10-én Klinikai Kórház - Kórházak - Szépség és egészség

Amikor felveszi a kapcsolatot, lásd, kérjük, hogy a portál Otzyvy.by

Nem is olyan régen megvizsgálták a szemészetben. Magát a Brest, a kiegészítő felmérés küldeni a kezelőorvos. Ez rendkívül bosszantó, amikor bemegy az egyik szobába, orvosok / ápolók egymás megbeszélése a diagnózist, nevetve. Egy másik vizsgálatban kiabálni, amikor az adatokat nem, hogy könnyen látni a számítógépen (mint én voltam egy évvel ezelőtt), egy fogadáson a tanár, én általában körülvéve „állomány”. Persze, értem, a gyakornokok meg kell tanulni, de nem tudták legalább kérdezd, nem bánod, ha én. Csak szörnyű kezelést. Rendkívül elégedetlen látogatás ott. Köszönöm.

Ilyen törvénytelenség mint 10 kórházban, valószínűleg nem minden kórház a városban. Anya jött endokrinológiai osztályának 10 nappal ezelőtt. Ezen az osztályon feküdt előtt, 3 évvel ezelőtt. Minden nagyszerű volt. Most, tanszékvezető, Ga. és Ge. de csak nem közelítik meg. És köszönöm, és ő volt. És a gonosz, és nem beszél. És ha nem lenne jutalmazzák.
Lecha, felvonók vállát. Azt mondja, egy régi.

Kiváló orvos Harlanovich Irina S.! Amikor egy hatalmas sorban a betegek azt az illetékes, nyugodt, figyelmes, hogy mindegyik. Nagyon jó benyomást az orvos.

Szeretném kifejezni hálámat a sebészeti osztály vezetője Skoda Mihail Vasziljevics nagy szakértelem, gondoskodó és őszinte hozzáállás a betegek számára. Üzemeltetése flebektomii gyorsan eltelt, mind minőségileg. Köszönöm szépen. Kívánok sok sikert és jólétet.

Hívtam segítséget több mint egy óra, valaki dolgozik egyáltalán.

Szeretném kifejezni őszinte hálámat az a tény, hogy a fiam most látja a világot más szemmel, orvosok Zaborovsky Igor G. és Toropilovoy Elena Vasziljevna (orvos nagybetűvel), az összes egészségügyi személyzet osztályának lézer Szemmikrosebészet 10 Kórház a szakszerűséget, tiszteletben betegek magas szintű szolgáltatást. Egészségügyi, hogy Ön és családja, a szakmai siker!

Szeretném kiterjeszteni a meleg és őszinte szavai hála a személyzet a sebészeti osztály №3 (elektív műtétek). Kivételes szakmai tehetséges sebész Jakubowski S. az érzékeny, őszinte hozzáállás, a képesség, hogy megnyugtassa. Figyelmes aneszteziológus orvos -Vovna DV érzékeny és gondoskodó nővérek és a személyzet, köszönöm a becsületes és nemes munka, amely oly szükséges az emberek! Kívánom Önnek és családjának jó egészséget, jólétet és sikert mindenben! Az egykori lábadozó beteg Shinkevich LA

Szeretném kifejezni hálámat a fejét a kardiológiai osztály 2-es szám pocokformák Natalia Yakovlevna, azok szakmai, az érzékenységet és megértést!

Átadásra 10 kórházi vér hormonok díjat, jött az eredmény azt mondták a kórházban minden rossz, amikor megfordultam, hogy két másik klinikák, ahol perezdat hormonok a végén minden normális, és mi látható a 10 ez nem történt meg, a republikánus gyógyszertár voltak döbbenve a természetben nincsenek ilyen mutatók, mint én pakazala 10kgb laboratórium.

Tegnap készült szürkehályog műtét az apám. Isten ments eljut a Department of Eye Mikrosebészeti! Sőt, ami a műveletet egy orvos vagy asszisztens, vagy egy nővér vagy aneszteziológus - bárki! Az orvos valószínűleg nem tudja, hogyan kell kiszámítani a fájdalomcsillapító aránya (persze, ez nem tartozik a hatáskörébe). Ennek eredményeként, a művelet nem gyakoroljuk! És az orvos azt mondja - meg kell várni. És az orvos „Kolupaev” nem 20-30 percig. ahogy kellene, elvileg, és minden 1,5 óra! És ez az ember - 79 éves, aki egy szívbeteg, egy hónappal ezelőtt, ő a kórházat, ahol volt köszönhető, hogy a súlyos ritmuszavar, még hála Istennek, hogy a 6. és nem a 10.. És miután egy ilyen művelet, ő küldte gyalog nélkül kíséret egyik emeletről a másik szobába. Alig ért. Emberek, 21. század! Amíg ez szadizmus jelen van az egészségügyi intézményekben. Uzhass.

Szeretném kifejezni hálámat a személyzeti osztály és alergologii profpatalogii. Orvos Nesterovich SP a szakmaiság és a jó bánásmód. A nővérek nagyon kedves, szimpatikus, mindig azt mondják: „jó reggelt”, és jó éjszakát, megy minden szobában. Mindig be postu.Vnimatelnye, gondoskodó, mindig kész segíteni. Sisters - a háziasszony is jól sikerült, mindig tiszta és rendezett. kezelés szobák, a személyzet is nagyon udvarias, kulturált és gondoskodó. Köszönöm szépen a nem könnyű feladat. Az emberi hozzáállás, gondozás, támogatás és szakértelem, minden jó, amit adnak a betegeknek!

Őszinte köszönet és elismerés a személyzet a kardiológiai osztály №2 által vezetett vezetője. pocokformák osztály Natalia Yakovlevna érzékeny és figyelmes magatartást.
Sok köszönet kardiológus Maher Andrey Vlagyimirovics az ő jó elme és a szív intelligens, diszkrét, udvarias és nemes beszélgetések a betegekkel. Egy igazi orvos! High-end pro! Mélyen meghajolt az Ön számára.

10. Városi Kórház - hagyja el véleményét:

Kérjük, ossza meg velünk óvatosan és egymáshoz képest.

Ne feledje, hogy a legrészletesebb visszajelzése segít a vállalatok javítják a teljesítményt, és a felhasználók a helyes döntéshez

10 350 fehérorosz cégek várják meg észrevételeit, mindig szívesen segít, tanácsot. Az Ön visszajelzése fontos vállalatok munkáját még jobb!

3.268.525 fogyasztók évente látogasson Otzyvy.by, keresse cégek, termékek, szolgáltatások, valós értékelés. Visszajelzése segít a fogyasztók megtalálják a cégek, termékek és szolgáltatások!

Köszönöm, hogy az alkalmazott a portál Otzyvy.by.

Kapcsolódó cikkek