4 hatékony módon szétszedni a szekrényben, a blog Ozma
Már egyáltalán nem követik a divat. És az én szám azt kell megvenni, mi a helyes, nem olyan lenyűgöző, divatos, szép. És nem shmotnitsa. Nem fogok vásárolni egy másik farmert, ha a régiek még mindig nagyon személyes. De van egy probléma időről időre: egy szekrény tele a dolgokat, és fel semmi. Nemrég olvastam a 4 hatékony módja annak, hogy megértsük a szekrényben. Osztom! Talán valaki motiválja a tisztításhoz.
A módszer №1. matematikai
Egyébként én mindig közel azonos. De a halom ruha van a következők: otthoni viselet, amire szüksége van, hogy megváltoztassa / varrni / hem, ruházat kihallgatásra, alkalmi viselet a kimenetre. És minden csomó rendes, hogy nem viselnek, vagy a dolgokat, hogy már nem szeretem.
Módszer №2. bátor
Könyörtelenül vegye ki a polcokra, amelyek nem a megfelelő méret, úgy néz ki, nem szalonképes (szakadt, feszített, megcsúszás), ő ül rosszul korlátozza mozgását, ami nem hozott több, mint egy éve.
Módszer №3. Eljárás Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker szeret szép és elegáns dolgokat. De vásárol csak mi hangsúlyozza méltóságát. Ez egy megváltoztathatatlan törvénye Ruháinak. Ha vesszük az ötletet elfogadta, majd a következő: engedje el a szekrény is, hogy nem hangsúlyozzák a szám, ne állítsa le a szín a bőr vagy a szem. És a boltban a következő alkalommal kérdezd meg magadtól: Miért szeretnék vásárolni ezt a dolgot? Ha a válasz az, hogy ez egy kényelmes, praktikus, olcsó dolog, nyugodtan küldje vissza a rácsra. Vásárlás csak a ruha, amit díszíteni.
Módszer №4. tudományos
Egy darab papír, amire szükség van, hogy rajzoljon egy kört, és osszuk ágazatokban. A szektor mérete határozza meg a valós idejű. Például, ha a munka az irodában a hét 5 napján, és esténként otthon ülni, az ágazat munka lesz legalább a fele a kör. A többi ágazat a sport, találkozó barátokkal, séta a gyerekekkel, és így tovább. Most világosan látjuk, hogy mit lehet tölteni az életét. Ennek alapján a grafikonon, és hajtogat gardrób. Foglalja maximum dolgot a legnagyobb ágazat, és a másik két egyesülő öt készletek.