-12 éves lányok 9-13 év. A minimális magasság a legfiatalabb beérkező 146-153 cm fiúk, lányok -. 150-156, lásd a legrégebbi fiúk kell legalább 171-178 cm, a lányok -. 176-183 cm Összes számok az iskola honlapján.

Alina Semenova
Hogyan hirtelen találta magát „Trinta”. A 4. osztályos voltam a legmagasabb osztálytársaival. Egyszer, a szünetben odajött hozzám két nő és megkérdezte, hogy én, mint a kosárlabda, és szeretnék tőlük. Én egyáltalán nem érdekli őket, de abban a pillanatban én nagyon kíváncsi, és ki akarta próbálni magát ebben a sportban. A nők voltak az edzők „Trinta”, akik iskolába járnak keresek leendő hallgatók. Még aznap este kaptam egy hívást az iskola, és másnap mentem az első edzés az életben.
Egy másik nagyon fontos a csapatmunka készség, a vágy, hogy tanulni játszani szép és sok türelem.
A mi csapatunk volt példa, amikor egy játékos súlyosan megsérült, akkor jött még a műtét előtt, majd talpra kellett volna sokáig nem a vonat, majd kezdődik az egész elölről.
Tanulmány VS képzés: Ismerje meg az általános tanterv lehet „Trinta”, és saját iskolájukban. A srácok, akik tanulmányozzák a rendes iskola reggel osztályban, és a második - egy edzést. A sportklassah edzéseit - mennek osztályok általános tárgyakat, utánuk. Csapatok gyakran megy a edzőtábor vagy játszanak a más városokban, és hiányzik az iskola. Azonban, miután mindent meg kell felzárkózni, mert az edzők szigorúan ellenőrzi az iskolai teljesítményt. Tudom, hogy a srácok akik tanult a „Trinta”, amelyet később a diákok a Moszkvai Állami Egyetem, RANHiGS, HSE REU őket. Plehanov és természetesen RGUFK.

Előzetes felkészülés a kérelmezők részére; minőségi sporteszközök; a lehetőséget, hogy játsszon a híres labdarúgó klub, és bejutni a csapat
Az egyik legjobb futball iskola az országban folytat tervszerű fizikai és sportos előkészítése játékosok a fő csapat a moszkvai futball klub „Lokomotiv”, valamint a nemzeti csapat Oroszország - mind a fiatalok és a felnőttek.
Között a csillag diplomások - középpályás „Spartacus” Diniyar Bilyaletdinov, előre „Dynamo” Alexander Kokorin, és a védő a moszkvai „Mozdony” Taras Burlak.
Ez egy oktatási intézmény területén stadion „mozdony”, és egy fedett csarnok, sportpályák természetes és mesterséges fű, valamint egy többfunkciós sportkomplexum. A stadion és a középiskolában. Mert a külföldi illetőségű diákok és az iskolai, körülbelül 40 ember, van egy speciális bentlakásos iskolában.

Ivan Krinochkin
Jelentkezés módja: A vágy, hogy bekerüljön a futball iskola „Mozdony” jött rám, amikor én a 4. osztályos. De, hogy csak 5 osztály, így meg kellett várni még egy évet, aztán jöjjön vissza. Iskolánkban már csak néhány játékos „mozdony”, ha van egy csapat - így, hogy az iskolába nem probléma. Nem mondanám, hogy a srácok van néhány különleges követelményeket támasztanak a fizikai teljesítmény - bizonyult a pályán, amely képes játszani, és minden rendben lesz. Amíg edzek itt. A jövőben, persze, szeretnék bejutni a fiatal csapat, és onnan a fő csapat. Megpróbálok nagyon nehéz elérni.
Tanulmány VS képzés: a „mozdony” oktatás párosul a testmozgás. Menetrend épül úgy, hogy még mindig van idő. Őszintén szólva - nem különbözik az oktatási intézményekben. Igen, vannak engedmények számunkra, de kicsi. Vizsgák vagyunk bérlés ugyanúgy, mint mindenki más. Vannak emberek, akik tanulmányozzák a rendes iskola, és időről időre kérni szabadságra menni képzés számunkra.

számos sportolási, sok tulajdonú és bérelt helyek; együttműködésben neves egyetemek elvégzése után főiskolai - diploma testnevelő tanár
Követelmények: jelenléte a sport kategóriában és a képesség, hogy úszni
Oktatási Központ „Sparta”-ben nyitották meg a 1980-as évek. A mai napig, ez magában foglalja a fiatalok sport iskola olimpiai tartalék görög-római birkózás, középiskola sport elfogultság, valamint a Testnevelési Főiskolán. Három sportcsarnokok és lőtér is használják az oldalt és az építőiparban több moszkvai iskola és sportkomplexum „Olympic Village-80.” A „Sparta” tanulni és a vonat más sportolók, annak ellenére, hogy a fő profil - a görög-római birkózás. „Sparta” együttműködik számos egyetem a főváros sport- és pedagógiai orientáció: Moszkvai Állami Pedagógiai Egyetem, Moszkvai Állami Egyetem Nyílt őket. Krupskaya, MIFKIS, MFPA és RGUFKSiT MSPI.

Natalia Verbinski
Hogyan adja: cselekedni „Sparta” Én és a munkatársam a csapat úgy döntött, ajánlása alapján a lányok akik tanult ott. Ők nagyon dicsérte az iskola. Öten mentek szerencsét próbálni. Kaptunk a végén mindent. „Sparta” - ideális választás azoknak, akik készek a vonat nagyon és szorgalmasan. I volt elfoglalva korcsolyázás. Az iskolában azt követően került sor a reggeli edzés, amely tartott körülbelül két tanítási óra. Foglalkozók számára a küzdelem, „Sparta” ez a szálló, és az iskola és a tornaterem - mindezt ugyanazon a területen. De a képzés nem volt az iskolában.
Tanulmány VS képzés: képzés „Sparta”, lehet egy kicsit gyengébb, mint egy hagyományos iskolában, de a hibás a diákok maguk. Mivel a képzés gyakran nem teljesen csinál házi feladatot. Ha szorgalmasan részt vesz az iskola lehet egy jó ötlet, hogy felkészüljenek a záróvizsgák. Ami a képzés ott, a dolgok mindig ment, mint a karikacsapás, és a képzés, és a sport. Különösen sokat nem törzs, de az idő, hogy minden.